Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Nebula (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=202)
-   -   Przejmujemy Server (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=58306)

Uszatek_Jacek 10-02-2007 17:48

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Zen (Post 1259242)
przyjmijmy ze vanum i te pozostale guildie to jeden organizm. przez hytros i hamstwo niektorych graczy (dot organizmu-choroby) vanum samo sie zdzera. kolejne "narzady gina" najpierw nebulas, teraz ten koles. Wlasnie widzimy jak vanum moze wygrac wojne.... mozna sie tego bylo spodziewac.

Stfu bo nebulasa vanum nie shackowalo. Nie wiesz prawdy nie pier***.

Gdybym ci powiedzial ze gralem arthasem tez bys uwiezyl ;p?

Lovah 10-02-2007 17:53

Cytuj:

Vanum aka Asesino czy ki jaki tam inny ch.uj nie expi ostatnio wcale, a nawet jak oni expili to wbilili 1-2 lvl przez cala wojne. Spojrz jak expia ludzie z VU, piszesz ze niemoga sie poddac po jednej bitwie, tylko po serii przegranych gdzie straty nie zostaly odnowione. To wlasnie jest ten moment seria bitew po ktorych straty nie zostaly odrobione. Zapewne jeszcze jakies potyczki beda, ale koniec wojny jest chyba bliski.

Pozdrawiam
U was też nie wszyscy wbili 5-10 lvli w tej wojnie, a co do Vanum to wydaje mi sie ze wiecej powbijali :p Co do wojny, no to rzeczywiscie jest kryzys i kilka bitew z rzedu przegranych przez vanum, ale wciaz nie mozecie byc zbyt pewni zwyciestwa, bo sytuacji zawsze moze sie obrocic o 180 stopni. Trudno teraz powiedziec, czy vanum sprobuje jeszcze raz, jesli nie to gratuluje wojny.

/Lovah

August 10-02-2007 18:34

Sry double post.

August 10-02-2007 18:38

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lovah (Post 1259278)
U was też nie wszyscy wbili 5-10 lvli w tej wojnie, a co do Vanum to wydaje mi sie ze wiecej powbijali :p Co do wojny, no to rzeczywiscie jest kryzys i kilka bitew z rzedu przegranych przez vanum, ale wciaz nie mozecie byc zbyt pewni zwyciestwa, bo sytuacji zawsze moze sie obrocic o 180 stopni. Trudno teraz powiedziec, czy vanum sprobuje jeszcze raz, jesli nie to gratuluje wojny.

/Lovah

Dam kilka przykladow jak zaczynalismy wojne jak bylo z lvlami rozpoczecie/chwila obecna

Vura soth 162/167
Arthas of Nebula 140~/155
Friida 101/110
Redeo 80/100
Castor Greey 107/115
Celandia 109/120
Asanil 104/114
Morrderca 102/110
Vukios 95/100
Kaziu aka Maledrus 120/126

To tylko kilka przykladow... tych co najwiecej expia

A z Vanum najlepszym przykladem szybkiego expa jest
Masakratus 161/154...

Wedlug mnie to podczas calej wojny Vanum niezabardzo expo wbilo podczas wojny, oczywiscie kilka lvli powbijali nie neguje tego, ale kto wbil wiecej sami sobie odpowiedzcie...

Pozdrawiam.

Lovah 10-02-2007 19:02

Cytuj:

Dam kilka przykladow jak zaczynalismy wojne jak bylo z lvlami rozpoczecie/chwila obecna

Vura soth 162/167
Arthas of Nebula 140~/155
Friida 101/110
Redeo 80/100
Castor Greey 107/115
Celandia 109/120
Asanil 104/114
Morrderca 102/110
Vukios 95/100
Kaziu aka Maledrus 120/126

To tylko kilka przykladow... tych co najwiecej expia

A z Vanum najlepszym przykladem szybkiego expa jest
Masakratus 161/154...

Wedlug mnie to podczas calej wojny Vanum niezabardzo expo wbilo podczas wojny, oczywiscie kilka lvli powbijali nie neguje tego, ale kto wbil wiecej sami sobie odpowiedzcie...

Pozdrawiam.
Liczysz od początku "drugiej wojny" (śmierci Wickaniny i Lipka)? Bo jeśli tak to mam pare zastrzeżeń, natomiast odnośnie Vanum to, jak dobrze pamiętam dobre wyniki zaliczyli: Gridlok, Vius etc. Wiadomo że wam teraz idzie lepiej, ale chodzi mi o to, że przecież były czasy, kiedy to wy grzaliście PZ, a oni expili, chodzi o to, że w wojnie bywało różnie i nie można jeszcze powiedzieć, że jest po wojnie.

Lucky_Luke 10-02-2007 19:34

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lovah (Post 1259437)
Liczysz od początku "drugiej wojny" (śmierci Wickaniny i Lipka)? Bo jeśli tak to mam pare zastrzeżeń, natomiast odnośnie Vanum to, jak dobrze pamiętam dobre wyniki zaliczyli: Gridlok, Vius etc. Wiadomo że wam teraz idzie lepiej, ale chodzi mi o to, że przecież były czasy, kiedy to wy grzaliście PZ, a oni expili, chodzi o to, że w wojnie bywało różnie i nie można jeszcze powiedzieć, że jest po wojnie.

Lubisz matematyke. Skoro juz przestales lizac Liama Dark~~ na aurerze to mozemy zrobic proste zadanie matematyczne, mnianowicie od dzis jestes w wojnie czysto teoretycznej zobaczymy ile ty wbijesz lvl. OK?
Czas trwania wojny 30dni. Masz lvl 70. Good luck.
Stawiam banke cieplego mleka i paczke sznikersow ze 71 nie bedzie.
Edited: dopatrzylem sie ze masz 70+ wiec ile bys tam nie mial nastepnego lvl nie bedzie. Milego czytania forum ogladania filmow na youtoube itd. Leczymy twoje uzaleznienie przez nastepnych dni trzydziesci. Witaj na kuracji.

Arte 10-02-2007 19:45

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lucky_Luke (Post 1259520)
Lubisz matematyke. Skoro juz przestales lizac Liama Dark~~ na aurerze to mozemy zrobic proste zadanie matematyczne, mnianowicie od dzis jestes w wojnie czysto teoretycznej zobaczymy ile ty wbijesz lvl. OK?
Edited: dopatrzylem sie ze masz 70+ wiec ile bys tam nie mial nastepnego lvl nie bedzie. Milego czytania forum ogladania filmow na youtoube itd. Leczymy twoje uzaleznienie przez nastepnych dni trzydziesci. Witaj na kuracji.

nie rozumiem tej reakcji, przecież on tylko wyraził swoje zdanie nie obrażając nikogo. Lucky szacunek za Twój lvl, ale szacunek dla niego, że potrafi wyrażac subiektywne opinie. Moim zdaniem nie powinien od razu łapac za to hunta...nie dobijaj Nebuli.

Lucky_Luke 10-02-2007 21:09

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Arte (Post 1259553)
nie rozumiem tej reakcji, przecież on tylko wyraził swoje zdanie nie obrażając nikogo. Lucky szacunek za Twój lvl, ale szacunek dla niego, że potrafi wyrażac subiektywne opinie. Moim zdaniem nie powinien od razu łapac za to hunta...nie dobijaj Nebuli.

Doczytaj dokladnie. Napisalem "teoretycznie" chodzi o uzmyslowienie sobie ze masz na glowie 30 czortow i wez idz tu exp. Staraj sie czytac ze zrozumieniem.

Lovah 10-02-2007 21:39

Cytuj:

Skoro juz przestales lizac Liama Dark~~ na aurerze to mozemy zrobic proste zadanie matematyczne,
Na Aurei nigdy nie gralem wiec nie bardzo moglem mu lizac, chociaz fakt faktem jego szwedzki odbycik wyglada apetycznie, wiec moze w przyszlosci....

Cytuj:

ROFL czy ja napisalem ze to co osiagnelo VU to slaby wynik albo cos? Napisalem tylko, ze bywalo roznie i expily obie strony, wiec konca wojny w najblizszym czasie moze nie byc, btw. mieliscie tego niby szpiega w ordo, wiec o kazdej akcji mogliscie wiedziec z uprzedzeniem.

Gdybym ja byl postawiony w sytuacji wojny, to wynik mojego expa, zalezalby od mojego czasu, sily i zaangazowania wroga, wyniku wojny.

btw. mam to traktować jako deklaracje czysto teoretycznej wojny? jestem hunted za to co pisalem mimo ze staralem sie byc obiektywny?

Aha i jest to koniec mojego pisania w tym temacie, probowalem sie dowiedziec tu kilku rzeczy, wyrazic swoja opinie (raczej nie drazniaca nikogo), chcialem przedstawic nowym graczom obraz nebuli, jej plusy i minusy. Ponadto chcialem to zrobic bez ukrywania nicku, co okazalo sie niezbyt niebezpieczne.

/Lovah, zabijcie mnie za poglady jak chcecie.

TeRcIk 10-02-2007 22:16

Witajcie na nowej nEEbuli : ))))))

Pieczarek 10-02-2007 22:22

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lovah (Post 1259864)
Na Aurei nigdy nie gralem wiec nie bardzo moglem mu lizac, chociaz fakt faktem jego szwedzki odbycik wyglada apetycznie, wiec moze w przyszlosci....

ROFL czy ja napisalem ze to co osiagnelo VU to slaby wynik albo cos? Napisalem tylko, ze bywalo roznie i expily obie strony, wiec konca wojny w najblizszym czasie moze nie byc, btw. mieliscie tego niby szpiega w ordo, wiec o kazdej akcji mogliscie wiedziec z uprzedzeniem.

Gdybym ja byl postawiony w sytuacji wojny, to wynik mojego expa, zalezalby od mojego czasu, sily i zaangazowania wroga, wyniku wojny.

btw. mam to traktować jako deklaracje czysto teoretycznej wojny? jestem hunted za to co pisalem mimo ze staralem sie byc obiektywny?

Aha i jest to koniec mojego pisania w tym temacie, probowalem sie dowiedziec tu kilku rzeczy, wyrazic swoja opinie (raczej nie drazniaca nikogo), chcialem przedstawic nowym graczom obraz nebuli, jej plusy i minusy. Ponadto chcialem to zrobic bez ukrywania nicku, co okazalo sie niezbyt niebezpieczne.

Wyrażanie swoich poglądów nie jest zbyt bezpieczne (zwłaszcza gdy grasz na nebuli). Prawda jest taka ze Vanum przegrało/przegrywa wojne przez to że chcieli expić, ale VU efektywnie to wykorzystywało. Jak skończyło się expienie Vanum widzimy w Fragach.

August 10-02-2007 23:23

Jak kolega wyzej zauwazyl my PRZEWAZNIE (podkreslam przewaznie) jak ktos expil to go zabijalismy, chyba ze expili po nocach albo gdzies w niezabardzo dostepnych miejscach, a od nas wiekszosc fragow to nie bylo expo. Plan naszego lidera Vury sprawdzil sie w 100%, najpioerw pozbijac lvle, a potem robic co sie chce.

@Lovah

Tak, mowie o 2 wojnie. Jakie masz zastrzezenia?

Lovah 11-02-2007 00:03

@up

Redeo dołączył na 85/86 lv, Arthas 146 chyba miał, reszta sie chyba zgadza, ale już wiecej nie moge dyskutowac, w obawie o swoja postac ;)

/Lovah

Arte 11-02-2007 00:19

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lucky_Luke (Post 1259773)
Doczytaj dokladnie. Napisalem "teoretycznie" chodzi o uzmyslowienie sobie ze masz na glowie 30 czortow i wez idz tu exp. Staraj sie czytac ze zrozumieniem.

uwierz mi, że potrafie czytac ze zrozumieniem, a z Twojego posta wynika, że chcesz go huncic za wyrażanie swej opini, subiektywnej, nie obrażającej nikogo.
To, że chciałeś mu uzmysłowic fakt trudności expienia wobec guildi przeważającej liczebnie schodzi na drugi plan w Twojej wypowiedzi. Nie chcę się kłucic więc zamknijmy już te rozmowe, lepiej niech ktoś napisze co się teraz dzieje na Nebuli po zwycięstwie Viribus Unitis.

Dregar 11-02-2007 01:31

Arte po 1 kto powiedzial ze Viribus Unitis wygralo wojne? To, ze sa blisko tego to nie oznacza, ze juz to zrobili.
Lovah po 2 o wyrazaniu opini to kiedys z toba mialem przyjemnosc porozmawiac w tibi, pamietasz? no tak zapomnialem mozesz nie wiedziec kim jestem :s tak jak tu wszyscy ^^ (nikim waznym, ale zal bylo by mi postaci :s)

Lovah 11-02-2007 01:33

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dregar (Post 1260313)
Arte po 1 kto powiedzial ze Viribus Unitis wygralo wojne? To, ze sa blisko tego to nie oznacza, ze juz to zrobili.
Lovah po 2 o wyrazaniu opini to kiedys z toba mialem przyjemnosc porozmawiac w tibi, pamietasz? no tak zapomnialem mozesz nie wiedziec kim jestem :s tak jak tu wszyscy ^^ (nikim waznym, ale zal bylo by mi postaci :s)

msgnij na tibii, albo priv na forum =P mozesz liczyc na zachowanie tajemnicy z mojej strony =D

Lucky_Luke 11-02-2007 13:13

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lovah (Post 1259864)

Jestem zbyt leniwy zeby szperac po aurea forum i szukac twojego wazeliniarskiego posta pisanego wierszem o Legendzie Liama. Mozemy wiec sie tu spierac czy byl czy nie bylo ale skoro masz takie jaja ze niczego sie nie boisz to chyba wypadaloby sie przyznac do nutelli. Skoro cos okazalo sie " niezbyt niebezpieczne" to czemu wyczuwam strach? Teoria jak to juz bywa nie idzie w parze z praktyka wiec zanim narobisz w szorty uspokoje cie - nie jestes hunted. Czasami warto jednak pomyslec zanim sie cos napisze na temat czegos o czym ma sie zerowe pojecie. Piszac ze nie mozemy byc pewni zwyciestwa sugerujesz ze vanum moze miec asa w rekawie skad o tym bys wiedzial bedac neutralny? Masz ten 70+ hamuj pientom zanim sie popsuje. A i nie sharuj z aldixami Cahl tez ci to powie. NIE OPLACA SIE.

Miedziany_Rudzielec 11-02-2007 13:37

Po ostatnich wydarzeniach wojna jest juz praktycznie roztrzygnięta. Vanum zostało rozgromione a członkowie VU spokojnie sobie expią.Poza tym Vanum hackują sie nawzajem, zasadniczo śmieszna sytuacja. Ta wojna pokazała kto naprawde zna sie na kunszcie wojennym, pan masakratus jak ktos wczesnij go okreslil okazal sie slabym liderem i niestety nie poprowadzil "złotej hordy mrocznych przydupasów" do zwyciestwa. Niestety Ordo niedoceniła swojego przeciwnika i zdecydowanie przewyższyła swoje umiejetności(marne zresztą).
GL na innym serwerze chłopaki.

lycha_ziom 11-02-2007 13:56

@Lovah zmien serva poki jeszcze nie wbiles 100 bo szkoda bedzie chara pozniej a teraz mozesz jeszcze cos z nim zrobic
Nebula to gowno,pelno noob charow VU i Vanum pekujacych.Jak ich zabijesz to padasz i payment:)

Lovah 11-02-2007 15:43

Cytuj:

Jestem zbyt leniwy zeby szperac po aurea forum i szukac twojego wazeliniarskiego posta pisanego wierszem o Legendzie Liama.
Boli, że o sobie czegoś takiego nigdy nie usłyszysz? Raczej nie przypominam sobie zebym cos takiego pisal ale jesli tak, to jest to poparte tym co robil.

Cytuj:

Skoro cos okazalo sie " niezbyt niebezpieczne" to czemu wyczuwam strach?
Bo coś czuje, ze moja gra na nebuli ulega poważnemu znakowi zapytania.

EDIT: Blad tam byl, no 'niezbyt bezpieczne' mialo byc :p

Cytuj:

Czasami warto jednak pomyslec zanim sie cos napisze na temat czegos o czym ma sie zerowe pojecie.
Chcąc, nie chcąc, grając tutaj i mając 70+ coś o wojnie musze wiedziec, ain't it?

Cytuj:

Piszac ze nie mozemy byc pewni zwyciestwa sugerujesz ze vanum moze miec asa w rekawie skad o tym bys wiedzial bedac neutralny?
Tak, Vanum moze miec asa w rekawie.
Republika Czech moze miec bombe nuklearną.

Skąd o tym moge wiedziec, skoro nigdy nawet w Czechach nie byłem?

Cytuj:

Masz ten 70+ hamuj pientom zanim sie popsuje.
Sugerujesz, ze albo sie zamkne na forum albo skonczy sie to dla mnie zle na nebuli?

Cytuj:

A i nie sharuj z aldixami Cahl tez ci to powie. NIE OPLACA SIE.
Jak przypomne taki nick Xaszkil Mac'Twist, to wystarczy?

Dobra, naprawde nie mam ochoty sie klocic, bo to do niczego nie prowadzi, chcesz zebym przestal pisac - ok udalo ci sie.

Cytuj:

@Lovah zmien serva poki jeszcze nie wbiles 100 bo szkoda bedzie chara pozniej a teraz mozesz jeszcze cos z nim zrobic
Nebula to gowno,pelno noob charow VU i Vanum pekujacych.Jak ich zabijesz to padasz i payment:)
Ja ich nie zabijam, po prostu siedze na expie 95% mojego zycia w tibii i mi nie przeszkadzaja. Odnosnie zmiany serva - tu mam kumpli, tu mam 70+ ek, tu sie nauczylem co to znaczy tibia, wiec bedac neutralnym w sprawach nie dotyczacych mnie ani kumpli, brne w przod, liczac na szczesliwa gniazde.

W sprawach Vanum i VU dla wlasnego dobra sie nie wypowiadam.

lycha_ziom 11-02-2007 16:20

no wlasnie 1 rzecza jaka mozesz robic to expic o byle co znajda reason jak beda chcieli Cie udupic to zrobia to, komus sie nie spodoba ze szybciej expisz niz on.
Cale zycie bedziesz expil i co bedziesz z tego mial?Nawet nie pierniesz wpadnie byle kto powie leave i musisz wyjsc jak jakis lach.possdro

Lovah 11-02-2007 16:31

łycha, ale ja naprawde nie jestem forum slayerem bez kolegow w tibii :<

lycha_ziom 11-02-2007 16:48

jak cos to ostrzegalem :P

Lovah 11-02-2007 16:51

Schodzimy na offtopic, oczywiscie jestem wdzieczny za te ostrzeganie, ale machina sie rozpedza i nie za bardzo oplaca sie ja teraz zatrzymywac.

Lucky_Luke 11-02-2007 17:35

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lovah (Post 1261232)
Boli, że o sobie czegoś takiego nigdy nie usłyszysz? Raczej nie przypominam sobie zebym cos takiego pisal ale jesli tak, to jest to poparte tym co robil.

Bo coś czuje, ze moja gra na nebuli ulega poważnemu znakowi zapytania.

EDIT: Blad tam byl, no 'niezbyt bezpieczne' mialo byc :p

Chcąc, nie chcąc, grając tutaj i mając 70+ coś o wojnie musze wiedziec, ain't it?

Tak, Vanum moze miec asa w rekawie.
Republika Czech moze miec bombe nuklearną.

Skąd o tym moge wiedziec, skoro nigdy nawet w Czechach nie byłem?

Sugerujesz, ze albo sie zamkne na forum albo skonczy sie to dla mnie zle na nebuli?

Jak przypomne taki nick Xaszkil Mac'Twist, to wystarczy?

Dobra, naprawde nie mam ochoty sie klocic, bo to do niczego nie prowadzi, chcesz zebym przestal pisac - ok udalo ci sie.

Ja ich nie zabijam, po prostu siedze na expie 95% mojego zycia w tibii i mi nie przeszkadzaja. Odnosnie zmiany serva - tu mam kumpli, tu mam 70+ ek, tu sie nauczylem co to znaczy tibia, wiec bedac neutralnym w sprawach nie dotyczacych mnie ani kumpli, brne w przod, liczac na szczesliwa gniazde.

W sprawach Vanum i VU dla wlasnego dobra sie nie wypowiadam.

12.10.2006r Forum aurea - hidetoshi zaczyna lizac:

"He was the most powerful mage on Aurea... Killing him was almost impossible, he was fast and clever. Some day someone yelled:
- Pirates are invading us!
Liam, looked on the sea, and then all of sudden he saw ship with the lords of sea - Pirates. They were here to get his crown, and become new kings of the Aurea. Liam had one day to get ready to fight against invaders...

Three hours later, Outlaw Camp...

-We had a great time on Aurea, we ruled it together... - Liam started - but today, we must show that our brotherhood is something more then only truth & friendship.

-What do you mean? - asked one of his mates.

-Pirates are here, to get the control over Aurea. But we will fight, till the end. Hail the legend of Morag.

-Hail! - they yelled together.

It was a lot of time ago, and since this day the lands of Aurea didn't feel peace. There were always rebellions against RoM, there were always wars...

Wawa, Zorros, Murders inc, Pirates... It's hard to count how much guilds fought against the lords of Aurea.

Aurean wars was surely the most interesting wars in Tibia, but in last weeks it changed a lot, why?

I guess that account sharing, hacking and account trading destroyed this server. Is it really funny to leave your friends to get the freedom and just hack them? Is it funny to buy a 100+ character, share it and than backstabb your guild, just for fun?

Answer me.

//Hidetoshi Nakamura.

btw. Yes, I know that my english sucks."

Dwa miesiace pozniej jedziesz mi po kumplach Fast'molt jest zly Fast'molt jest nie dobry. Wkleic?
Ty chyba naprawde chcesz sie popsuc...

Lovah 11-02-2007 20:03

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lucky_Luke (Post 1261495)
12.10.2006r Forum aurea - hidetoshi zaczyna lizac:

"He was the most powerful mage on Aurea... Killing him was almost impossible, he was fast and clever. Some day someone yelled:
- Pirates are invading us!
Liam, looked on the sea, and then all of sudden he saw ship with the lords of sea - Pirates. They were here to get his crown, and become new kings of the Aurea. Liam had one day to get ready to fight against invaders...

Three hours later, Outlaw Camp...

-We had a great time on Aurea, we ruled it together... - Liam started - but today, we must show that our brotherhood is something more then only truth & friendship.

-What do you mean? - asked one of his mates.

-Pirates are here, to get the control over Aurea. But we will fight, till the end. Hail the legend of Morag.

-Hail! - they yelled together.

It was a lot of time ago, and since this day the lands of Aurea didn't feel peace. There were always rebellions against RoM, there were always wars...

Wawa, Zorros, Murders inc, Pirates... It's hard to count how much guilds fought against the lords of Aurea.

Aurean wars was surely the most interesting wars in Tibia, but in last weeks it changed a lot, why?

I guess that account sharing, hacking and account trading destroyed this server. Is it really funny to leave your friends to get the freedom and just hack them? Is it funny to buy a 100+ character, share it and than backstabb your guild, just for fun?

Answer me.

//Hidetoshi Nakamura.

btw. Yes, I know that my english sucks."

Dwa miesiace pozniej jedziesz mi po kumplach Fast'molt jest zly Fast'molt jest nie dobry. Wkleic?
Ty chyba naprawde chcesz sie popsuc...

Drogi Lucky Luke'u gdybys znal historie Aurei to wiedzialbys, ze:

1) Liam naprawde zasluzyl na miano legendy servera.
2) Fast'molt chce teraz wyjebac z servera ludzi, dzieki ktorym uzyskal wolnosc i mogl wbic 170+

btw. liże sie chyba dla korzysci, a jakie moge miec korzysci z deletnietego Liama? :<

Lucky_Luke 11-02-2007 21:15

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lovah (Post 1261882)
Drogi Lucky Luke'u gdybys znal historie Aurei to wiedzialbys, ze:

1) Liam naprawde zasluzyl na miano legendy servera.
2) Fast'molt chce teraz wyjebac z servera ludzi, dzieki ktorym uzyskal wolnosc i mogl wbic 170+

btw. liże sie chyba dla korzysci, a jakie moge miec korzysci z deletnietego Liama? :<

Probuje ci tylko uzmyslowic ze pewne rzeczy ciebie nie dotycza. Jestes jak twierdzisz neutralny wiec taki pozostan. Jesli lubisz wojny to dolacz do jednej ze stron i sie baw. Jesli jednak wolisz pozostac z dala od niej nie wypisuj na forum jacy to jedni sa zajebisci a drudzy fe. W tej grze nie ma dobrych i zlych. Sa tylko slabsi i silniejsi. W momencie gdyby slabsi mieli wladze robili by to samo co ci ktorzy ja teraz maja.

Arte 11-02-2007 22:28

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lucky_Luke (Post 1262095)
Probuje ci tylko uzmyslowic ze pewne rzeczy ciebie nie dotycza. Jestes jak twierdzisz neutralny wiec taki pozostan. Jesli lubisz wojny to dolacz do jednej ze stron i sie baw. Jesli jednak wolisz pozostac z dala od niej nie wypisuj na forum jacy to jedni sa zajebisci a drudzy fe. W tej grze nie ma dobrych i zlych. Sa tylko slabsi i silniejsi. W momencie gdyby slabsi mieli wladze robili by to samo co ci ktorzy ja teraz maja.

a tu ci przyznam rację, gdyby vanum wygrało wojne byłoby to samo. Aw sprawie Lovah to też spoko, że jednak go nie huntujesz. nie wiem czemu ale dziękuję :P hah

Sck 12-02-2007 09:22

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez lycha_ziom (Post 1261318)
no wlasnie 1 rzecza jaka mozesz robic to expic o byle co znajda reason jak beda chcieli Cie udupic to zrobia to, komus sie nie spodoba ze szybciej expisz niz on.
Cale zycie bedziesz expil i co bedziesz z tego mial?Nawet nie pierniesz wpadnie byle kto powie leave i musisz wyjsc jak jakis lach.possdro

znajdz inny server pvp gdzie nie ma takich sytuacji? tibia to tibia

Lovah 12-02-2007 12:49

Cytuj:

Probuje ci tylko uzmyslowic ze pewne rzeczy ciebie nie dotycza.
Od wyniku tej wojny zalezy moja przyszlosc na nebuli ;)

Cytuj:

Jestes jak twierdzisz neutralny wiec taki pozostan.
Jestem, bylem i bede neutralny.

Cytuj:

Jesli lubisz wojny to dolacz do jednej ze stron i sie baw.
75 ek byl czyms w pvp rok temu, dwa. Dzisiaj aby wykluczyc go z gry, wystarczy jedno '=' badz jedno 'z hidetoshi nakamura' :( Poza tym wojna z botami to nie zabawa, zostane przy ots'ach.

Cytuj:

Jesli jednak wolisz pozostac z dala od niej nie wypisuj na forum jacy to jedni sa zajebisci a drudzy fe.
Pare stron wczesniej masz prawde o nebuli by lovah (c), obydwie strony niestety sa fe (mowie o ogolu), Vanum zalicza teraz powazny kryzys, chcialem jednak was ostrzec, ze 'nie mow hop zanim nie skoczysz', bo wciaz mimo wewnetrznych klotni, problemow etc. moga wrocic i pokonac was ta sama bronia, ktora wy ich pokonaliscie. Oni byli pewni ze na open battle dostaniecie wpierdol, tak sie nie stalo i cala ta ich pewnosc siebie ich zgubila.
Na chwile obecna wiadomo ze VU jest lepsze od strony przeciwnej, ale w przeszlosci roznie bywalo.

Cytuj:

W tej grze nie ma dobrych i zlych. Sa tylko slabsi i silniejsi. W momencie gdyby slabsi mieli wladze robili by to samo co ci ktorzy ja teraz maja.
Pierwszy raz chyba w tym temacie musze sie z toba zgodzic.

Ok, dzieki za brak hunta i skonczmy ten offtopic juz moze :(

Adikeen 12-02-2007 14:52

No nie powiedzialbym zeby dolaczal do jakiejs ze stron bo wojna sie juz skonczyla. I wyniklo z niej tylko strata postaci. Nebulas, Qerix, Calh troje straceni przez Ordo.. co jest nie do uwierzenia, ale to jest prawda.
Powiem wam nawet przez kogo zostaly te 3 postacie stracone...
Otoz wszystkie one zostaly zniszczone przez jedna osobe a mianowicie Pyrokar Aldix. Nebulas dal passy Pyrokarowi, pyro mu nie ufal i po jakims czasie go zrookowal i wymyslil bajke wraz z Nabonitem ze to niby siostra nebulasa cos sciagnela. Qerix stracil postac poniewaz pyrokar ustawil jednego z noobcharów qerixa na magebombie, ktora usmiercila Vukiosa. Calh czyli ja dostalem hacka od pyrokara, nie mial passów przez 2 tygodnie i nic nie zrobili, nagle chcieli zrobic akcje i... niby nabonit nie mial kim grac, uwierzylem bo wczesniej nic sie nie dzialo, a tu nagle smiechy na tsie i zaczeli wychodzic wiec chcialem sie lognac i ujrzalem napis "Your account is bannished". A potem w rozmowie z Shargasem dowiedzialem się ze zdziwieniem ze BYLEM SZPIEGIEM. Podobno maja na to dowody typu zdjecia (ktorych naprawde nie maja), ale nie chca pokazac. Shargas powiedzial tez ze ostatnio jak nie bylem na tsie to udała im się akcja na Maledrusa i Silvera bo oboje padli. Ale zapomniał chyba o tym, ze sami stracili 7 osob. To moim zdaniem juz przesada
normalnie pękam ze smiechu. UDALA IM SIE AKCJA GDZIE PADLO OD NICH 7 OSOB A OD VU 2 KNIGHTOW I 0 LOOTA Z NICH AHhahahahHAHHAHAHHAhAHHahHa...

poldek_p 12-02-2007 16:00

no ciekawa sytuacja masa chce duela z arthasem .Arthas teoretycznie ma najleprze pvp na nebuli ale ciekawe jak to sie skonczy?

Ola_Petrov 12-02-2007 19:06

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez poldek_p (Post 1263206)
no ciekawa sytuacja masa chce duela z arthasem .Arthas teoretycznie ma najleprze pvp na nebuli ale ciekawe jak to sie skonczy?

MUAHAHAHAHAHAHAHAHHA dobre, dobre, bardzo dobre po 1 to bedzie duel botow, a wygra ten kto bedzie mial wiecej stone skinow po 2 PVP a PG to jest chyba roznica bo cos Ci sie chyba pojebało :)

Lotress 12-02-2007 20:49

Wiecie co mysle ze gra na Nebuli nie ma juz sensu,dlatego ze pojawil sie nowy team-Blue Team :/

Ola_Petrov 12-02-2007 22:48

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez poldek_p (Post 1264403)
pojebało to chyba ciebie i twoja mame . Zreszta bota tez trzeba umieć uzywać nie pamietasz jak hingoos mial duela z shaelionem .

Oi mylisz sie i to bardz mam nadzieje ze za obrazanie mojej Matki dostaniesz bana, tylko ze @up napisales ze Arthas ma najlepsze pvp na servie z czym by sie niejedna osoba niezgodzila poczytaj czasami forum tibia.com... A wiem jak sie bota uzywa bo uważnie słuchałem nagrania które Elmer umieścil tutaj jak to Pyro tłumaczy dla Wickaniny hahaha....
Estana sie wlasnie rozlozyl gz dla Vanum udany snake ;o

August 13-02-2007 19:45

Wczoraj od nas padl Estana po udanym mass logu gz.

Jakies poltorej godziny temu zaczela sie exterminacja zydow na nebuli skonczyla sie niedawno, a oto fragi.

Cybe Anth
Feb 13 2007, 18:10:17 CET Killed at Level 108 by Xaemus Serigimox
and by Castor Greey

Xendosa
Feb 13 2007, 18:12:48 CET Killed at Level 112 by Xaemus Serigimox
and by Morrderca

Masakratus
Feb 13 2007, 18:17:16 CET Killed at Level 154 by Vura Soth

Lipek Aldix
Feb 13 2007, 18:10:13 CET Killed at Level 103 by Morrderca
and by Arthas of nebula

Wickanina
Feb 13 2007, 18:08:56 CET Killed at Level 147 by Xaemus Serigimox
and by Hespios

Xakan Dazor
Feb 13 2007, 18:12:06 CET Killed at Level 118 by Vura Soth
and by Redeo

Exizaiterer
Feb 13 2007, 18:08:45 CET Killed at Level 116 by Xaemus Serigimox
and by Hespios

Shargas
Feb 13 2007, 18:08:46 CET Killed at Level 129 by Celandia
and by Castor Greey

Pentagram-neo
Feb 13 2007, 18:11:17 CET Killed at Level 76 by Hinogoos
and by Morrderca

Plus jeszcze ludzie zabici od potworow, ale tez na battle, a Pyro przed battle:

Pyrokar Aldix
Feb 13 2007, 17:37:27 CET Died at Level 113 by a demon

Gridlok
Feb 13 2007, 18:21:34 CET Died at Level 99 by a cyclops

Straty ze strony VU.

Hinogoos
Feb 13 2007, 18:12:28 CET Killed at Level 106 by Morrderca
and by Celandia

I jeszcze kilku ludzi 60-80 lv

War Macia, Deerdek

Bilans dzisiejszej bitwy:
9:1

Bilans Wojny 65:21

Dregar 13-02-2007 19:54

Patrzcie patrzcie !

Hinogoos
Feb 13 2007, 18:12:28 CET Killed at Level 106 by Morrderca
and by Celandia

Jak She~ padl od swoich to byla wielka afera :P

Gz opena, czyz by ex Vanum prubowalo sie podniesc? ale im chyba cos nie wyszlo. Rozumiem ze ta wojna jednak bedzie trwala dlugo :P

August pytanie do ciebie. Czy zastanawialiscie sie nad paymentami? i czy wszyscy bede mogli placic chodzi mi tu np o Masakratusa czy rodzinke Aldixow?

August 13-02-2007 20:23

To pytanie nie jest raczej do mnie. Ja jestem tylko membersem VU. Zapytaj Vury, ale z tego co mi wiadomo to raczej wszyscy beda mogli placic. No coz Hinogoos padl przez glupote juz 2 raz, shaelion tez wiec beke ma kazdy, ale przy stratach Ordo~ to kropelka w oceanie...

Btw. To nie byl open :P

Bjoern Shu 13-02-2007 20:36

chcialbym jednego..
zeby wszystkie boty przestaly dzialac!!!
nie bylo by z mengirt i slynnego = = = = = =
no, ale niestety.. :(

Lucky_Luke 13-02-2007 20:51

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Bjoern Shu (Post 1266041)
chcialbym jednego..
zeby wszystkie boty przestaly dzialac!!!
nie bylo by z mengirt i slynnego = = = = = =
no, ale niestety.. :(

Jesli zaczynamy koncert zyczen to ja zyczylbym sobie zeby ludzie przestali byc gowniani. Swiat bylby o wiele lepszy.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:26.