![]() |
* Dziękuje.
Blue robe czy crown armor lepszy? Z Capem nie mam problemow, a 2 arma chyba sie zawsze przydadzą. Podobna cena na servie. |
Jeśli nie ma problemu z capem to bierz c arma.
@down Czytanie wcześniejszych postów jest niefajne nie? |
no jezeli masz wystarczająco capa to c armor bierz :)
|
27 knight
Eq: Golden Armor Blue legi Crusader Helmet Vampire Shield P Ammy Fur bootsy Dragon Hammer Ponad 60k w banku Co kupić, czy może nie dokupywać nic narazie?? |
wyjeb fur bootsy kup steel bootsy wyjeb blue legi kup golden legi
own3d :* |
Cytuj:
ZOBACZCIE CO MI DAL BEMO W NOTCE NA PROFILU xDDDD |
Wg. mnie lepiej z b robe dla pala nie robi roznicy te 2arm skoro i tak glownie pall polega na uciekaniu od potworkow.. ja polecam b roba ale jak tam chcesz :))
|
jakieś najlepsze eq i miecz dla knighta na 20 lvl tak żeby nie wypadało przy pierwszej lepszej okazji. Kasa w banku to 30k
|
Polecam jesli masz slabsze zeczy:
K set, crus helmet, dragon shield,p ammy, no i crimson sword. Sharker |
Mam palla na 21 lvl
co lepiej kupić: dozbierać 5k i kupić bohy czy sprzedac blue robe i kupic palladin armor? |
kupic bohy, potem sprzedac i kupic palladyn armor ;o
|
a jakie są szanse że wyvern fang mi wypadnie na 21 lvl bo crismon troche słaby i się nie opłaca kupować
|
Cytuj:
Teraz to b robe kupisz za 10k+WoI 3k +WoCe3K + c legi 12k+bohy40k+vampirka ale demonka lepsza to 35+to masz 103k i 197 ci sie zostaje -,- |
Cytuj:
|
Poziom: 34
Skille/Mlv: Dist 70 Shielding 59 Posiadany Eq:Pall armor, plate legi, medusa shield, crown helmet, dragon neckele, rope, letter boots Il. dostępnej kasy: około 25k Co chcemy kupić: wacham sie bo nie wiem czy kupic blue legsy, moge tez kupic platinum amulet albo scraf Doradźcie mi xD 8o |
Blue Legsy i Platinum amulet kup powinno ci starczyc te 25k.
Sharker |
Cytuj:
Potem jak uzbierasz jeszcze trochę kasy/zrobisz questa to Blue Legi |
ahym dzienx
czyli selne meduse i kupie vampirke i zostanie kasy na blue legi ;D |
Cytuj:
|
Cześć!!
Jestem 31 Knightem na servie Selena=ceny nie niskie nie wysokie np.: C arm 12k FS 5-7k itp. Mam EQ C Arm K Legs Leather Boots Meduske Fire Axe i Devil Helmet! Do dyspozycji mam około 16-17k :/ Co kupić?? Z góry dziękuję!!! |
@ up
Vampire Shield, bo przypuszczam, że chodzi ona tam w cenach 14 - 17k :) |
@up
Dzięki ja myślałem o czymś takim żeby opylić Crown Arm i Meduske wymienić to na powiedzmy draggy shield i k arma i nazbierać na bohy ;/ ?? Co o tym myślicie? ;) |
@ UP
Wiadomo masz BOH'y szybciej expisz, ale ja radze kupić Vampirke :) Potem zbieraj na BOH'y |
dobra dzięki myślałem o k legi na blue legs wymienic ale to xchyba pozniej ;]
@Edit Myślałem o zakupie P ammy ale to się was pytam :) |
@ UP
P Ammy oczywiście, bo to nie jest drogie. Blue Legi odradzam ! Szkoda kasy na to, że maja mało Capa. Przecierz Ty Knight :) Kup tą Vampirke + P Ammy ,a potem zbieraj na BOH ; D |
Dziękuję Ci bardzo mam ostatnie pytanko
ile musze dopłacić gdybym wcisnął w cenę Meduske ? |
Knight(40) , do dyzpozycji prawie 50 k (49 z groszami xD ) i z dnia nadzien suma sie powieksza ...
EQ : Crus Helmet , Golden Armor , Vamp Shield , BS , BOH , Blue Legs , P ammy I teraz co wybrac : Assasian Dagger\Demon Shield\DSM (troche bym musial dozbierac ;p ) , albo jakies wasze propozycje ? |
Cytuj:
mam nadzieje ze pomoglem |
Cytuj:
a i jeszcze jedno inwestuj w eq bohy na końcu bo ja zacząłem nosić bohy na 40 lvlu i większej różnicy nie widziałem a na 50 już jest sporo więc inwestuj w dobre eq szczególnie że ty knight :) |
Witam. Mam 10 paladyna na serwerze Saphira. Moje eq to: dark helmet, ranger cloak, plate legs, leather boots, spearyi scarf. Mam 8k. Co kupic?
P.S. Itemy i kasa nie jest z allegro tylko z drugiej postaci. |
/up/dragon shield, belted cape reszta na kamienie.
Później jak zarobisz trochę i skilla będziesz miał dobrego to kup c helmet i vampire shield. Bohy także się przydadzą ale dopiero od 30-40 lvl a od 50 bohy to konieczność. |
27 Sorcerer
Mammhoot Fur Cape, Plate Legs,Dragon Shield,Dark Helmet,WOCE & WO Draconia & WO Decay Mam w dp Blue Legs i Blue Robe, a także Vampire Shield... Mam 8k na wydanie... co kupić ?? Może założyć jakiś itemek z depo ?? :) |
@up
Załóż all co masz w dp, a kase zbieraj na bohy ;] |
No tak, założe. A jak padnę ?
|
Cytuj:
Kup Demon Shield a NeXt zbieraj na DSM :) |
Cytuj:
To może byś napisał na czym expisz -.- Matinn i reszta ma sie domyślać na czym expisz ? Jak expisz na dragach to nie zakładaj, a jak na Soldach to załóż, ale napisz na czym expisz ; D |
Tomb pod DTD (Ghoule, Mumie, Beho, Crypt Shamblery)
Czasem wypad na Dragi lub Gs z teamem. |
Cytuj:
|
Co kupić 35 knightem: Fire Axe, czy Noble Axe?
|
było...nobel axe został jednoznacznie wybrany bowiem na dłuższy czas się bardziej przydaje.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:25. |