![]() |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Jeśli chcesz wziąć jakieś runki, to oczywiście lodowe. A co do summona to ds'a przyzwij, albo dwa. Czy dasz radę? Z summonem na pewno spokojnie, ale koszty mogą być spore.
|
Myślę że tak
Cytuj:
|
ej
Na jakim lvl moge zabic wyvernę .
ProszE o szybką odpowiedz |
Teoretycznie na każdym, z dużą liczbą wszelakich potionów ... ale myślę że by "normalnie" ubić, bez jakiś niezwykłych kosztów, to Knight 20 lvl skille 60\60, magiem trzeba runami się wspomagać najlepiej (chyba że masz pacca i exori) więc trochę większy.
|
Cytuj:
|
Na co iśc z skillami
PALL 60/45 Crown helmet Vampitre Shield Plate Legs Noble armor Fur Boots |
Cytuj:
|
Troche słaby skill masz.
Cytuj:
Ale jak ci już bardzo zależy to cyce, jak pacc to tomb. (Mumie, dsy, ghule i crypt shamblery). ;) A jaki lvl? |
Pall
40 Pall Skille 72/58
Crusader Helmet Royal Spear Blue Robe/Golden Armor Meduse/Vampire Shield Knight Legsy Time Ring Bohy Czy ubije pojedynczego gs'a jak go spotkam??? nie żeby huncic ale jak spotkam I który armor ubrać i który shield Moja szybkość 40+30-time ring + 20 - Bohy = 80 - 70 - szybkosc GS'a = 10 Szybkosci wiecej Czy wystarczy na to ze 3-4 potki |
lvl ... 14:baby:
:) narazie skilluje, ale jak mi sie kamienie skoncza, mniejwiecej dist bedzie 60+ to bede expic. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Na czym mogę expić 44 ed z 42 mlvl, bez waste ? bo to fail, zawsze ZAWSZE jak idę na tombę to albo mega waste, albo ded bo na Celescie tak trapują, że szok.
Expie na dragach na ank ( pierwszy resp ) ale różnie jest z waste, polecacie coś innego ? bo już 50 dni pacc w plecy a lvl taki jest jaki jest, no bo jak expić jak nie ma kasy na mp?.. Od razu mówie że culty odpadają, WASTE żE SZOK |
Myślę że mógłbyś spróbować barbariany. Średni albo duży camp.
|
Profesja:
palladyn Level: 25 Skille: 72 distance 57 shielding Eq: crown helmet dragon shield palladyn armor blue legs boh royal spears Czego mi jeszcze brakuje? Co powinienem ulepszyc? Co zmienic? Aby pojsc i nie tracic na Giant Spiderach ? Gdzie sa GS w ilosci 1, albo gdzie sa zeby mozna bylo "brac na plecy" (lurowac) po jednym, bez ryzyka ? Wielkie Dzieki. iHATEbrasilPLAYERS |
Cytuj:
Eq i tak masz bardzo dobre jak na ten lvl. Giant spidery samemu polecam po 50 lvl. Pojedynczo chyba najlepiej będzie ostrożnie się poruszać po pohu. Z blokerem można już iść wcześniej np. na crusader helmet quest. |
.../\
Widzisz pall armor, blue legs i boh jeszcze nie nosze. Uważam, że nie ma sensu mieć na sobie za dobrego eq bo mozna go latwo stracic. Założe dopiero jak bede mial 80/60+ skille i 30 lvl. Podałem te eq z myślą, że jeżeli bede chodzil na gs to napewno z takim eq. Chodziłem na PH na 37 pallem, z bohami i crown armor, blue legs, cru helmet i medusa. Pamietam, że to raczej nie bylo oplacalne. Jeżeli nie gs to co? dzieki. |
of polecam-tylko jeśli chcesz expić w zamku możesz zacząć dopiero po 35 lvl (utana vid bardzo się przydaje w niektórych momentach)
|
Czy dam rade na cyclopolis?
37 ek 4 mlvl prawie 5 skile 67/66 eq : rh,dsm,blue legs,bohy,p ammy,noble axe,demonka 3 dni pacca więc proszę o odpowiedź :) |
Cytuj:
|
duże waste? a jak tak to gdzie expić bym szybko lvl wbił?
|
malpy na powierzchni, scaraby
|
Czy elite knightem ze skillami 70/69 dam rade na scapper arena? Jeśli dam to ile potrzebuje potionków i jakich?
|
A level to już nieistotny szczegół? ;)
|
Ma w profilu, 54 lvl.
|
Gs
Czy driud 31 lvl-ma jakiekolwiek szanse w starciu z GS?
Eq-b-legs,b-robe,crown helmet,v shield,BOH. Chciałbym ubić jednego dla sportu i pytam czy jest sens? Jaką taktykę zastosować w przypadku tego pojedynczego respa na POH-u? Pozdrawiam:baby: |
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
Jeżeli koniecznie chcesz ubić GS-a, to polecam Ci zlurować jednego pod świątynie na środku PoH i tam zabić go sposobem góra - dół (gdy jest oddalony od schodków to z nich schodzisz i bijesz go runami, gdy zbliża się do Ciebie - szybko wracasz po schodach na górę). Radzę zaopatrzyć się w runy SD, parę napojów leczących oraz regenerujących manę i Time Ring (przyda Ci się do lurowania tego potwora). Oczywiście cały czas miej aktywny czar Magic Shield a w wypadku, gdy otrzymasz obrażenia szybko regeneruj manę. :) |
Taa ... teraz SD można używać od 45 lvl ... on może bić co najwyżej z explosion lub jakiejś ognistej runki (gs'y są wrażliwe na ogień, nie wiem czy gfb dawało by na nie dobre efekty mimo że to nie runa do bicia 1 potworka ...)
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Używał ktoś tych run na GS-y? |
Cytuj:
|
Cytuj:
1.jest tylko dla PACC 2.na Uniterze nikt tego nie sprzedaje :( I tu jest największy problem-poza tym GFB jest też tylko dla sorków,więc druid za przeproszeniem jest w d...ie... A co do Fireballi to z chęcią bym kupił-nawet z 5 BP :) |
Swoją drogą dziwne, że fireball jest na pacc a gfb nie ... i chyba kiedyś fireball był na facc ... a runy możesz kupić w sklepie, nie tylko u ludzi. Drożej, ale da się.
|
A czy 54 elite knightem ze skillami 70/69 opłaca mi się expić na cyclopolis? Czy nie będzie waste?
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Ja jestem FACC:] |
Cytuj:
Ale po co ci te solo GSa? - bez sens. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:35. |