Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Wydarzenia ze światów (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=117)
-   -   Wojna i wydarzenia z serwera (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=71199)

Dziub'ek 06-08-2006 15:41

Ok wiec mam nadzieje tylko ze nie jestescie goloslowni

Cors Ent 06-08-2006 16:26

Kazdy kto ruszal swe z NR bedzie zabijany
nie zalerzy mi ile 40lvl bedzie czy nie bedzie w wojnie

a ci co swinie podrzucali Vision beda placic

Sezoku 06-08-2006 16:43

Cors mi niechodzi oto kto jest wolny z NR a kto niejest bo to niemoj interes...poprosilem Zagla zeby sie przepisal do mojej gildii bo jak wczesniej napisal Zeus dostali czas na odejscie z wanted i NR ja odszedlem bo mnie koledzy poprosili...Zagiel mowiac ze zawiodl sie namnie powinien ujac fakt iz praktycznie wszyscy odeszli z NR, wiec mowiac ze Sezoku sie odwraca plecami do kolegow jest blednym stwierdzeniem poniewaz ci ktorzy sa moimi kolegami odeszli wraz zemna-.-

Sathan Bell 06-08-2006 16:43

:d

Szczeze mowiac tyle o No Remorese a osobicie gó** mnie obchdzi ta guildia ;] nie ma najmneijszego znaczenia w dzialaniach taktycznych.

Talib 06-08-2006 16:48

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez zeus1985
@No Remorese / Wanted

Mieliście czas na opuszczenie guildii bez płacenia, nie wiem jak reszta DoFu, ale jak dla mnie, to możecie mieć jeszcze 24h na opuszczenie Wanted / Wanted Academy / No remorse bez płacenia... Wasze decyzja. Róbcie co chcecie, ale potem nam nie płaczcie, że robimy PA i PK bo będziemy mieli w tym powód i to duży, jaki? Staliście nam na drodze ;)

Pozdro all.

Heheh , to moj kolega sie zdziwi jak wroci z 2-tygodniowego wypoczynku z wakacji... Wyjechal na wakacje jeszcze przed zabiciem Draza i jest w NR. Znajac go ,odszedlby jakby zaczelo sie robic goraca...

Twoj Nocny Koszmar 06-08-2006 16:49

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Sathan Bell
Szczeze mowiac tyle o No Remorese a osobicie gó** mnie obchdzi ta guildia ;] nie ma najmneijszego znaczenia w dzialaniach taktycznych.

a NR cos wogule robi w wojnie ?;s

Talib 06-08-2006 16:51

Wlasnie , nic nie robi !! A Yavi bedzie mial tylko pretekst do zhuntowania osob w NR, gdyz podobno "staneli mu na drodze" a tak naprawde gowno robia. Jak sie zaczela wojna wszyscy prawie odeszli. Hah...

Cors Ent 06-08-2006 16:58

Nie jak sie zaczeła wojna to złe stwierdzenie
jak wanted zaczeło te wojne przegrywac

a jak wanted wygrywało to no remourse byli pierwszorzednymi konfidentami i noobami do gnebienia szwedasow

kazdy kto wtedy był w NR i robil cos przeciw swe ( a mam w pliku kilkanascie nickow zapisane ) bedzie odpowiadal za to indywidualnie bez wzgledu na to w jakiej gildi sie znajdzie

Sathan Bell 06-08-2006 17:02

@up
Bende wdzieczny za podanie kilku z tych co szczelaja z ucha...:evul:

Talib 06-08-2006 17:08

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Cors Ent

kazdy kto wtedy był w NR i robil cos przeciw swe ( a mam w pliku kilkanascie nickow zapisane ) bedzie odpowiadal za to indywidualnie bez wzgledu na to w jakiej gildi sie znajdzie

Co ty kochasz tych szwedow czy jak? Myslisz ,ze to takie anioleczki? Nigdy nic nie robili ? Moze pamietasz jak rok temu byla wojna ze swe. Kiedy wygrywali ,nie dalo sie expic ani nic. Szedles po miescie a tu 5 noobow z protekcja Exminda wyskakuje i bija all... Zrobilbys im cos ,a masz przesrane. Widze ,ze jesli Cors powraca i swe beda miec dobrze znowu nastaną te czasy.

Cors Ent 06-08-2006 17:25

Ojej tak mi przykro
jestem ciekaw dlaczego mnie nigdy 5 noobow z protekcja od exminda nie zaczepiło a innych zawsze zaczepiali
takie gadanie glupie i wymyslanie historyjek na poczekaniu "bo swe to zly"

poza tym jak bys nie zwrócił uwagi Exmind jest tam gdzie miejsce takich - w Wanted

tak bronie swe, a swe bronia mnie
dlatego tak sromotnie draz sie przejechal myslac ze Azura Finest dojdzie do Wanted i mu pomoze

Talib 06-08-2006 17:43

@up

Hah , moze dlatego Cie nie ruszyli bo wtedy walczyles za swe. I wcale nie mowie ,ze "swe to zly" ,bo znam wielu ,ktorzy są spoko. Co do Exminda, to on raczej sprzedal postac, ty powinienes to wiedziec...

Nosso Mc'Furry 06-08-2006 17:47

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Talib
Wlasnie , nic nie robi !! A Yavi bedzie mial tylko pretekst do zhuntowania osob w NR, gdyz podobno "staneli mu na drodze" a tak naprawde gowno robia. Jak sie zaczela wojna wszyscy prawie odeszli. Hah...

Ale robiło, a resztą kto im każe siedziec w tej gildii? O.o Siedzą, będą padali.

Czas leci... :)

@Down

Jak wrócą, czemu nie? 8D

Talib 06-08-2006 18:05

Ta.. Jedna z NR ma retira chyba juz od miesiaca. Nawet sie nie loguje , a druga jest na 2-tygodniowym wypoczynku. Ich tez bedziecie huncic??

Wąski 06-08-2006 18:30

Taifun Devilry 2 ownerów !!!

Zdjecie taifuna z rl

VVVVV pałer gamers

http://i72.photobucket.com/albums/i192/forumandos/7.jpg

chyba wbil lvl tak morde zaciesza:D

zeus1985 06-08-2006 18:31

Name: Yavimava

Aug 06 2006, 17:37:26 CEST Killed at Level 127 by Urbexx
and by Dragoholikus

Ups... Potknąłem się i upadłem...

Eldyn 06-08-2006 18:41

@Wąski
Co ty gadasz te 2 typy sa z sulechowa, a taifun jest z bialego stoku jakby ktorys z nich byl taifunem to raczej takiego usmiechu zaden z nich by nie mial.

GZ fraga wreszcie ubiliscie jakis lvl godny szacunku gz!

Mebius 06-08-2006 18:55

Wąski haha
dawno sie tak nie usmialem :p

Talib 06-08-2006 18:56

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Nosso Mc'Furry
Ale robiło, a resztą kto im każe siedziec w tej gildii? O.o Siedzą, będą padali.

Czas leci... :)

@Down

Jak wrócą, czemu nie? 8D

Ta , pokazujesz jak fajnie bedzie wygladac Azura jakbyscie rzadzili server >.<

Cors Ent 06-08-2006 18:59

" Upadac czasem to normalna jest rzecz
Upadac nisko by sie wyrzej wzniesc "
:)

draz ale po klawie napiradalal jak mi w grze napisal ze wreszcie fraga zlapali
kurde ale sliczny dzien dla wanted

2x 130+ rycków zdjeli! sa boscy!

zeus1985 06-08-2006 19:14

Cytuj:

Są tak samo poscy jak kupa w klozecie >.<
"Padłeś Powstań Powerade"
Jeszcze nic straconego :)

@Drago
Zmień czapke pajacu ;p

frances111 06-08-2006 19:18

Cytuj:

yavamiva nie jest sto trzydziesci plus

Jacyna 06-08-2006 19:32

Cytuj:

@Drago
Zmień czapke pajacu ;p

Heh przykro mi z powodu deda. ja zawsze będe neutral. pogrywam czasami ale przeważnie dlatego żeby porozmawiać ze znajomymi. Przy panowaniu Wanted nie moge z nimi się wybrać na żadnego hunta więc pozostaje mi tylko to. Ale też nie wiem co będzie jak przejmie władze DoF. Może będzie tak samo, może lepiej albo... gorzej. Życze wszystkim fragów :)

P.S. Nie rozumiem za co Drazharm zabił Dalipiego. Po co mu to było? Szuka sobie wrogów we własnej gildii?

Pozdrawiam
Jacek

Aber Vego 06-08-2006 20:10

Ale sie dzieje na Azurce. Fajnie. :P

Kasia_hate etelek 06-08-2006 20:15

:d

Gdy Dof, zaszalal to cors znow szaleje na forum , wczesniej wstyd bylo mu sie wypowiedziec:(Jakies to TYPOWE:}:]

Mrok 06-08-2006 20:58

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kasia_hate etelek
Gdy Dof, zaszalal to cors znow szaleje na forum , wczesniej wstyd bylo mu sie wypowiedziec:(Jakies to TYPOWE:}:]

Nawet gdzieś w temacie obiecał,że już nie będzie się wypowiadał tutaj na forum;)

Aber Vego 06-08-2006 21:01

Bekas wymiatał !!! :PPP:PP:P

zeus1985 06-08-2006 21:33

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Aber Vego
Bekas wymiatał !!! :PPP:PP:P

Nom wymiatał, widziałem go kiedyś jak wymiatał starą miotłą ulice w Zielonej Górze ;p

Ise~ 06-08-2006 21:53

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Jacyna
Heh przykro mi z powodu deda. ja zawsze będe neutral. pogrywam czasami ale przeważnie dlatego żeby porozmawiać ze znajomymi. Przy panowaniu Wanted nie moge z nimi się wybrać na żadnego hunta więc pozostaje mi tylko to. Ale też nie wiem co będzie jak przejmie władze DoF. Może będzie tak samo, może lepiej albo... gorzej. Życze wszystkim fragów :)

P.S. Nie rozumiem za co Drazharm zabił Dalipiego. Po co mu to było? Szuka sobie wrogów we własnej gildii?

Pozdrawiam
Jacek

Dalipi był szpiegiem, pracował dla DoFu.

Pozdrawiam ..

Ivul Pikito 06-08-2006 23:44

oj Yavi zal mlvla :D

@up
z kad ty weraxinku to mozesz wiedziec :> i czego sie kryjesz pod nickiem isecross :>

Sathan Bell 07-08-2006 00:04

LoL za LoLem za LoLem LoL

Z tego co wiem Dalipi jest poprostu przyjacielskim graczem i za to zosta ukarany :] jaki tam zniego szpieg bynajmniej nic nie pamietam takiego nie slyszalem zeby szpiclowal...

"Nie wystarczy momencik, czy odrobina dobrych chęci
Chcieć to móc, więc mogę, bo to mnie nęci
Miejcie w pamięci, wszyscy razem wzięci oponenci
Mogą dziś nosem kręcić i życie spędzić na niczym
Do każdego kogo to dotyczy – zrób następny ruch zamiast wciąż się byczyć
To wyczyn, na który chyba cię stać,
Nie masz nic do stracenia, więc nie musisz się bać,
Nic tylko trwać i stawiać .... kolejne kroki
To łączy ludzi... jak walkie-talkie
Jak góry, stoki, jak świat długi i szeroki
Jest "
Mądre słowa dla odwaznych ludzi ;] naszej racji

POZDRO

Bibibube 07-08-2006 00:16

Nazwanie Dalipiego szpiegiem jest chybione. Zaplacil za to za przyjazni sie z Yava. Kto myli naiwnosc z zdrada, sugeruje rozpedzic sie i jebn*c sobie baranka o sciane.

zeus1985 07-08-2006 05:40

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Bibibube
Nazwanie Dalipiego szpiegiem jest chybione. Zaplacil za to za przyjazni sie z Yava. Kto myli naiwnosc z zdrada, sugeruje rozpedzic sie i uwielbiam jeść bananyn*c sobie baranka o sciane.

Ostatnio się nawet do mnie nie odzywał, bo bał się że padnie...

Dziub'ek 07-08-2006 09:44

No coz dla mnie to jest w pewien sposob zrozumiale bo dla draza nie ma roznicy czy on sie przyjazni czy jest po prostu szpiegiem... skoro jest przyjacielem to mogl podawac jakies informacje

Bibibube 07-08-2006 09:50

Z calym szacunkiem do przywodczych zdolnosci Draza, ale zrobienie z Dala kozla ofiarnego... wiadomo bylo, ze na wojnie z niego pozytku nie bylo i nie bedzie..to sie go "wykozystalo" w inny sposob... Ot, taktyka Stalina.

Dziub'ek 07-08-2006 09:55

Pewnie cos w tym jest frag to frag szczegolnie ze teraz dalipi jest w dof

Dragoholikus 07-08-2006 11:04

Cytuj:

@Drago
Zmień czapke pajacu ;p

Hmm tak sie śmiałeś z mojej czapki, ostrzegałem że padniesz i ja zawsze dotrzymuje obietnic o to dowód
Aug 06 2006, 17:37:26 CEST Killed at Level 127 by Urbexx
and by Dragoholikus
Ty sie zastanów kto wygląda jak pajac bo ja nie płaciłem 300k za outfit clowna

Cors Ent 07-08-2006 11:16

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kasia_hate etelek

Nie idze o wstyd. Po upadku Vision to juz nie była moja wojna
wiec po co miałem mielic ozorem skoro nawet sie na azurze nie logowałem
teraz wrocilem do tego balaganu na serwie wiec i napisac cos moge.

@Dragoholikus - tak samo jak obiecałes Pollowi ze mu wp******* w real?
gogogo - mi tez miales "nakopac do du***" hmm

Draz ma powoli manie jak Stalin
jak czuje ze grunt sie wali pod nogami to wszedzie za kazda sciana podejrzewa szpiegow i lecą głowy

niestety ten strzał był hybiony
a nasi agenci i tak nadal niezrazeni dalej działaja ;)

a zawsze miło wiedziec co lider mowi o swoich memberach:
13:44 Drazharm: dof zbiera odpadki po wanted

Eldyn 07-08-2006 12:17

@cors ent
To wanted zebralo odpadki po dofie hahahah!!

Bibibube 07-08-2006 12:43

Recycling jest teraz w modzie. Zreszta, jak mowi stare powiedzenie - I Herkules dupa kiedy ludu kupa.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:09.