![]() |
Ok wiec mam nadzieje tylko ze nie jestescie goloslowni
|
Kazdy kto ruszal swe z NR bedzie zabijany
nie zalerzy mi ile 40lvl bedzie czy nie bedzie w wojnie a ci co swinie podrzucali Vision beda placic |
Cors mi niechodzi oto kto jest wolny z NR a kto niejest bo to niemoj interes...poprosilem Zagla zeby sie przepisal do mojej gildii bo jak wczesniej napisal Zeus dostali czas na odejscie z wanted i NR ja odszedlem bo mnie koledzy poprosili...Zagiel mowiac ze zawiodl sie namnie powinien ujac fakt iz praktycznie wszyscy odeszli z NR, wiec mowiac ze Sezoku sie odwraca plecami do kolegow jest blednym stwierdzeniem poniewaz ci ktorzy sa moimi kolegami odeszli wraz zemna-.-
|
:d
Szczeze mowiac tyle o No Remorese a osobicie gó** mnie obchdzi ta guildia ;] nie ma najmneijszego znaczenia w dzialaniach taktycznych.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
a NR cos wogule robi w wojnie ?;s |
Wlasnie , nic nie robi !! A Yavi bedzie mial tylko pretekst do zhuntowania osob w NR, gdyz podobno "staneli mu na drodze" a tak naprawde gowno robia. Jak sie zaczela wojna wszyscy prawie odeszli. Hah...
|
Nie jak sie zaczeła wojna to złe stwierdzenie
jak wanted zaczeło te wojne przegrywac a jak wanted wygrywało to no remourse byli pierwszorzednymi konfidentami i noobami do gnebienia szwedasow kazdy kto wtedy był w NR i robil cos przeciw swe ( a mam w pliku kilkanascie nickow zapisane ) bedzie odpowiadal za to indywidualnie bez wzgledu na to w jakiej gildi sie znajdzie |
@up
Bende wdzieczny za podanie kilku z tych co szczelaja z ucha...:evul: |
Cytuj:
|
Ojej tak mi przykro
jestem ciekaw dlaczego mnie nigdy 5 noobow z protekcja od exminda nie zaczepiło a innych zawsze zaczepiali takie gadanie glupie i wymyslanie historyjek na poczekaniu "bo swe to zly" poza tym jak bys nie zwrócił uwagi Exmind jest tam gdzie miejsce takich - w Wanted tak bronie swe, a swe bronia mnie dlatego tak sromotnie draz sie przejechal myslac ze Azura Finest dojdzie do Wanted i mu pomoze |
@up
Hah , moze dlatego Cie nie ruszyli bo wtedy walczyles za swe. I wcale nie mowie ,ze "swe to zly" ,bo znam wielu ,ktorzy są spoko. Co do Exminda, to on raczej sprzedal postac, ty powinienes to wiedziec... |
Cytuj:
Czas leci... :) @Down Jak wrócą, czemu nie? 8D |
Ta.. Jedna z NR ma retira chyba juz od miesiaca. Nawet sie nie loguje , a druga jest na 2-tygodniowym wypoczynku. Ich tez bedziecie huncic??
|
Taifun Devilry 2 ownerów !!!
Zdjecie taifuna z rl
VVVVV pałer gamers http://i72.photobucket.com/albums/i192/forumandos/7.jpg chyba wbil lvl tak morde zaciesza:D |
Name: Yavimava
Aug 06 2006, 17:37:26 CEST Killed at Level 127 by Urbexx and by Dragoholikus Ups... Potknąłem się i upadłem... |
@Wąski
Co ty gadasz te 2 typy sa z sulechowa, a taifun jest z bialego stoku jakby ktorys z nich byl taifunem to raczej takiego usmiechu zaden z nich by nie mial. GZ fraga wreszcie ubiliscie jakis lvl godny szacunku gz! |
Wąski haha
dawno sie tak nie usmialem :p |
Cytuj:
|
" Upadac czasem to normalna jest rzecz
Upadac nisko by sie wyrzej wzniesc " :) draz ale po klawie napiradalal jak mi w grze napisal ze wreszcie fraga zlapali kurde ale sliczny dzien dla wanted 2x 130+ rycków zdjeli! sa boscy! |
Cytuj:
"Padłeś Powstań Powerade" Jeszcze nic straconego :) @Drago Zmień czapke pajacu ;p |
Cytuj:
|
Cytuj:
P.S. Nie rozumiem za co Drazharm zabił Dalipiego. Po co mu to było? Szuka sobie wrogów we własnej gildii? Pozdrawiam Jacek |
Ale sie dzieje na Azurce. Fajnie. :P
|
:d
Gdy Dof, zaszalal to cors znow szaleje na forum , wczesniej wstyd bylo mu sie wypowiedziec:(Jakies to TYPOWE:}:]
|
Cytuj:
|
Bekas wymiatał !!! :PPP:PP:P
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Dalipi był szpiegiem, pracował dla DoFu. Pozdrawiam .. |
oj Yavi zal mlvla :D
@up z kad ty weraxinku to mozesz wiedziec :> i czego sie kryjesz pod nickiem isecross :> |
LoL za LoLem za LoLem LoL
Z tego co wiem Dalipi jest poprostu przyjacielskim graczem i za to zosta ukarany :] jaki tam zniego szpieg bynajmniej nic nie pamietam takiego nie slyszalem zeby szpiclowal... "Nie wystarczy momencik, czy odrobina dobrych chęci Chcieć to móc, więc mogę, bo to mnie nęci Miejcie w pamięci, wszyscy razem wzięci oponenci Mogą dziś nosem kręcić i życie spędzić na niczym Do każdego kogo to dotyczy – zrób następny ruch zamiast wciąż się byczyć To wyczyn, na który chyba cię stać, Nie masz nic do stracenia, więc nie musisz się bać, Nic tylko trwać i stawiać .... kolejne kroki To łączy ludzi... jak walkie-talkie Jak góry, stoki, jak świat długi i szeroki Jest " Mądre słowa dla odwaznych ludzi ;] naszej racji POZDRO |
Nazwanie Dalipiego szpiegiem jest chybione. Zaplacil za to za przyjazni sie z Yava. Kto myli naiwnosc z zdrada, sugeruje rozpedzic sie i jebn*c sobie baranka o sciane.
|
Cytuj:
|
No coz dla mnie to jest w pewien sposob zrozumiale bo dla draza nie ma roznicy czy on sie przyjazni czy jest po prostu szpiegiem... skoro jest przyjacielem to mogl podawac jakies informacje
|
Z calym szacunkiem do przywodczych zdolnosci Draza, ale zrobienie z Dala kozla ofiarnego... wiadomo bylo, ze na wojnie z niego pozytku nie bylo i nie bedzie..to sie go "wykozystalo" w inny sposob... Ot, taktyka Stalina.
|
Pewnie cos w tym jest frag to frag szczegolnie ze teraz dalipi jest w dof
|
Cytuj:
Aug 06 2006, 17:37:26 CEST Killed at Level 127 by Urbexx and by Dragoholikus Ty sie zastanów kto wygląda jak pajac bo ja nie płaciłem 300k za outfit clowna |
Cytuj:
wiec po co miałem mielic ozorem skoro nawet sie na azurze nie logowałem teraz wrocilem do tego balaganu na serwie wiec i napisac cos moge. @Dragoholikus - tak samo jak obiecałes Pollowi ze mu wp******* w real? gogogo - mi tez miales "nakopac do du***" hmm Draz ma powoli manie jak Stalin jak czuje ze grunt sie wali pod nogami to wszedzie za kazda sciana podejrzewa szpiegow i lecą głowy niestety ten strzał był hybiony a nasi agenci i tak nadal niezrazeni dalej działaja ;) a zawsze miło wiedziec co lider mowi o swoich memberach: 13:44 Drazharm: dof zbiera odpadki po wanted |
@cors ent
To wanted zebralo odpadki po dofie hahahah!! |
Recycling jest teraz w modzie. Zreszta, jak mowi stare powiedzenie - I Herkules dupa kiedy ludu kupa.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:09. |