Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Kyra (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=189)
-   -   Wydarzenia Z kyry (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=80952)

kamil509 15-02-2007 09:11

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Crivo (Post 1268638)
Wszedlem do tej wojny z paru powodow. Ja bylem 1 w NF , a nie Arystos w WiW, ale i tak glupio sie czuje. Tak czy siak by padl i byłem wkurzony bo Wiw scielo Masoja :|. przepraszam :(

a z zabicia solanixa jestem dumny xD HE HE

Jesteś kurwa żałosny!Bawi cię to że pomagasz tym szwedzkim porstytutkom niż znajomym?Ubijasz kumpli dla jakiś kurw?Człowieku dla mnie jesteś od tej chwili jebany frajer i tyle...Stfu
Dla każdego na tym forum nie musisz się tłumaczyć tylko s*******aj żebysmy już nie musieli tego czytać...

Xolo następna kurwa.Jeśli zdarzy się że Wiw wygrą wojnę to ty myślisz że dalej na kyrze będziesz gral?Skurwysynu zdradzić kolegów dla szwedów...Aż się rzygać chce...

xboy_31 15-02-2007 09:14

Xolorian ma tupet 3 raz z kolei zdradzic a kolesie z Wiw tego nie widza.
Pamietam jak valerino lizal dupsko na 80+ na mootha mial pro by mooth a teraz co? Walczy przeciwko niemu. Na tym servie jest kilak lojalnych osob takich jak solanix, solarins ,arcat, arystos ,rhu,mooth trzymaja sie ciagle razem anjpierw w last stand potem mo murda teraz w WiW.Ja na miejscu wygranej gilid zaczal bym kickac playerow a nie przegrani zaplaca i co spokoj miesiac i znuw wojna.

Jak dla mnie to Wiw przegrlao open battle bo xolo zdradzil i oni znali ich taktyke.

Był filmik z open battle jak tak daj ktos linka.

Azeris 15-02-2007 09:21

zal was słuchać taktykanci haha.
Film nawet jak jest to go nie dostaniecie niech sie nooby ślinią

pCz 15-02-2007 10:21

Azeris: To nie czytaj ; o

Pablofon: niby podales powod dolaczenia do wojny, ale ja go niewidze...
czyzby chodzilo o "Ja bylem 1 w NF , a nie Arystos w WiW" - niekumam.
Bo znajomy doszedl do innej gildi, to ty musiales/musisz walczyc przeciw niemu?
BTW. a wiec jestes z Fordonu ;]

A Xolo dal rade :] Tylko nie wiem czy takie zdrady mu pomoga- Bo wkoncu u NF moze pojawic sie mysl "jesli zdradzil ich, podajac sie za 'przyjaciela' - to moze to samo zrobic nam" :}

Jovere'xik 15-02-2007 11:16

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Azeris (Post 1268893)

Jesteś bogiem kyry ? Bo na forum pokazujesz, że jesteś najlepszy, wszystko wiesz, wogóle kadym postem musisz komuś pojechać....Takie neo 12.:baby:

A co do wojny - > w Wiw jest ktoś ze "swe"?
w Nf ile osób jest "pl" ?

To świadczy o nas jacy My polacy jesteśmy.Taki Pablofon to np. wygra wojnę ze Szwedami, to później wyjebią go z gildi i jeszcze zhunca, tak samo jak resztę Polaków z nf i najgorsze jest to, że on o tym nie wie.:confused:

esdek 15-02-2007 11:22

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez kamil509 (Post 1268884)
Jesteś kurwa żałosny!Bawi cię to że pomagasz tym szwedzkim porstytutkom niż znajomym?Ubijasz kumpli dla jakiś kurw?Człowieku dla mnie jesteś od tej chwili jebany frajer i tyle...Stfu
Dla każdego na tym forum nie musisz się tłumaczyć tylko s*******aj żebysmy już nie musieli tego czytać...

Xolo następna kurwa.Jeśli zdarzy się że Wiw wygrą wojnę to ty myślisz że dalej na kyrze będziesz gral?Skurwysynu zdradzić kolegów dla szwedów...Aż się rzygać chce...

Weź się pier*dolnij w łeb..Nie nauczono Cię w domu szacunku dla drugiego człowieka? To nie są szwedzkie prostytuki(a nawet jeśli to co?).To jest tylko gra ,jedną z nieodłączonych cech tej gry jest właśnie wojna guild.Ale to nie oznacza że możesz innych ludzi wyzywać od kurw,prostytuek?Troche tolerancji?Zapewno Pablofona gówno obchodzi co Ty o nim sądzisz, jednak twoje zachowanie i kultura pozostawiają wiele do życzenia.
Zapamiętaj sobie jedno słowo: TOLERANCJA.

Btw.Jeżeli gdzieś się pomyliłem to sorry,ale szybko pisałem i nie zwracałem uwagi na pisownię ;>
Możesz po mnie jechać i tak nieodpłace Ci tym samym. ;)

Gal'axy 15-02-2007 11:32

Ludzie moze tak na marginesie to jest tylko Gra a nie wyscig szczurow.:baby:
A co nie moga byc kolegami jak sa po przeciwnych stronach? jak nie to nie prawdziwi koledzy :(

Mr.Mare 15-02-2007 11:34

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Jovere'xik (Post 1268995)
...i najgorsze jest to, że on o tym nie wie.:confused:

Dobrze ze ty wszystko wiesz.

The Chaotic Paladin 15-02-2007 12:27

Open Battle? Porazka -.-

Gedd... bylo to do przewidzenia bo ty sie nigdy nie zmienisz, z gówna bata nie ukrecisz : |

btw. Puchacz ty tez z fordonu?

Dwik 15-02-2007 12:35

Jak to powiedzial ksiaze Konstanty (ten za czasow powstania listopadowego): "zdradziliscie swoich, i mnie zdradzicie". Tak bym sie czul na miejscu ludzi z NF ale 90% z nich ma gowno zamiast mozgu =)
Ogolnie OB byl z gory na przegranej pozycji z kilku prostych powodow:
  • mniejsza liczba
  • zdradza xoloriana i ogolna dezorganizacja
  • pomoc noobcharow w zabijaniu wiwow
Pozdro~

Jovere'xik 15-02-2007 13:30

Elderly Magician 52 ms. <- jeden z noobów którzy pomagali zabijać Wiwów.
Frag na Arystosie nie powinien się liczyć bo na c...uj taki noob w*******a się ?:(

Exodus 15-02-2007 14:12

+ NF mialo lepsza takytke , zablokowalo wyjscie z AB i WiW nie moglo uciec.

To prawdopodobnie tylko jedno z wielu battle i nie wiele znaczy . Wedlug mnie wiecej dalo WiW niz NF , bo WiW sie przynajmniej pozbylo xoloriana.. :)

Iksdek 15-02-2007 14:25

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Exodus (Post 1269187)
+ NF mialo lepsza takytke , zablokowalo wyjscie z AB i WiW nie moglo uciec.

To prawdopodobnie tylko jedno z wielu battle i nie wiele znaczy . Wedlug mnie wiecej dalo WiW niz NF , bo WiW sie przynajmniej pozbylo xoloriana.. :)

Jakby pomyśleli to by uciekli... Przecież mogli lecieć na HG ~ i tam w ciasnych korytarzach jakoś to rozegrać, albo poprostu uciec. Prawda? Po prostu .. dezorganizacja.
A jeśli chodzi o Xoloriana to nie da się tego opisać ... Powiedz nam tu na forum, jak można być takim $kurwy$yń$kim zdrajcą ?

@ Pablofon

Ciebie też serdecznie pozdrawiamy :]. Chcesz to bądź sobie z tymi swoimi "ziomkami", którzy i tak Cię wyruchają tak jak Taifun rucha wszystkich na furorze, ale przynajmniej miej kurw4 honor człowieku i nie lej swoich >.<

Pozdro dla "kumatych" xDD!

//Signed
//Iks~

Nimuro 15-02-2007 14:37

Iksdek i reszta nie wiem po co na Pablofona najeżdżacie skoro 3/4 w No Fear są to byli Myrmidans z którymi praktycznie gra od początku, a nie jak spora część WiW kto wygra tam zaraz lecą.

Keonek 15-02-2007 14:37

Nom macie racje Xolorian zawalil jak tylko mogl... Stracil u mnie calkowicie poszanowanie... Szczerze mowiac przed wojna myslalem ze Pablofon z Masojem wyjda z NF i dojda do WIW tym czasem taki Pablofon zdradza (wydaje mi sie) swojego dobrego kumpla Arystosa fragujac go... pewnie po wojnie sprzeda chara i nie bedzie go obchodzic co sie bedzie dalej dzialo na kyrze ale ja dam sobie leb uciac ze SWE jesli wygraja wojne wyjebia ga z gildii i jak dobrze im pojdzie wogole z Kyry.... powinien sie nad zastanowic..

NIVAR 15-02-2007 14:44

Ja pierodole ludzi wy nic nie wiecie a tyle gadacie omg
Co NF wygralo battle bo co bo mily kolega XOLORIAN nas zdradzil padli by wszyscy od nich gdyby ged byl lojalny ale okazaalo sie jak kazdy myslal

WiW jeszcze to wygra ;)

Keonek 15-02-2007 14:45

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Iksdek (Post 1269204)
Jakby pomyśleli to by uciekli... Przecież mogli lecieć na HG ~ i tam w ciasnych korytarzach jakoś to rozegrać, albo poprostu uciec. Prawda?
//Signed
//Iks~

A myslisz ze jak trapneli Arystosa? wlasnie wtedy gdy chcial uciekac na hell gate

Jovere'xik 15-02-2007 15:05

Nonixowi niedługo kończy się ban :) Bedzie ciekawie ;>:p

esdek 15-02-2007 15:08

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Keonek (Post 1269225)
Nom macie racje Xolorian zawalil jak tylko mogl... Stracil u mnie calkowicie poszanowanie... Szczerze mowiac przed wojna myslalem ze Pablofon z Masojem wyjda z NF i dojda do WIW tym czasem taki Pablofon zdradza (wydaje mi sie) swojego dobrego kumpla Arystosa fragujac go... pewnie po wojnie sprzeda chara i nie bedzie go obchodzic co sie bedzie dalej dzialo na kyrze ale ja dam sobie leb uciac ze SWE jesli wygraja wojne wyjebia ga z gildii i jak dobrze im pojdzie wogole z Kyry.... powinien sie nad zastanowic..

Przytocze zdanie mojego przedmówcy(nie dosłownie:P): Jeżeli koledzy walczą po przeciwnych stronach to znaczy że nie są prawdziwymi kolegami.
Dlaczego tak sądzisz że NF wywali Pablofona z Kyry?
Jest kilku polaków w NF których nigdy nie wyrzucono z serva po wygranych wojnach.

Skibo 15-02-2007 15:19

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez xboy_31 (Post 1268450)
W tibie gram 2 lata, na kyrze 2 miesiace, 3 dni znam temat wydarzenai z kyry i patrzylme se co piszecie i postanowilem se popisac

NIE GADAJ ZE GRAM OD NIEDAWNA, Tak wiem teraz bedziesz mi wjezdzac prosze bardzo wjezdzaj na kogo se chcesz matke ojca , przeciez trzeba sie wyzyc

Nie chcę Cię urazić tylko chciałem oznajmić innym użytkownikom forum że piszesz brednie...

Jeszcze nie wiem dlaczego u Polaków jest taka zazdrość że ktoś ma więcej... TO FORUM przesiąka RASIZMEM...

The Chaotic Paladin 15-02-2007 15:28

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Skibo (Post 1269329)
Nie chcę Cię urazić tylko chciałem oznajmić innym użytkownikom forum że piszesz brednie...

Ty za to piszesz prawde :|

Wiesz tyle co powie ci kolega gandamir, ktory jak widac na filmiku mial 'haka' i pisal z dwóch postaci na raz "hi gandamir here" mimo iz mowiles ty albo jakis koelga wczesniej ze cariel gandamirem juz nie gra.

btw. jedna z tych postaci byl dediv evil'eye a o ile dobrze wiem to jest twoja postac. ;p

esdek 15-02-2007 15:35

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez The Chaotic Paladin (Post 1269352)
btw. jedna z tych postaci byl dediv evil'eye a o ile dobrze wiem to jest twoja postac. ;p

Zapomniałeś dodać jedna z wielu postaci tego użytkownika ;).

Tumel 15-02-2007 15:44

heh.. pablofon to co ty mówisz to jest żałosne
mało to razy było ,że swe polaków kickneło po war jak robili pg? zresztą sam zobaczysz
Pamiętam jak jeszcze 1st owner tetro grał, swe płakało ze on robi na nich pa, polacy zrobili war ,a tamci... doszli do nich. Swe to już taki naród

Nikt ci nie kazał walczyć przeciwko NF ale żebyś był chociaż neutral
Teraz widzisz co wiara sądzi o tobie, nie mówiąc już o xolorianie
Napewno nie masz konkrętnych powodów do tego żeby walczyć przeciwko WIW
co oni ci zrobili?

Wydaje mi sie ,że i tak życia nie będziesz miał na tym serwie ;p lepiej zrób coś konkretnego w tym kierunku żeby pograć tu jeszcze

Exodus 15-02-2007 15:50

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Azeris (Post 1268893)

http://rs51.rapidshare.com/files/164...kyrakriiig.rec Mam nadzieję ,że teraz się przestaniesz ślinić.

14:41 Arystos [168]: pablo thx - smutne =s , chociaz ja Pablo nie winie za to ze walczy przeciw WiW ,chyba zawsze blizej mu bylo do NF.

Playbos 15-02-2007 16:05

Way it was VS No Fear

elo, słyszałem ze podobno ma byc woja pomiędzy tymi dwoma gildiami. Zaczeło sie od tego ze tetro ubił kogoś z gildi "No Fear a potem tetro 2x padł. Pierwszy raz ujebali go Sir lothrein i abo, a potem steiner the slayer i og'thun. Potem padali tacy ludzie jak solarins(by abo and elfhame), Ravin te'be(by abo and eon aldarion) i inni. Jeśli ktos coś wie na ten temat to piszczie xD

O,o przed chwilą padł safi'kyra z way it was xD
Feb 15 2007, 14:40:49 CET Killed at Level 110 by Luca Invissand by
and by Elfhame

14:51 You see a dead human (Vol:10).
You recognize Safi'Kyra. He was killed by Elfhame.

Keonek 15-02-2007 16:07

Nom tak jak juz pisalem wczesniej Arystos poweiedzial thx Pablo i przestal sie uhac bo wiedzial ze i tak padnie... smutne jak kumpel z ktorym sie rozumiesz i masz z nim dobre stosunki od kilku miesiecy robi cie w chu... konia i jeszcze zalicza na tobie fraga... po czym przeprasza i mysli ze to wszystko naprawi... Pablo~ nawet jesli NF wygra ta wojne i tak wyleciusz z serva wiec przemysl to i pomysl co mozesz zrobic zeby bylo najlepiej dla ciebie... na pewno nie bedzie to walcze nie w NF:p

esdek 15-02-2007 16:12

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Keonek (Post 1269467)
Nom tak jak juz pisalem wczesniej Arystos poweiedzial thx Pablo i przestal sie uhac bo wiedzial ze i tak padnie... smutne jak kumpel z ktorym sie rozumiesz i masz z nim dobre stosunki od kilku miesiecy robi cie w chu... konia i jeszcze zalicza na tobie fraga... po czym przeprasza i mysli ze to wszystko naprawi... Pablo~ nawet jesli NF wygra ta wojne i tak wyleciusz z serva wiec przemysl to i pomysl co mozesz zrobic zeby bylo najlepiej dla ciebie... na pewno nie bedzie to walcze nie w NF:p

Tak najlepiej zdradzić tych z którymi walczyć(NF) i przejść na drugą strone?

dingo021 15-02-2007 16:14

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Keonek (Post 1269467)

a pomysleliscie co by bylo gdyby pablofon mial trapa albo cos w tym stylu ? moge sie zalozyc ze arystos by go tez bil 1000%

The Chaotic Paladin 15-02-2007 16:23

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez esdek (Post 1269484)

ahahaha a jak zrobil gedd?

wyjdz, prosze...

Keonek 15-02-2007 16:23

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez esdek (Post 1269484)

Masz racje, teraz to juz po faworkach (tak przy okazji tlusty czwartek dzisiaj :p )
W kazdym razie jestem pewny ze jesli NF wygra ta wojne Pablofon dlugo nie pogra... jesli wygra WIW pewnie czeka go to samo wiec chlopak jest na straconej pozycji

esdek 15-02-2007 17:25

Zachowanie Gedda oceniam jako baaaardzo nie ładne z jego strony:) (Nie będę używał gorzkich słów)

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez The Chaotic Paladin (Post 1269512)

wyjdz, prosze...

Wyjdź to sobie możesz mówić do swoich rodziców ew. rodzeństwa.

Luppy 15-02-2007 17:51

Hail Way it was _/

Rohad 15-02-2007 18:15

17:12 You see a dead human (Vol:10). You recognize Arcat. He was killed by Tralla.

=/

Skibo 15-02-2007 18:46

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez The Chaotic Paladin (Post 1269512)

wyjdz, prosze...

Gedd przciesz na ostatniej wojnie walczył po stronie FG więc czego by miał walczyć po stronie wiw? Ja jeszcze domyslam się kto oposci Wiw na kożyść NF :)

esdek 15-02-2007 18:47

@Rohad Ajj wyprzedziłeś mnie ;P

qeenar lee 15-02-2007 19:09

Omg...
co do pablofona to nie dziwie mu sie ze jest po stronie graczy szwedzkich, sam nie jedno krotnie przejechalem sie na swoich kumplach z Polski lecz nie prejechalem sie na kumplach ze szwecji
Szwedzi w przeciwienstwie do wielu polakow sa Lojalni do konca
a ze Pawel zfragowal Arystosa to juz chyba nie jego wina wojna to wojna
a wy na swoim miejscu podczas wojny nie bili byscie przeciwnika nwet jak to wasz kolega? skad mieli byscie pewnosc ze on by was nie atakowal jak by mial okazje zal.pl dla was

ja np mam teraz hunt an kyrze od wiw za co? za nic..
tacy sa chlopcy z Way It Was...
moze to byla droga dla nich...
dalszy temat zostawiam bez komentarza
Cya

Gall Terix 15-02-2007 19:11

Re:

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Skibo (Post 1269867)
Gedd przciesz na ostatniej wojnie walczył po stronie FG więc czego by miał walczyć po stronie wiw? Ja jeszcze domyslam się kto oposci Wiw na kożyść NF :)

Morx powinien raczej dojśc do Zenka, Mooth, Garlerdon, Arystos, Herineey i Rhu raczej zawsze trzymają się razem, więc pewnie odejdzie ktoś kto mało się liczy.

The Chaotic Paladin 15-02-2007 19:11

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Skibo (Post 1269867)

Biorac to na logike domyslam sie, ze moze to byc Gimoon albo inni z serii Zenek and Morx Team.

@Wolo: A ty Laro czemu kicknales Safi ze swojego domku? -.-

Skibo 15-02-2007 19:12

@Geenar lee

Podpisuje się pod Twoją wypowiedzią.

Skibo 15-02-2007 19:15

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gall Terix (Post 1269930)
Morx powinien raczej dojśc do Zenka, Mooth, Garlerdon, Arystos, Herineey i Rhu raczej zawsze trzymają się razem, więc pewnie odejdzie ktoś kto mało się liczy.

Trzymają się razem? Zapomniałeś o ostatniej wojnie...

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:02.