![]() |
Cytuj:
Jesteś kurwa żałosny!Bawi cię to że pomagasz tym szwedzkim porstytutkom niż znajomym?Ubijasz kumpli dla jakiś kurw?Człowieku dla mnie jesteś od tej chwili jebany frajer i tyle...Stfu Dla każdego na tym forum nie musisz się tłumaczyć tylko s*******aj żebysmy już nie musieli tego czytać... Xolo następna kurwa.Jeśli zdarzy się że Wiw wygrą wojnę to ty myślisz że dalej na kyrze będziesz gral?Skurwysynu zdradzić kolegów dla szwedów...Aż się rzygać chce... |
Xolorian ma tupet 3 raz z kolei zdradzic a kolesie z Wiw tego nie widza.
Pamietam jak valerino lizal dupsko na 80+ na mootha mial pro by mooth a teraz co? Walczy przeciwko niemu. Na tym servie jest kilak lojalnych osob takich jak solanix, solarins ,arcat, arystos ,rhu,mooth trzymaja sie ciagle razem anjpierw w last stand potem mo murda teraz w WiW.Ja na miejscu wygranej gilid zaczal bym kickac playerow a nie przegrani zaplaca i co spokoj miesiac i znuw wojna. Jak dla mnie to Wiw przegrlao open battle bo xolo zdradzil i oni znali ich taktyke. Był filmik z open battle jak tak daj ktos linka. |
zal was słuchać taktykanci haha.
Film nawet jak jest to go nie dostaniecie niech sie nooby ślinią |
Azeris: To nie czytaj ; o
Pablofon: niby podales powod dolaczenia do wojny, ale ja go niewidze... czyzby chodzilo o "Ja bylem 1 w NF , a nie Arystos w WiW" - niekumam. Bo znajomy doszedl do innej gildi, to ty musiales/musisz walczyc przeciw niemu? BTW. a wiec jestes z Fordonu ;] A Xolo dal rade :] Tylko nie wiem czy takie zdrady mu pomoga- Bo wkoncu u NF moze pojawic sie mysl "jesli zdradzil ich, podajac sie za 'przyjaciela' - to moze to samo zrobic nam" :} |
Cytuj:
A co do wojny - > w Wiw jest ktoś ze "swe"? w Nf ile osób jest "pl" ? To świadczy o nas jacy My polacy jesteśmy.Taki Pablofon to np. wygra wojnę ze Szwedami, to później wyjebią go z gildi i jeszcze zhunca, tak samo jak resztę Polaków z nf i najgorsze jest to, że on o tym nie wie.:confused: |
Cytuj:
Zapamiętaj sobie jedno słowo: TOLERANCJA. Btw.Jeżeli gdzieś się pomyliłem to sorry,ale szybko pisałem i nie zwracałem uwagi na pisownię ;> Możesz po mnie jechać i tak nieodpłace Ci tym samym. ;) |
Ludzie moze tak na marginesie to jest tylko Gra a nie wyscig szczurow.:baby:
A co nie moga byc kolegami jak sa po przeciwnych stronach? jak nie to nie prawdziwi koledzy :( |
Cytuj:
|
Open Battle? Porazka -.-
Gedd... bylo to do przewidzenia bo ty sie nigdy nie zmienisz, z gówna bata nie ukrecisz : | btw. Puchacz ty tez z fordonu? |
Jak to powiedzial ksiaze Konstanty (ten za czasow powstania listopadowego): "zdradziliscie swoich, i mnie zdradzicie". Tak bym sie czul na miejscu ludzi z NF ale 90% z nich ma gowno zamiast mozgu =)
Ogolnie OB byl z gory na przegranej pozycji z kilku prostych powodow:
|
Elderly Magician 52 ms. <- jeden z noobów którzy pomagali zabijać Wiwów.
Frag na Arystosie nie powinien się liczyć bo na c...uj taki noob w*******a się ?:( |
+ NF mialo lepsza takytke , zablokowalo wyjscie z AB i WiW nie moglo uciec.
To prawdopodobnie tylko jedno z wielu battle i nie wiele znaczy . Wedlug mnie wiecej dalo WiW niz NF , bo WiW sie przynajmniej pozbylo xoloriana.. :) |
Cytuj:
Jakby pomyśleli to by uciekli... Przecież mogli lecieć na HG ~ i tam w ciasnych korytarzach jakoś to rozegrać, albo poprostu uciec. Prawda? Po prostu .. dezorganizacja. A jeśli chodzi o Xoloriana to nie da się tego opisać ... Powiedz nam tu na forum, jak można być takim $kurwy$yń$kim zdrajcą ? @ Pablofon Ciebie też serdecznie pozdrawiamy :]. Chcesz to bądź sobie z tymi swoimi "ziomkami", którzy i tak Cię wyruchają tak jak Taifun rucha wszystkich na furorze, ale przynajmniej miej kurw4 honor człowieku i nie lej swoich >.< Pozdro dla "kumatych" xDD! //Signed //Iks~ |
Iksdek i reszta nie wiem po co na Pablofona najeżdżacie skoro 3/4 w No Fear są to byli Myrmidans z którymi praktycznie gra od początku, a nie jak spora część WiW kto wygra tam zaraz lecą.
|
Nom macie racje Xolorian zawalil jak tylko mogl... Stracil u mnie calkowicie poszanowanie... Szczerze mowiac przed wojna myslalem ze Pablofon z Masojem wyjda z NF i dojda do WIW tym czasem taki Pablofon zdradza (wydaje mi sie) swojego dobrego kumpla Arystosa fragujac go... pewnie po wojnie sprzeda chara i nie bedzie go obchodzic co sie bedzie dalej dzialo na kyrze ale ja dam sobie leb uciac ze SWE jesli wygraja wojne wyjebia ga z gildii i jak dobrze im pojdzie wogole z Kyry.... powinien sie nad zastanowic..
|
Ja pierodole ludzi wy nic nie wiecie a tyle gadacie omg
Co NF wygralo battle bo co bo mily kolega XOLORIAN nas zdradzil padli by wszyscy od nich gdyby ged byl lojalny ale okazaalo sie jak kazdy myslal WiW jeszcze to wygra ;) |
Cytuj:
|
Nonixowi niedługo kończy się ban :) Bedzie ciekawie ;>:p
|
Cytuj:
Przytocze zdanie mojego przedmówcy(nie dosłownie:P): Jeżeli koledzy walczą po przeciwnych stronach to znaczy że nie są prawdziwymi kolegami. Dlaczego tak sądzisz że NF wywali Pablofona z Kyry? Jest kilku polaków w NF których nigdy nie wyrzucono z serva po wygranych wojnach. |
Cytuj:
Nie chcę Cię urazić tylko chciałem oznajmić innym użytkownikom forum że piszesz brednie... Jeszcze nie wiem dlaczego u Polaków jest taka zazdrość że ktoś ma więcej... TO FORUM przesiąka RASIZMEM... |
Cytuj:
Wiesz tyle co powie ci kolega gandamir, ktory jak widac na filmiku mial 'haka' i pisal z dwóch postaci na raz "hi gandamir here" mimo iz mowiles ty albo jakis koelga wczesniej ze cariel gandamirem juz nie gra. btw. jedna z tych postaci byl dediv evil'eye a o ile dobrze wiem to jest twoja postac. ;p |
Cytuj:
|
heh.. pablofon to co ty mówisz to jest żałosne
mało to razy było ,że swe polaków kickneło po war jak robili pg? zresztą sam zobaczysz Pamiętam jak jeszcze 1st owner tetro grał, swe płakało ze on robi na nich pa, polacy zrobili war ,a tamci... doszli do nich. Swe to już taki naród Nikt ci nie kazał walczyć przeciwko NF ale żebyś był chociaż neutral Teraz widzisz co wiara sądzi o tobie, nie mówiąc już o xolorianie Napewno nie masz konkrętnych powodów do tego żeby walczyć przeciwko WIW co oni ci zrobili? Wydaje mi sie ,że i tak życia nie będziesz miał na tym serwie ;p lepiej zrób coś konkretnego w tym kierunku żeby pograć tu jeszcze |
Cytuj:
14:41 Arystos [168]: pablo thx - smutne =s , chociaz ja Pablo nie winie za to ze walczy przeciw WiW ,chyba zawsze blizej mu bylo do NF. |
Way it was VS No Fear
elo, słyszałem ze podobno ma byc woja pomiędzy tymi dwoma gildiami. Zaczeło sie od tego ze tetro ubił kogoś z gildi "No Fear a potem tetro 2x padł. Pierwszy raz ujebali go Sir lothrein i abo, a potem steiner the slayer i og'thun. Potem padali tacy ludzie jak solarins(by abo and elfhame), Ravin te'be(by abo and eon aldarion) i inni. Jeśli ktos coś wie na ten temat to piszczie xD
O,o przed chwilą padł safi'kyra z way it was xD Feb 15 2007, 14:40:49 CET Killed at Level 110 by Luca Invissand by and by Elfhame 14:51 You see a dead human (Vol:10). You recognize Safi'Kyra. He was killed by Elfhame. |
Nom tak jak juz pisalem wczesniej Arystos poweiedzial thx Pablo i przestal sie uhac bo wiedzial ze i tak padnie... smutne jak kumpel z ktorym sie rozumiesz i masz z nim dobre stosunki od kilku miesiecy robi cie w chu... konia i jeszcze zalicza na tobie fraga... po czym przeprasza i mysli ze to wszystko naprawi... Pablo~ nawet jesli NF wygra ta wojne i tak wyleciusz z serva wiec przemysl to i pomysl co mozesz zrobic zeby bylo najlepiej dla ciebie... na pewno nie bedzie to walcze nie w NF:p
|
Cytuj:
Tak najlepiej zdradzić tych z którymi walczyć(NF) i przejść na drugą strone? |
Cytuj:
|
Cytuj:
wyjdz, prosze... |
Cytuj:
W kazdym razie jestem pewny ze jesli NF wygra ta wojne Pablofon dlugo nie pogra... jesli wygra WIW pewnie czeka go to samo wiec chlopak jest na straconej pozycji |
Zachowanie Gedda oceniam jako baaaardzo nie ładne z jego strony:) (Nie będę używał gorzkich słów)
Cytuj:
|
Hail Way it was _/
|
17:12 You see a dead human (Vol:10). You recognize Arcat. He was killed by Tralla.
=/ |
Cytuj:
|
@Rohad Ajj wyprzedziłeś mnie ;P
|
Omg...
co do pablofona to nie dziwie mu sie ze jest po stronie graczy szwedzkich, sam nie jedno krotnie przejechalem sie na swoich kumplach z Polski lecz nie prejechalem sie na kumplach ze szwecji Szwedzi w przeciwienstwie do wielu polakow sa Lojalni do konca a ze Pawel zfragowal Arystosa to juz chyba nie jego wina wojna to wojna a wy na swoim miejscu podczas wojny nie bili byscie przeciwnika nwet jak to wasz kolega? skad mieli byscie pewnosc ze on by was nie atakowal jak by mial okazje zal.pl dla was ja np mam teraz hunt an kyrze od wiw za co? za nic.. tacy sa chlopcy z Way It Was... moze to byla droga dla nich... dalszy temat zostawiam bez komentarza Cya |
Re:
Cytuj:
|
Cytuj:
@Wolo: A ty Laro czemu kicknales Safi ze swojego domku? -.- |
@Geenar lee
Podpisuje się pod Twoją wypowiedzią. |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:02. |