![]() |
MuhaHahHahAH
mój błąd xD a widzisz ale 2 glosy sa :D |
Kidler na najlepszego forumowicza !!!!:cup:
|
18:04 Server is going down in 5 minutes.
Please log out. 18:06 Server is going down in 3 minutes. Please log out. 18:08 Server is going down in one minute. Please log out. 18:09 You lose 212 hitpoints due to an attack by Theruviel. no i servery off ale mi to 14 ^.^ i do tego kilka h to moze na 22 właczą ;D |
Gov~
Jutro 5 sekund przed ss.:D tyle mi powinno wystarczyc:D |
@up
HHAHAHAHAH chyba tyle będziesz miał czasu żeby się uhnąc. Pamiętam kiedys mi duela obiecałeś. |
Spowrotem wbilem 22 lvl :>
|
Cytuj:
|
@huggae lol, czemu z niego takiego bananowego kozaka? chlopak sie stara, zalicza gleby, a tu mu chcesz wszystko zniszczyc...
strona nareszcie wyglada jakos przyzwoicie, ale strasznie mnie denerwuje to, ze zostawili stareokno z wyswietleniem stanu postaci. przynajmniej mnie rzuca sie to w oczy. ale z tymi mini-shitami to juz przesadzili... -,.- oni chca chyba, aby do konca tego roku na wszystkich serverach, byly wszystkie rare itemy. n/c @govinem ty i outfit zebraka? ;p |
Padłem! Powstałem! Power(Gaming)Piąty!
|
@Piąty!
Gratz? :confused: :) _+++++++++++++++++++++ Te itemki za często wypadają, z drugiej strony skarbonki to dobra rzecz ;) 2h cyców na POH i 2k w kasie z samych świnek ;) A co do strony, to szkoda gadać... Pozdrawiam _/ |
Witojcie....:)
już dosyć długo gram na aurea ,ale jakoś nie miałem czasu zrobić sobie konta na forum tibi.pl :p ........teraz w końcu je mam i dołanczam do Waszej społeczności , myślę że będziemy sie dobrze rozumiećB) |
Cytuj:
|
Nowa strona tibia.com jest po prostu słiiit! A ten demonik w czapece. hihihihi. Słodziutki!
Rofl. Jak dla mnie zbyt cukierkowo. Po godzinie grania szlag mnie trafił z paczkami-niespodziankami... Jedyna zabawa to świnie (new record 2,3k), i fajerwerki, które zawsze odpalam w bp. Mam tylko nadzieję, że Ci nowi bossowie jeszcze wpadną, bo wczoraj akurat gdy ze szkoły wróciłem dobili ostatniego, a chciałbym z Bonesa violet gem lootnąć ^^ |
Dzisiaj byly najazdy Pimitywow, HAckerow i Tibia Bugów na Thais. Normalnie rzeź . Całe Thais w fire fieldach mi chyba z 13 UH poszlo ale zwruciło sie xD ze swinek mi polecialo w sumie z 2k.
@UP Iles tam razy Jak juz jestes na forum aurea to podaj nick plax. |
Cytuj:
|
07:46 You advanced from Level 88 to Level 89. :evul:
|
gz gam ;]
mi hujowo idzie bicie lvli nawet straciłem norme lvla na tydzien ^.- |
Gz gam ^.^
Oby tak dalej |
a mi w środe minie ban....
bójcie się wrogowie moi... bowiem kolirn potrzebuje jakies 350k :P (bless, dhq, poi, exp) :evul: |
Wczoraj 20 bp mfow na hero loot: 2x c arm c legi c shield w hammer i 5 szmat =P
Gz Gam ;> |
Wracam do gry :>
Pozdro all |
Jan 11 2007, 20:24:31 CET Killed at Level 110 by Deeco
and by Folari Name: Gujek Mc'Draid Sex: male Profession: Knight Level: 107 U.u szkoda;( |
21:10 You advanced from Level 89 to Level 90. :)
Nastepnego dnia : 22:42 You advanced to magic level 66. ;D |
Cytuj:
Doneq. Można się dowiedzieć za co? @down No spoko... |
Za twarz. =(
|
Jak za twarz zabijają to ja od nich nie padnę:D ale jak za orty to mam zgona :(
|
Govinem
Użytkownik forum Data dołączenia: 03 07 2006 Lokacja: Suwałki Wiek: 14 i nagle twoja głupota przestaje być czymś dziwnym |
@up
To niestety nie zawsze jest tak. Widać to bardzo dobrze na moim przykładzie ^^ Chociaż może wyjątek stanowi regułę w tym przypadku xd |
@ Gam gzgzgzgzg bro :*:*
@ PIaty hrhr |
Cytuj:
|
Jan 12 2007, 14:51:19 CET Killed at Level 28 by Lorijusek
Nie daruje .... zabije jak psa Zobaczy go ktos tluc nie pytac za co |
Wybaczcie to bylo nieporozumienie.
Pozdrawiam |
Nie aktualne.
|
Jak ktoś robi PA to napisać do [CHAR]Folari[/CHAR] .... . Bo z tego co była mowa i folari pisał na Forum (kiedyś) to walczy z PA i all sytuacje zgłaszać do niego;o
|
LOL czy ja Ci mowilem ze jestes hunted ?
ffs biegasz za mna jak noob ja nie odpisuje wiec jak Cie nie bije to chyba nie masz hunta? /aries |
Wybaczcie to bylo nieporozumienie
/Pozdro Yomyn Alcor |
Heh :) Każdy low-lvl który widział hi-lvla pierwszy raz potem się stara nim bronić. Ostatnio typ mi pisał, że jestem hunted by "helach" :D Skubaniec nie chciał przyjąć do wiadomości, że nick źle napisał ;/ Pozatym, jeśli Skoki chciałby Cię zabić, myślisz żeby się bawił w zabijanie summonów?? Niesądzę :D
|
Wybaczcie to bylo nieporozumienie
/Pozdro Yomyn Alcor |
pomijając codzienne wydarzenia z servera chciałbym się dowiedzieć jak oceniacie sytuacje na Aurea po wojnie , od której mineło już troche czasu i można ją podsumować....;)
co zmieniło sie na gorsze a co na lepsze... |
Cytuj:
Skoki pozdro _/ :D |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:48. |