Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Titania (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=203)
-   -   Unit.. CZy istnieje szansa żeby kiedykolwiek wykurzyć ich z serwera? (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=85431)

Torpedo 18-04-2007 18:06

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lord_Samozlo (Post 1375311)
Tylko mi Kozika nie wciagac w bezsensowne rozmowy :D :D :D :D :D :D :D

Sam sie wciagnal a jesli juz cos mowi to moglby jasniej sie wypowiadac. Bez urazy. Takie moje skromne zdanie;)

Kozi_the_pall 18-04-2007 19:06

heh, powiedz mi czego w mojej wypowiedzi nie rozumiesz to Ci wyjasnie
@bolter
nie wiem jak jest na grze ale tu obrazasz czesc osob swoimi komentarzami i to nie jest krytyka tylko stwierdzeni faktu

Lord_Samozlo 18-04-2007 21:25

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Szczuru.pl (Post 1375739)
[b]

Po co ty im mówisz jak jest u nas? :D Wystarczy ująć, że u nich jest dyktatura jak na Kubie (Gaura De Castro hahaha) a u nas demokracja :) A co do Kobylka to chyba Vilum go uczył angielskiego :D:D:D:D

A u nas jest Samozlo De Castro i jakos wszyscy sa zadowoleni. A jak nie sa szybko to zmieniam hehehehehehe ^^

Qu'ink 18-04-2007 22:26

Tutaj tylko mozna dostac ciezkiego paralizu ośrodka logicznego myślenia i zrazić sie gupotą ;] w trosce o zdrowie i malejące dotacje na ministerstwo zdrowia zajmijcie się czymś innym, np pograjcie w bierki szprychami < to tylko z pozrou wydaje się trudne ;]> no i pociwczycie pewność ręki, przyda sie przy ciskaniu mwalami ;p i niebędą juz potrzebnę zadne skrypty ;]

Komisarzyk 19-04-2007 10:08

@Morita
Nawet jakbysmy zatakowali tymi ludzimi co wymienil Bolter jak sie nie myle to tez nie bylo by latwo Cie ztrapowac i zabic.

Tak a propos jedynie z toba da sie jakos dyskutowac tu bo jak widze posty pokroju "Sam jeździsz flecie -.- "itp. to mi rece opadaja. Walczcie argumentami...
Widac jaki reprezentujecie poziom.

Ktos rowniez wspomnial o dyktaturze. Po czesci sie zgadzam. Gaura rzadzi jezeli chodzi o sprawy taktyczne, lecz jezedli chodzi o sprawy polityczne czy jak je tam nazwac decyzja jest podejmowana wspolnie. Nie wem jak bylo za czasow starego Unitu. Mozliwe ze tam byl dyktatorem ale teraz musi sie liczyc ze zdaniem sojusznikow czuli w moikm przypadku Evorusem z ktorym cale Kazadum podejmuje wspolnie decyzje. My znamy sie juz prawie 2 lata wiec jest rzecza normalna zestanowimy calosc i nie wystepuja zgrzyty. Wy natomiast jestescie zlepkiem ludzi ktorzy poznali sie w trakcie wojny(nie mowie oczywiscie o wszystkich)

Bolter 19-04-2007 15:38

ale mimo wszystko dogadujemy sie dosc dobrze niema klotni kto co chce zrobic i jesli ktos z czyms sie niezgadza jest to analizowane i wtedy staraja sie jakos to rozwiazac i tak jak mowisz u was niema ze tak ma byc i tyle u nas tez tego niema bo to bybylo bez sensu jesli ktos ma problem mowi onim i staraja sie to rozwiazac

*Wube* 20-04-2007 08:52

A tak sie jeszcze spytam ; P jak zabiliscie tego Cllowda?

Qu'ink 20-04-2007 11:11

Jescze Lysego Jędrka . jak to bylo ze wbil na was RS i stracil MPA ,, itp

Wesha 20-04-2007 12:25

ehh noobki... cortez powalola itp to ani AoW ani Unit ani Kazz noob chars :PP
nie wiem skad macie takie wiadomosci moze dlatego ze sai jest z nimi w gildi? sam wiem od corteza nie lubi AoW a to ze ujebali pare high-lvli knightow to nic nowego :PPP nie radze zabijac shashusa bo cortez sie zemsci ...

Yapan 20-04-2007 13:58

Taa, powalole to hiszpanie, ale oni kompletnie nie lubią się z AoWem. Tłukłem się z nimi przez miech czy dwa, a ostatnio kooperujemy, jednak to nie ma nic wspólnego z unitem, kazadum, EiV, czy jakakolwiek inna wojną.

Morii 20-04-2007 15:30

nie sadze zeby kiedykolwiek rozmowy na tym forum byly normalne. W eiv tez jest dyktatura z tego co mi wiadomo a te ustalania to mhm jedna wielka tragikomedia :D to tylko gra a tutaj lato sie zbliza i nie zamierzam stracic go przy glupim pc

Dzieks za uznanie Komi, I licze na spotkanie za 5 lat w poznaniu na Euro :)

Wesha 20-04-2007 18:41

ta Morita za 5 lat u nas w Poznaniu euro :D czekam na wszystkich ! :D no dobra nie wszystkich... yapan przyznasz ze jak sie tluklismy z cortezami to nie byli tak grozni jak teraz:)tedy to noobask inie mogli mnie ubic a dzis zabijaja 100+ ek... nudno na titani czyzby znowu przestoj w wojnie na pare tygodni??

Martinesz 20-04-2007 19:10

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Wesha (Post 1378684)
ta Morita za 5 lat u nas w Poznaniu euro :D czekam na wszystkich ! :D no dobra nie wszystkich... yapan przyznasz ze jak sie tluklismy z cortezami to nie byli tak grozni jak teraz:)tedy to noobask inie mogli mnie ubic a dzis zabijaja 100+ ek... nudno na titani czyzby znowu przestoj w wojnie na pare tygodni??

nie o to chodzi, jak mnie 60 knighta nie mogli zdjac w trapie. Po prostu o to chodzi, ze teraz maja lepszy damage, do ich gildi doszło kilka nowych osób, każdy powbijał z 10 lv, to już spokojnie mogą sciagać z comba. Zresztą zależy jak sie oni uhali, bo podejrzewam, że przez hotkeye, dlatego padli. dostali trapa + zwyczajne combo... nic nadzwyczajnego :P, wystarczy zachować spokój, a w 90% się nie padnie :P

NaRuTo__xD 20-04-2007 19:21

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Martinesz (Post 1378738)
nie o to chodzi, jak mnie 60 knighta nie mogli zdjac w trapie. Po prostu o to chodzi, ze teraz maja lepszy damage, do ich gildi doszło kilka nowych osób, każdy powbijał z 10 lv, to już spokojnie mogą sciagać z comba. Zresztą zależy jak sie oni uhali, bo podejrzewam, że przez hotkeye, dlatego padli. dostali trapa + zwyczajne combo... nic nadzwyczajnego :P, wystarczy zachować spokój, a w 90% się nie padnie :P

Dalej pocinasz Roy'em Sa~~~?? xD

Grchw1916 20-04-2007 19:56

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez NaRuTo__xD (Post 1378756)

Roy Samson ?

Do zobaczenia w Warszawie a nie w jakims Poznaniu za 5 lat ! (L) :>

Wesha 20-04-2007 20:25

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Grchw1916 (Post 1378827)
Roy Samson ?

Do zobaczenia w Warszawie a nie w jakims Poznaniu za 5 lat ! (L) :>

Do zobaczenia 19 maja na Bulgarskiej Lech Poznan - Leg(ł)ia Warszawa xD

Martinesz 20-04-2007 21:02

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez NaRuTo__xD (Post 1378756)

nie, tak jak neviis dawno już sold :P mało troche o mnie wiesz :p

*Wube* 20-04-2007 23:42

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Wesha (Post 1378886)
Do zobaczenia 19 maja na Bulgarskiej Lech Poznan - Leg(ł)ia Warszawa xD

ZYcze utrzymania :D nastepne 3-0 :D

Wesha 21-04-2007 00:12

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez *Wube* (Post 1379309)
ZYcze utrzymania :D nastepne 3-0 :D

Macie farta :PP z Korona Lech tez 3-0 wygral wiec spokojnie... Wlodarczyk wam sie odrodzil u nas reiss wiec nie macie szans ...hehe w przyszlym sezonie korona nalezec bedzie do Lecha u will see :PP

Yapan 21-04-2007 00:21

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Wesha (Post 1378684)

Wydaje ci się;) Poprostu te 100+EK to straszne n00basy. A wtedy udało ci się przeżyć bo po ciebie poleciałem:) Cortez mówił że ten ostatni EK jakiś 104 to padł po drugim sd combo:p

Grchw1916 21-04-2007 00:32

:D jeszcze będziemy mieli mistrza! B)

ader 21-04-2007 09:47

Ehhh parę dni mnie nie ma przy kompie i od razu 10 stron postów do przeczytania.

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Morii (Post 1375093)
Nie ma to jak robic 15 min pz przez pol wieczoru i nie zostac zaatakowanym pomimo iz gaura byl on z rosteinem rofl.

Nie myśl sobie Moruś że jak Ty byś się nabrał na jakiś kretyński sneak to od razu wszyscy tam lecieć muszą ;>

@Bolter
Bolter, szkoda że uznałeś że się cykam. Mam teraz trochę problemów na rl które są dla mnie ważniejsze od gry. Jak tylko się z tym uporam obiecuję zaspokoić Twoją chęć nagłej śmierci. PS. Kiedy Ci sie ban kończy?

@Kozi~
Zdecydowanie popieram Twoje zdanie. Ludzie , opanujcie się! To, że ktoś nie uczestniczy bezpośrednio w wojnie, czy już nie może otworzyć gęby nawet?

@Szczuru
Akurat to TY decydujesz o możliwości paymenta =D Ahhahahah

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Yapan (Post 1375552)
A co, mieli cię zsolować? lol

To by nie było takie trudne...

@Bolter po raz 2
Gaura coś powie i nikt nie ma prawa głosu?
Wierzysz w bajki hahahahah ;D

@Vilum
Sam mi powiedziałeś, że mogę z nich polewać, a teraz przestałeś się udzielać ;((((

@Yapan po raz 2
Nie masz co mówić tym ludziom, że Cortezy nie są od was. Dobrze wiesz, że oni uwierzą w to co sami wymyślili nawet bez żadnych dowodów. Sądzę nawet, że są w stanie doliczyć Cortez Powalola do fragów w wojnie w razie czego jakby przegrywali >=]

@wszyscy kibice piłki nożnej
Chciałem powiedzieć, że jakkolwiek w Tibii możemy się nie lubić, nie znaczy to, że musimy się nie lubić w RLu. Zapraszam do Wrocka na EURO 2012 ;>

Scroopy 21-04-2007 10:46

Dimitri on Titania

Apr 21 2007, 08:57:20 CEST Killed at Level 105 by Seq The Master
and by Galadorm

zieffff....

Morii 21-04-2007 11:17

Jak wy zaklepaliscie 105 ek w dwoch bez paraliza? lol xD

wrogonastawiony 21-04-2007 11:34

Niechce mi sie czytac tematu a ciekawi mnie.. EiA to w calosci polska gildia ?

Torpedo 21-04-2007 11:59

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez wrogonastawiony (Post 1379747)
Niechce mi sie czytac tematu a ciekawi mnie.. EiV to w calosci polska gildia ?

Eiv jest gildia wielonarodowosciowa:P Polakow jest tam bodajze siedmiu.

*Wube* 21-04-2007 13:47

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez ader (Post 1379607)
@wszyscy kibice piłki nożnej
Chciałem powiedzieć, że jakkolwiek w Tibii możemy się nie lubić, nie znaczy to, że musimy się nie lubić w RLu. Zapraszam do Wrocka na EURO 2012 ;>

I tu sie zgadzamy ;D a my zapraszamy do Warszawy, albo jedziemy do Kijowa na final xD

P.S gz fraga ;D

Morii 21-04-2007 14:04

Ja zapraszam do poznania =)

Bolter 21-04-2007 14:29

Gratz Sequ i Gala :D we 2 zajebali 105 ek ladnie ladnie

Martinesz 21-04-2007 14:45

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Bolter (Post 1380048)
Gratz Sequ i Gala :D we 2 zajebali 105 ek ladnie ladnie

chyba 3 :p ale nevermind. :P

SeQ_PL 21-04-2007 15:12

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Martinesz (Post 1380075)
chyba 3 :p ale nevermind. :P

We 2 chyba ze eremo tez nam pomagal! :o

Torpedo 21-04-2007 15:33

Najwidoczniej dimitri zeby nie wyjsc na totalnego nooba powiedzial wam ze lalo go cale Eiv HUEHEUHEH:D

Szczuru.pl 21-04-2007 18:21

Wszyscy spamujecie o tym Euro 2012 a tymczasem ja sądze, że Włosi dostaną organizacje :D Gdzie wybudujecie autostrady haha jak już sie buduje to ekolodzy morde plują :) Chciałbym bardzo aby te mistrzostwa były u nas ale jestem realistą. Wlosi dostaną :D

Gz Seqatorr i Galadiatorr :D:D

Martinesz 21-04-2007 18:39

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Szczuru.pl (Post 1380481)
Wszyscy spamujecie o tym Euro 2012 a tymczasem ja sądze, że Włosi dostaną organizacje :D Gdzie wybudujecie autostrady haha jak już sie buduje to ekolodzy morde plują :) Chciałbym bardzo aby te mistrzostwa były u nas ale jestem realistą. Wlosi dostaną :D

Gz Seqatorr i Galadiatorr :D:D

Lol, na jakim Ty świecie żyjesz?

wybory odbyły się w środę i zwyciężyła Polska i Ukraina. otrzymali 8 głosów...

0lik 21-04-2007 19:44

Gz dla Seqa i wujka Gały od olika aka siukasabra aka gandamir :p
miku :*

Versus 21-04-2007 21:16

Gratz fraga :P

Szczuru.pl 22-04-2007 00:36

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Martinesz (Post 1380522)
Lol, na jakim Ty świecie żyjesz?

wybory odbyły się w środę i zwyciężyła Polska i Ukraina. otrzymali 8 głosów...

Jakbyś idioto czytał to byś wiedział, że ja sądze ze odwołąją nas i dadzą organizacje Wlochom cieciu wiem ze bylo glosowanie -.- Poczytałbyś jakieś wypowiedzi to byś wiedział, że takie opinie też są i ja też tak uwazam. Nie stać nas na to i jesteśmy na to za durni. Tyle

Serbom też kiedyś odebrali za konflikt polityczny a nam odbiorą za warunki finansowe hahahaha :)

Martinesz 22-04-2007 10:54

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Szczuru.pl (Post 1381430)
Jakbyś idioto czytał to byś wiedział, że ja sądze ze odwołąją nas i dadzą organizacje Wlochom cieciu wiem ze bylo glosowanie -.- Poczytałbyś jakieś wypowiedzi to byś wiedział, że takie opinie też są i ja też tak uwazam. Nie stać nas na to i jesteśmy na to za durni. Tyle

Serbom też kiedyś odebrali za konflikt polityczny a nam odbiorą za warunki finansowe hahahaha :)

to, albo jestem jakimś debilem, albo nie potrafię czytać ze zrozumieniem!
umiesz się tylko wyzywać?
czytać, przeczytałem i KAŻDY z Twojego postu by wywnioskował, że chodziło Ci o organizację. To, że napisałeś sprostowanie, to teraz rozumiem, ale umiesz tylko każdego na lewo i prawo obrażać? zastanów się w ogóle, co Ty robisz...

btw. jest za wcześnie by tak oceniać, dostali szansę, to muszą ją wykorzystać

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Szczuru.pl
Wszyscy spamujecie o tym Euro 2012 a tymczasem ja sądze, że Włosi dostaną organizacje Gdzie wybudujecie autostrady haha jak już sie buduje to ekolodzy morde plują Chciałbym bardzo aby te mistrzostwa były u nas ale jestem realistą. Wlosi dostaną

gdzie napisałeś, że Polaków odwołają? SAM PRZECZYTAJ JESZCZE RAZ SWÓJ POST i zmień swoje zachowanie. kij mnie obchodzi, że masz 18+ lat, jak nie umiesz sie zachować, dla mnie zawsze będziesz dzieckiem. cya misku ;*

Bolter 22-04-2007 11:13

Timejt znow padl 3 raz juz takim palem :< all popadali.

Ale co tam blessy odkupili assasina zrobilem mozemy grac dalej :D

Szczuru.pl 22-04-2007 19:23

Martinesz nie przypominam sobie, abyśmy przeszli na "Ty"... Więc zamknij sie gówniarzu i idź lepiej poczytać jakieś opinie o Euro 2012 w Polsce i Ukrainie? haha :)

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:01.