![]() |
Cytuj:
|
heh, powiedz mi czego w mojej wypowiedzi nie rozumiesz to Ci wyjasnie
@bolter nie wiem jak jest na grze ale tu obrazasz czesc osob swoimi komentarzami i to nie jest krytyka tylko stwierdzeni faktu |
Cytuj:
|
Tutaj tylko mozna dostac ciezkiego paralizu ośrodka logicznego myślenia i zrazić sie gupotą ;] w trosce o zdrowie i malejące dotacje na ministerstwo zdrowia zajmijcie się czymś innym, np pograjcie w bierki szprychami < to tylko z pozrou wydaje się trudne ;]> no i pociwczycie pewność ręki, przyda sie przy ciskaniu mwalami ;p i niebędą juz potrzebnę zadne skrypty ;]
|
@Morita
Nawet jakbysmy zatakowali tymi ludzimi co wymienil Bolter jak sie nie myle to tez nie bylo by latwo Cie ztrapowac i zabic. Tak a propos jedynie z toba da sie jakos dyskutowac tu bo jak widze posty pokroju "Sam jeździsz flecie -.- "itp. to mi rece opadaja. Walczcie argumentami... Widac jaki reprezentujecie poziom. Ktos rowniez wspomnial o dyktaturze. Po czesci sie zgadzam. Gaura rzadzi jezeli chodzi o sprawy taktyczne, lecz jezedli chodzi o sprawy polityczne czy jak je tam nazwac decyzja jest podejmowana wspolnie. Nie wem jak bylo za czasow starego Unitu. Mozliwe ze tam byl dyktatorem ale teraz musi sie liczyc ze zdaniem sojusznikow czuli w moikm przypadku Evorusem z ktorym cale Kazadum podejmuje wspolnie decyzje. My znamy sie juz prawie 2 lata wiec jest rzecza normalna zestanowimy calosc i nie wystepuja zgrzyty. Wy natomiast jestescie zlepkiem ludzi ktorzy poznali sie w trakcie wojny(nie mowie oczywiscie o wszystkich) |
ale mimo wszystko dogadujemy sie dosc dobrze niema klotni kto co chce zrobic i jesli ktos z czyms sie niezgadza jest to analizowane i wtedy staraja sie jakos to rozwiazac i tak jak mowisz u was niema ze tak ma byc i tyle u nas tez tego niema bo to bybylo bez sensu jesli ktos ma problem mowi onim i staraja sie to rozwiazac
|
A tak sie jeszcze spytam ; P jak zabiliscie tego Cllowda?
|
Jescze Lysego Jędrka . jak to bylo ze wbil na was RS i stracil MPA ,, itp
|
ehh noobki... cortez powalola itp to ani AoW ani Unit ani Kazz noob chars :PP
nie wiem skad macie takie wiadomosci moze dlatego ze sai jest z nimi w gildi? sam wiem od corteza nie lubi AoW a to ze ujebali pare high-lvli knightow to nic nowego :PPP nie radze zabijac shashusa bo cortez sie zemsci ... |
Taa, powalole to hiszpanie, ale oni kompletnie nie lubią się z AoWem. Tłukłem się z nimi przez miech czy dwa, a ostatnio kooperujemy, jednak to nie ma nic wspólnego z unitem, kazadum, EiV, czy jakakolwiek inna wojną.
|
nie sadze zeby kiedykolwiek rozmowy na tym forum byly normalne. W eiv tez jest dyktatura z tego co mi wiadomo a te ustalania to mhm jedna wielka tragikomedia :D to tylko gra a tutaj lato sie zbliza i nie zamierzam stracic go przy glupim pc
Dzieks za uznanie Komi, I licze na spotkanie za 5 lat w poznaniu na Euro :) |
ta Morita za 5 lat u nas w Poznaniu euro :D czekam na wszystkich ! :D no dobra nie wszystkich... yapan przyznasz ze jak sie tluklismy z cortezami to nie byli tak grozni jak teraz:)tedy to noobask inie mogli mnie ubic a dzis zabijaja 100+ ek... nudno na titani czyzby znowu przestoj w wojnie na pare tygodni??
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Do zobaczenia w Warszawie a nie w jakims Poznaniu za 5 lat ! (L) :> |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
:D jeszcze będziemy mieli mistrza! B)
|
Ehhh parę dni mnie nie ma przy kompie i od razu 10 stron postów do przeczytania.
Cytuj:
@Bolter Bolter, szkoda że uznałeś że się cykam. Mam teraz trochę problemów na rl które są dla mnie ważniejsze od gry. Jak tylko się z tym uporam obiecuję zaspokoić Twoją chęć nagłej śmierci. PS. Kiedy Ci sie ban kończy? @Kozi~ Zdecydowanie popieram Twoje zdanie. Ludzie , opanujcie się! To, że ktoś nie uczestniczy bezpośrednio w wojnie, czy już nie może otworzyć gęby nawet? @Szczuru Akurat to TY decydujesz o możliwości paymenta =D Ahhahahah Cytuj:
@Bolter po raz 2 Gaura coś powie i nikt nie ma prawa głosu? Wierzysz w bajki hahahahah ;D @Vilum Sam mi powiedziałeś, że mogę z nich polewać, a teraz przestałeś się udzielać ;(((( @Yapan po raz 2 Nie masz co mówić tym ludziom, że Cortezy nie są od was. Dobrze wiesz, że oni uwierzą w to co sami wymyślili nawet bez żadnych dowodów. Sądzę nawet, że są w stanie doliczyć Cortez Powalola do fragów w wojnie w razie czego jakby przegrywali >=] @wszyscy kibice piłki nożnej Chciałem powiedzieć, że jakkolwiek w Tibii możemy się nie lubić, nie znaczy to, że musimy się nie lubić w RLu. Zapraszam do Wrocka na EURO 2012 ;> |
Dimitri on Titania
Apr 21 2007, 08:57:20 CEST Killed at Level 105 by Seq The Master and by Galadorm zieffff.... |
Jak wy zaklepaliscie 105 ek w dwoch bez paraliza? lol xD
|
Niechce mi sie czytac tematu a ciekawi mnie.. EiA to w calosci polska gildia ?
|
Cytuj:
|
Cytuj:
P.S gz fraga ;D |
Ja zapraszam do poznania =)
|
Gratz Sequ i Gala :D we 2 zajebali 105 ek ladnie ladnie
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Najwidoczniej dimitri zeby nie wyjsc na totalnego nooba powiedzial wam ze lalo go cale Eiv HUEHEUHEH:D
|
Wszyscy spamujecie o tym Euro 2012 a tymczasem ja sądze, że Włosi dostaną organizacje :D Gdzie wybudujecie autostrady haha jak już sie buduje to ekolodzy morde plują :) Chciałbym bardzo aby te mistrzostwa były u nas ale jestem realistą. Wlosi dostaną :D
Gz Seqatorr i Galadiatorr :D:D |
Cytuj:
Lol, na jakim Ty świecie żyjesz? wybory odbyły się w środę i zwyciężyła Polska i Ukraina. otrzymali 8 głosów... |
Gz dla Seqa i wujka Gały od olika aka siukasabra aka gandamir :p
miku :* |
Gratz fraga :P
|
Cytuj:
Serbom też kiedyś odebrali za konflikt polityczny a nam odbiorą za warunki finansowe hahahaha :) |
Cytuj:
umiesz się tylko wyzywać? czytać, przeczytałem i KAŻDY z Twojego postu by wywnioskował, że chodziło Ci o organizację. To, że napisałeś sprostowanie, to teraz rozumiem, ale umiesz tylko każdego na lewo i prawo obrażać? zastanów się w ogóle, co Ty robisz... btw. jest za wcześnie by tak oceniać, dostali szansę, to muszą ją wykorzystać Cytuj:
|
Timejt znow padl 3 raz juz takim palem :< all popadali.
Ale co tam blessy odkupili assasina zrobilem mozemy grac dalej :D |
Martinesz nie przypominam sobie, abyśmy przeszli na "Ty"... Więc zamknij sie gówniarzu i idź lepiej poczytać jakieś opinie o Euro 2012 w Polsce i Ukrainie? haha :)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:01. |