![]() |
Thouri Shady
Feb 28 2007, 22:31:46 CET Killed at Level 102 by Fosfik |
nom znoobił trochę :)
|
Odrobi:P Espaniole teraz swietuja bo 1 mass log od dlugiego czasu ktory im wyszedl i nikt od nich nie padl^^
|
To po tym 1 masslogu teraz Bicze sa górą??
No coz nawet slepej kurze Sie trafi ziarno kiedyś Dx |
Re:
No co wy aata uczciwym jest czlowiekiem i nie daje nikomu paskow zreszta to nielegalne a jesli ktos cos takiego mu moze zarzucic i wymierzyc mu sprawiedliwosc jest GM jesli jeszcze tego nie zrobil to nic takiego nie ma :] a wasze gadanie idzie sie o du.. pe rozbic :]
Falain to noob padl bo tak wypadalo skoro kozaczy to sobie juz nie pogra... No nistety padl za marne 20k xD marne jak kazda kasa... Pozatym mysle ze dobrze mu to zrobilo skoro Beach przypisalo go do fragow na nas to my teraz dopiszemy do do naszych fragow wiec bedzie sprawiedliwie xD |
Tomasi haked;]
nie mozna normalnie to trzeba tak:D no ale jak kto woli^^ |
hłehłehłehłehłehłehłehłehłe, ale ten Thomasi miał tych charów
Name: Nie mam nogi ale mam Eq Sex: male Profession: None Level: 1 World: Thoria hauehuaheuaheuha, pozdro :D |
Heh gdyby nie byl cheaterem to by nie mial hacka :baby:
|
dziecko malej wiary^^ 90% hakow podczas wojny nie jest ze wzgledu na to czy ktos cheatuje czy nie^^
|
Dziecko malej wiary ? hmm to wytlumacz mi prosze z jakiego powodu te 90 % hakow podzczas wojny sa ?B) no i ofc czego ty miales hacka ?
|
zakaladam ze tomasi nie zmienial nic na kompie od ~ wiec dziwne ze go hackneli akurat podczas wojny =( i przypomnialo mi sie odrazu ez vs. dpft xD
|
najpierw valais, potem rhargar, teraz tomasi....
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Lindlay wrócił !!!!! stęskniliśmy się tu wszyscy
Ten avatar to twoje foto? :/ Czemu ci bana wlepili? |
Cytuj:
|
@ Smoku
debilu to wytlumacz mi skoro bym mial miec haka przez to ze niby czegos uzywam, i hak by byl poprostu zeby okrasc moja postac to czemu w domq mam zostawione 20k+ ?:] @Lindl o mnie si enie martw arcanii wam nie oddam:D jak tak dalej pojdzie to podczas trwania wojnby to ja bym zdarzyl lepsza postac zrobic niz Tomasi:P |
Cytuj:
Nie wnikam kto haknol Tomasiego ale z tym valaisem i rhargarem ktorego tak kochasz to juz przesadziles. A zreszta zanim zaczniesz wytykac palcami maja ex crew zobacz z kim jestes w guild atm. |
rofl, zapomnialem dodac Liam Varga, Buza, to fakt;] Co maja jaja do hackow Tomasiego itp ? To ze spejny nie maja jaj i musza hackowac - co do hackow ez bylem ich przeciwny poniewaz nie chcialem aby wojna sie juz konczyla
|
L M A O
smieszny jestes 6+miecha temu lind bezjajec: "ez dostalo hacka przez bota" atm: "SPANIOLE PK AND HAK HJELP lmao |
a bota mieli od kogo ? Od Rafamana - spaniol, a kto przekonal Rafamana to wsadzenia k logera w bota ? Spaniole, and doubts?
|
AHHAAHHAHAHAHAHAHA ale zes teorie spisku zapodal...ten bot mial kl od samego poczatku a rafa oral nim ludzi nie tylko na arcani dobrze o tym wiesz wiec nie dramatyzuj i skoncz.
|
rofl 20znakow
|
Wracaj do pomaranczy cycu a myslenie zostaw innym:>
|
Cytuj:
Hack nie musi byc tylko zeby kogos okrasc :) jak mozna bylo zauwazyc w twoim przypadku bylo to poprostu zbicie pare lvli :] |
Cytuj:
ja tez mialem hacka ale to przez to ze kliknelem w hack link(chyba nawet z tego forum) a antyvirus nie zadzialal tak jak powinien i co? to znaczy ze cheatuje i botuje? omigosh nie wolno wchodzic na forum bo wtedy jest sie cheaterem!!!!!11 btw. zapomnialem dodac ze wczoraj ekipa z kyry robila POI questa i 2 osoby zostaly zhackowane w treasure roomie i mowi sie ze to wszystko przez ventrilo.. to znaczy ze jak mam ventrilo to tez cheatuje? |
Cytuj:
po 1 jak juz wiatrak napisal teraz uzywanie botow mija sie z celem(w wiekszosci przypadkow) po 2 moze tobie sprawia frajde to ze cos za ciebie strzela...ale ja bylem zwolennikiem i zawsze bede Tibii z przed czasow aimbota i nie dlatego jak uwazasz z emialem 102910 swoich super botow co strzelaly glowicami z Venore do Thais tylko dlatego ze radosc sprawia to jak masz lepsze pvp od kogos i mozesz go zabic;] dlatego wierz czy nie ale to moge powiedziec smialo ze naprawde nigdy nie uzywalem zadnych obot leczacych/strzelajacych itp itd;] |
Cytuj:
Heh kto ci uwierzy ze bota nigdy nie uzywales ? chyba kumple ktorzy wiedza ze uzywasz ale beda pisac tak jak ty uwarzasz :) Ja dziecko ? daj spokoj. Predzej mozna by pomyslec ze to ty nim jestes a wynika to z twoich nickow :) moze je przytocze : "Ciocia Ze Bagien" "Nie mam nogi ale mam Eq" "Pompka Rowerowa" i pare innych ktore zapewne nie swiadcza dobrze o twoim rozumie zal. Sorry ale ja takich shitow nie testuje :) i moze nie bede ci przesylal bo znow cie hackna ^^ Smiech na sali 8o /zdrowia |
double sry ~~
|
Cytuj:
lol skoncz;] 20znakow |
skoncze jak skonczysz bredzic pipeczko;>
|
lol przeciez stawial bota na Ciocia Ze Bagien
|
@Smokuu
nie wiesz dlaczego te chary mialy takie nicki to sie nie odzywaj;] wybacz ze nie robie sobie kazdej ostaci z nkiem typu Mateusz dragon wielki i rownie powaznymi^^ nie musisz wierzyc nie zalezy mi na tym bo takich jak ty jest wielu i niestety zawsze beda |
gdyby ludzie brali na serio nicki to dopiero byloby reportazy w stacjach telewizyjnych jak ta gra ryje mozg i w ogole~
bynajmniej pozytwnie zakrecona inwencja tworcza jest lepsza od przedluzania w nieskonczonosc nicku dodajac do niego jedna literke(smoku smokuu smokuuu smokuuuuuuu..u)~ |
poprostu niektorzy biora wszystko na powaznie;] i to tez nie jest moim zdaniem dobre;]
|
tak na marginesie sry about your losses Tomasi, wydajesz sie byc rozsadnym kolesiem wnioskujac po twoich wypowiedziach a coraz mniej takich w tej smiesznej grze:P
gl in the future! ps. Smakuuu zamilcz dziewko sluzebna bo batem wysmagam |
Aro ja sie tym zabardzo nie przejmuje ale dzieki i wzajemnie :D stalo sie pech a moze i nie^^ przynajmniej teraz bede mail wiecej czasu na pilke/dziewczyne/piwko z kumplami:D a do Tibii zawsze mozna wrocic^^a 88 lvl to jak sie ma cos pojecia o tej grze naprawde duzo nie trzeba zeby zrobic:D
a co do Tibii to trzeba pamietac ze to jest naprawde tylko gra;]i to gra przez ktora 75% tych co w nia graja traca wiele z zycia;] |
ktos moze mi w 1 poscie strescic 40 stron ostatnich bo mnie niebylo ??:D tz 2 tygodnie na arcani :d
wrocilem i mam nowy necik wiec zaczne grac;] ps. i odczepcie sie od mojego idola MDW" to moj miSZCZ |
Cytuj:
/Welcome back :) |
hahah owned :D
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:53. |