![]() |
|
Scartex papa
Nawet cisze się że Scartex nas opuszcza widziałem jego niektóre posty i muszę powiedzieć że żal gracza pozdro ssijta mu dalej wafelinio ^^:baby::baby::baby:
|
Cytuj:
|
SIemka
Mam problem!Zostalem oszukany tj. shakowany przez keyloggera ktorego aden program nie wykrywa chcialbym prosic o jakies rady w tej sprawie . Poniewaz chcialbym zaczac od nowa gre na swiecie nerana!:confused: Z Góry THX!
|
Cytuj:
O mnie zapomniałeś :D ;* |
Cytuj:
Polecam sformatowac komputer.Po sformatowaniu niebędziesz miec ani jednego virusa. Spokojnie mozesz Zrobic nową postać i grać nią przez dłuugi okres. |
Huhu ;o a co ja zrobilem ?:>
Moja natura powie s*******aj ale cenzura wytnie i mówie nara ;pp Pezet/Mes/Blef - Oczy otwarte ;)) |
Thx
thx MistrzLeopostaram sie zrobic formata bo z tym keylogerem nie wygram owalil mi juz 2chary 40+ lvl bez rk ;/
|
Cytuj:
Cytuj:
Pozdrawiam, Baruteq |
@Toosh Smieciu
Haha NO GZ LORD TOOSH Brawo Tym co go zrokowali ;D Wszystkich przyjsciol na poczatku ojebales wiec i oni odplacili sie tym samym. Placzesz na forum bo myslisz ze masz tu kolegow kazdy cie ma tu za Smiecia !! a ty Baruteq jestes taki sam jak Toosh on by za 1 k przyjaciela Sprzedal !! ciesze sie i raduje ze ten noob zostal zrookowany WIELKIE GZ. Ci co go bronia nie sa lepsi od niego SA SMIECIAMI !! @Soulidum nie wiesz to nie wypowiadaj sie o kims kogo nie znasz Scartex byl spoko ziomkiem ! |
@Distu
Jest to forum, więc każdy może dodac swoje dwa grosze. |
Jeah xd
http://i190.photobucket.com/albums/z146/Kubq/100xdd.jpg Nieudana bo jakis ciep dobil cos ale coz wazne ze jest xD! Pozdro 4 friend ;* |
to teraz majda wbij 150 ;p hehe
|
Cytuj:
|
Hehe pozdrawiam Greastera a ja robie sie semi-retired :))
Rl life jednak jest lepszy ;d |
Baruteq na dobra sprawe nawet nie znasz Stepera i Mooriego... Wiec przestan smuty pierdolic lamusie i wyjdz.... z kolei Toosh zawsze okradal kumpli bo jest lamusem .... lubisz go? spoko sam lepszy nie jestes... pamietam jak sie na strzala wylozyles na banucie a potem lamiles "laga mialem, dajcie mi moje cialo" wiec spieprzaj pro eful graczu...
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Najpierw lvl :)
http://img227.imageshack.us/img227/6140/62bf2.jpg A tutaj qescik :) http://img227.imageshack.us/img227/6167/soloqr0.jpg btw. nie mam na sobie b-robe bo sprzedalem |
Cytuj:
1. On ma w dupie swoich kumpli, co juz nie raz pokazal. 2. On nie zasluguje na przyjaciol 3. On ma w dupie swojego hacka, bo jak kiedys sam powiedzial do Mooriego po tym jak go pozbawil 1kk "W*****asz sie o gre? To tylko gra, nic sie nie zmienia miedzy nami na rl ;]" Wiec Toosh pozdrawiam goraco, widac nie mam po co jechac do wrocka, bo juz nic nie odzyskam ... ale to nic... xDDD Baruteq bylismy razem w jakiejs gildii, mialem o tobie zdanie, ze jestes z lekka newbie, ale calkiem w porzadku, ale kiedy zaczoles bronic zlodzieja i pajaca.... to sorry, ale to juz pokazuje jaki jestes... a tak pozaatym tez luvie Watson ;) |
|
@up
Gdy zapłonął nagle świat, Bezdrożami szli Przez śpiący las. Równym rytmem młodych serc Niespokojne dni Odmierzał czas. Gdzieś pozostał ognisk dym, Dróg przebytych kurz, Cień siwej mgły... =))) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:19. |
|