![]() |
|
Bramka Jelenia na 2:0 w meczu PSG - Auxerre z zerowego (!) konta:
http://www.youtube.com/watch?v=XwfJE...eature=related |
Figo zakonczyl kariere, lubilem go. :)
Jeszcze cytat z onetu, Luis Figo - z piekła do nieba. Swoją postawą z 2000 roku udowodnił światu, że każdego naturalnie ciągnie do tego, co wielkie, piękne, wzniosłe i wspaniałe. xDDDDD @edit Co do Wlodarczyka, to walczyl slabo i nie zasluzyl nawet na remis. Jedynie blad sedziego, go troche ratuje, bo mial szanse znokautowac wlocha, niestety sie nie udalo. Patrzac na cala walke byl o wiele slabszy. |
Za 10 minut drugi mecz finału ekstraklasy piłki ręcznej mężczyzn, Vive Kielce - Wisła Płock. Wczoraj były emocje, więc jestem ciekaw co będzie dzisiaj. ;D
|
Finał Mutua Madrilena Madrid Open dla Federera! :] Poszło sporo szybciej niż wczorajszy półfinał Nadala z Djoko ;p Tak czy siak, świetny mecz.
|
WisŁa! WisŁa! WisŁa! :d
|
JA PIERDZIELE!!!!!!!!!!!!!!!!!!
O ile wczoraj poszła super wiadomosc - Ranieri zwolniony, to dzis TRAGEDIA. Juventus zatrudnil Cannavaro. Uciekł z tonącego statku, nie powiodło mu się w Madrycie, to teraz wraca. Chryste Panie... |
1:1
Werder wiooooooooo ! |
ja chce zeby Shakhtar wygral
|
I wygral! ;p
|
Szkoda, że Wiese~ obronił ten strzał z bodajże 40 minuty:D
Świetny mecz, wynik taki, jaki chciałem:) |
Troche zaluje ze karnych nie bylo dla widowiska,ale ciesze sie Lewandowski siegnal z zespolem po to trofeum. Nie wiem czemu wcale tego meczu nie czulem..
|
Eeee, ciekawsze półfinały były. Ogólnie Puchar UEFA jakiś taki marny. Cieszył bym się tylko gdyby Lewandowski strzelił bramkę, w 1 połowie co tak łupnął z kilku metrów.
Teraz tylko finał LM w środe. |
hehe a juz prawi bylo 2 0 dla Orlando, ladny rzut Jamesa ;p
http://www.youtube.com/watch?v=oaYauRiLnLg |
Cytuj:
K.Jay |
Zapomnialem dodac,
Zagłębie - Korona 4:0 Na szczęscie tylko rok przerwy z ekstraklasą :D |
O tak, Wrocław czeka na derby ;>
|
a ja czekam na następny sezon 1 ligi... Pogoń pcha się spokojnie w górę. I myślę że powrót Dumy Pomorza do ekstraklasy w 3 lata jest możliwy. No i smaczku mogą dodać spotkania z Arką i Cracovią... które niech już kurde spadną z ekstraklasy bo nie zasługują żeby tam być. ;]
|
Adolf po finale;) http://www.youtube.com/watch?v=cPsvk6Z1xMw
|
No co to się dzisiaj nie działo na boiskach ekstraklasy i 1 ligi. Legia już ma po mistrzostwie, Cracovia Kraków remisuje z Górnikiem Zabrze 0:0, Podbeskidzie Bielsko Biała gromi Tura Turek 9:0, a Katowice remisują z Stalową Wolą 0:0.
Za tydzień zapewne będzie jeszcze ciekawiej ;o @EDIT: Taka ciekawostka: "50 095 widzów obserwowało sobotni mecz niemieckiej trzeciej ligi piłkarskiej. Fortuna Duesseldorf wygrała z amatorską drużyną Werderu Brema 1:0 i awansowała do drugiej ligi...." |
Trzeci mecz finału ekstraklasy piłki ręcznej mężczyzn już za nami. Wisła Płock wygrała z Vive Kielce, aż ośmioma bramkami (32:24). Dużo ludzi mówiło, że Wisła nie ma szans na mistrzostwo, ale póki co to właśnie ona prowadzi z Kielcami 2:1. Jutro czwarty mecz finału o 14:45 w "Blaszak arena". Sądzę, że Kielce nie mają najmniejszych szans na mistrzostwo, jeżeli płocka drużyna będzie grała tak jak dzisiaj.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:37. |
|