Oryginalnie napisane przez Adedin
(Post 2470343)
ALE FACET CO JA CI TŁUMACZE?
wszystko klarownie Ci wytłumaczyłem, że do... nie ma szans 60 lew z 150, dlaczego się bunkrujemy i w ogóle, a ty dalej nic nie pojąłeś. Czytanie ze zrozumieniem - miałeś coś takiego w szkole? To jest tak jakbyś 10 lvlem na*******ał jakiegoś 30 solo. To logiczne, że zabierzesz ze sobą kilku kolegów powiedzmy z tym samym lvl.
Jeszcze jaśniej mam Ci to wytłumaczyć? Proszę kurwa bardzo:
Przychodzę swoim 30 ms zabić Ciebie. Masz 10 lvl i możesz mieć jaką chcesz profesje. Ty mówisz że mnie zabijesz i masz 5 kolegów którzy mają też 10 lvl i chcą Ci pomóc zabić tego 30 ms. Jest was razem sześciu i idziecie zabić 30ms który nie ucieka wam tylko daje się trapnąć(DOKŁADNY PRZYKŁAD BONGO! ofc byli ludzie którzy uciekali, ale nie zawsze się im to udawało).
Teraz ty wołasz kolegów i przychodzi 5 twoich znajomych z 30 lvl. I powiedz mi jak kurwa te pierdolone 10 lvle mają walczyć z wami, NO KURWA takie ciężkie to do pojęcia?
Teraz sobie to przełóż na wasze lvle. Wpadacie 150 masterami to na pewno wpierdolę się w was moim 60 ms bo wtedy walczę - przez kurwa 3 sekundy, nawet nie zdążę kogoś zaznaczyć bo zaraz dostanę combo na całą moją manę i nie napisze nawet 'bye'.
To dla Ciebie jest pokaz odwagi? I wtedy pisał byś inaczej o nas?
Napisałbyś:
'taki kozak byłeś ale jak wpadłeś między nas to zniknąłeś do temple szybko'
a idź pan w huj z tego forum bo pierdolisz smuty, że nie wiadomo czy się mam śmiać czy płakać. Potem mówią że połowa Polaków to pierdolone tępoty, nie dziwota jak ty nie potrafisz zakumać tak prostej rzeczy.
A teraz jeszcze Ci dodam skąd bierze się Twoja agresja do nas. Wyjaśnię Ci to teraz dosłownie, nie chciałem tego robić, nie chciałem juz tutaj nikogo obrażać, ale już się w*****łem:
Jesteś kurwa po prostu za cienki w majtach, szkoda Ci Twojego pierdolonego piksela bo tak dużo się nad nim napracowałeś przecież, bardzo dobrze wiesz, że jakbyś do nas wleciał sam to byśmy Cie rozpierdolili w pył, ale za dużo życia zmarnowałeś na ten pierdolony(powtarzam) PIKSEL. Wolisz za to pokazać jaki mocny jesteś w pierdoleniu bezsensownych głupot na forum, powtarzaniu się jak Ci coś człowiek wytłumaczy. Zrób sobie 60 lvl i wyskocz na solo z kimś od nas, jak go zabijesz to się kurwa chwal że Ci wyszło lepiej a nie pierdol głupot o zabijaniu w grupie. W wojnach tez pewnie zabijasz solo bo jesteś powah gamer. Do tego się powtórzę - jak kurwa nie radzisz sobie ze stresem związanym z Tibią oddaj się na terapię do dobrego psychologa. Zacznij czytać książki, skończ wchodzić na to pierdolone forum, oszczędzisz nam i sobie nerwów.
I tak wyklinam jak szewc, bo się w pale nie mieści Twoja tępota i nie, nie jestem popierdolony po prostu człowiek ma swoje granice wytrzymałości, nawet na pierdolonym forum i nie wciskaj mi, że mnie ktoś zabił, zrobiłem 30 lvl albo huj wie co jeszcze jest związane z tą grą. Zdenerwowanie wywołałeś u mnie Ty nie ta gra. A teraz wali mnie czy to będziesz czytał, pewnie dla Ciebie to jest marnotrawienie czasu lub sprawia to, że moje wypociny tutaj Cię śmieszą, teraz będę odpisywał na Twojego każdego zasranego posta. I tak sprawdzam to forum częściej niż 10 razy dziennie, ale wbrew pozorom nie ważę 160kg, nie nosze okularów, nie mam pierdolonych piegów.
dziękuję za uwagę.
Kiepa buahah
|