![]() |
|
Dzięki wszystkim : )
@topic Ściąganie Clannada AF dobiega końca. |
@UP
Ależ nie ma za co. @topic. Sekirei - warto? Bo nie wiem czy ściągać 2 GB... |
Obejzalem DMC, seria jak najbardziej na +. Niewiem czy anime nie jest lepsze od gry, bo obejzenie samego anime daje wiele do myslenia ;p
No i niewiem za bardzo co teraz zaczac ogladac. Hmmm, moze Noein, ktorego bardzo chcialem obejzec? ;) |
Gra jest O WIELE lepsza. W anime zupełnie zepsuli Dantego i rozwalili klimat.
|
Hmmm, a mnie samo przedstawienie osoby Dantego podobalo sie. Chociaz gdzieniegdzie ten klimat byl z lekka nie utrzymywany.
Tak na odwal sie jak by to powiedziec. Ale ogolem raczej bylo ok i jest to jedno z fajniejszych anime typu: krwawa napitalanka, nie liczac oczywiscie Hellsinga ktory jak dla mnie byl owiele lepszy. |
A berserk? Właśnie, ma ktoś odcinki mangi 193+ po angielsku? Bo na manga lib pl nie zanosi się na szybką aktualizacje :<
|
Na onemandze sprawdzałeś?
|
Ta, tam wogóle berka nie ma : /
|
|
Wow, wielkie dzięki. : *
|
Serial Experiments Lain (X) Seria Warta Polecenia : )
a teraz go go go ''To Aru Majutsu no Index'' ^^ B) Narazie all na + mam nadzieje ,ze tak bedzie do końca bo zapowiada sie Intresująca Seria : D |
@Clannad AS #24:
Ukryty tekst:
|
@Clannad
Dobrze, że się skończył, wreszcie bd mógł obejrzeć bez codziennego czekania : ). |
Cytuj:
Jezeli lubisz dosc krwawe animce to polecam Mnemosyne :-) |
@up
Hmmm, a no dobra. Po zobaczeniu trailera wydaje sie byc ciekawym animcem, chodz moze to tylko pozory. Sam niewiem, ale chyba sie za nie wezne. Po obejzeniu bede stwierdzal czy jest ok, czy nie, a teraz nie bede wyciagal pochopnych wnioskow ;) A Fate Stay Night? Slyszalem ze jest mniejwiecej tego typu ostrej, krwawej mordoklepki...? |
Yyy... Nie. Nie za bardzo.
|
Fsn polecam jak polowa forum a zwlaszcza TOMPIOR xD
|
Ehhh, wielkie dzieki. Jeszcze przed chwila nie mialem co ogladac, a teraz mam dylemat od czego zaczac o.O
Hmmmm decyduje sie na... FSN. ;/ |
Fate stay night do bardzo dobra seria, ale nie jakoś wybitnie krwawa ;)
|
FSN całkiem przyjemne : )
Ja wciąż katuje Rosario + Vampire, a później Sekirei bo już mam na dysku :P |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:47. |
|