![]() |
|
mogę prosić o kilka screenów z początku istnienia servera, bo szukałem na necie i nie mogłem znaleźć ;d
|
Cytuj:
@People Czy na 8.00 byla juz exeta con? :> |
|
Cytuj:
|
twoja propaganda nic tu nie zmieni, u nas bynajmniej nikt nie biega po kopach ;>
|
to czyje som te pk w kazo?
|
No wiesz od nich przynajmniej nikt nie zgarnia 50 par bohów dziennie od noobków :), a ty masz koleszke który samodzielnie zarabiać nie potrafi. I szczerze mówiąc, wole ich rządy niż nooba, który robi PA o bohy :)
Tak przy okazji, to zdaje mi się, że ty byłeś w Vision jak i większość z Inshon, wiec miałeś wybór. Mogłeś zostać i grać dalej, albo iść za typami, którzy nie potrafią sie dogadać. Zresztą dla mnie to ty jesteś śmieszny i twoje posty dla mnie są bezsensowne, bo jesteś z ludźmi którzy nie potrafią uszanować tego, że mają sojuszników, mam na myśli Draca. Apropo noobów, to u was jest cała gwardia z non-pvp :) PS. Nie chce, żebyś odebrał mój post za atak na twoją osobę, chce w nim tylko przekazać co myślę na temat tej całej sytuacji. |
to wsystko przes jołena pogromce szYMonuf;/
|
Cytuj:
|
"Apropo noobów, to u was jest cała gwardia z non-pvp :)"
Oczywista aluzja do mnie i do reszty osób które przyszły z Candi. Koleś gralem na non-pvp i co z tego? Mam być gorszy? Zresztą jak na osobę z non-pvp która nie powinna w ogóle tu grać to trochę pofragowałem. |
@Swiety
Dzięki bardzo :D o tego ssa szukałem :d http://i10.photobucket.com/albums/a1...rs/.UO0004.jpg |
Cytuj:
|
ten pleb thorus~ nigdy w vision nie byl ogarnij lol, to tylko przydupas qentego
|
Orzech po pol roku milosci zostal potraktowany jak smiec ;/// smutne
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Nie mówię, że jesteś gorszy, ale wiesz jak człowiek się naogląda filmów z non-pvp jak wykonują questy i płaczą, bo zabrakło mf to wyrabia sobie zdanie na ten temat. I podchodzi tak samo do każdego gracza, który ma coś wspólnego z non-pvp. |
Karol pograj w Wowa.
|
Cytuj:
Na kazdym swiecie sa pro i sa nooby. Zobacz moze filmiki Moonlbades albo Ruthless. Idac Twoim tokiem myslenia bedziesz myslal ze wszyscy na n-pvp to pro'sy. |
Cytuj:
Chyba źle zrozumiałeś mojego posta i nie myślę, że wszyscy na non-pvp to nooby, ale trudno, żebym wypisywał nicki, nie bądźmy szczegółowi, aż do tego stopnia ; ) |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:43. |
|