Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Furora (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=191)
-   -   Hyde Park (Furora) <- regulamin w temacie zaostrzony (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=144019)

Suhay 11-07-2008 17:56

mogę prosić o kilka screenów z początku istnienia servera, bo szukałem na necie i nie mogłem znaleźć ;d

mob 11-07-2008 19:22

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Suhay (Post 2173964)
mogę prosić o kilka screenów z początku istnienia servera, bo szukałem na necie i nie mogłem znaleźć ;d

Najstarsze istniejące na forum to 'prawdobodnie' imy.

@People

Czy na 8.00 byla juz exeta con? :>

Swiety 11-07-2008 19:39

http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=127463

Tam jest kilka zdjęć ;)

Suczy 11-07-2008 20:32

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Hellsir (Post 2172961)
Ale jak ty byś był, ze swoją pro gildią to na pewno by było dużo lepiej i nikt by nikogo nie huncił za takie rzeczy.

Wszedzie sa debile nie kwestionuje tego ale w Vison jest najwieksze stezenie czubow na metr kwadratowy to chyba jasne macie kilka miesiecy ich rzadow i widzicie sami.

szYMY 11-07-2008 21:23

twoja propaganda nic tu nie zmieni, u nas bynajmniej nikt nie biega po kopach ;>

player01 11-07-2008 22:32

to czyje som te pk w kazo?

Hellsir 11-07-2008 23:05

No wiesz od nich przynajmniej nikt nie zgarnia 50 par bohów dziennie od noobków :), a ty masz koleszke który samodzielnie zarabiać nie potrafi. I szczerze mówiąc, wole ich rządy niż nooba, który robi PA o bohy :)

Tak przy okazji, to zdaje mi się, że ty byłeś w Vision jak i większość z Inshon, wiec miałeś wybór. Mogłeś zostać i grać dalej, albo iść za typami, którzy nie potrafią sie dogadać. Zresztą dla mnie to ty jesteś śmieszny i twoje posty dla mnie są bezsensowne, bo jesteś z ludźmi którzy nie potrafią uszanować tego, że mają sojuszników, mam na myśli Draca.

Apropo noobów, to u was jest cała gwardia z non-pvp :)

PS. Nie chce, żebyś odebrał mój post za atak na twoją osobę, chce w nim tylko przekazać co myślę na temat tej całej sytuacji.

Biooolyy 11-07-2008 23:39

to wsystko przes jołena pogromce szYMonuf;/

Tomkooo 11-07-2008 23:40

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Hellsir (Post 2174480)
No wiesz od nich przynajmniej nikt nie zgarnia 50 par bohów dziennie od noobków :), a ty masz koleszke który samodzielnie zarabiać nie potrafi. I szczerze mówiąc, wole ich rządy niż nooba, który robi PA o bohy :)

Bo albo te nooby nie maja już boh i nie opłaca im sie kupić albo są w Vision Academy

Poul 11-07-2008 23:40

"Apropo noobów, to u was jest cała gwardia z non-pvp :)"

Oczywista aluzja do mnie i do reszty osób które przyszły z Candi. Koleś gralem na non-pvp i co z tego? Mam być gorszy? Zresztą jak na osobę z non-pvp która nie powinna w ogóle tu grać to trochę pofragowałem.

Suhay 12-07-2008 02:01

@Swiety

Dzięki bardzo :D

o tego ssa szukałem :d
http://i10.photobucket.com/albums/a1...rs/.UO0004.jpg

player01 12-07-2008 06:25

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Hellsir (Post 2174480)

Tak przy okazji, to zdaje mi się, że ty byłeś w Vision jak i większość z Inshon, wiec miałeś wybór. Mogłeś zostać i grać dalej, albo iść za typami, którzy nie potrafią sie dogadać. Zresztą dla mnie to ty jesteś śmieszny i twoje posty dla mnie są bezsensowne, bo jesteś z ludźmi którzy nie potrafią uszanować tego, że mają sojuszników, mam na myśli Draca.

Apropo noobów, to u was jest cała gwardia z non-pvp :)

PS. Nie chce, żebyś odebrał mój post za atak na twoją osobę, chce w nim tylko przekazać co myślę na temat tej całej sytuacji.

ludzie i inshon poszli na wojne bo to jest modne w tych czasach zeby byc "przeciw" a wojna z wladza jest najlatwiejsza i najciekawsze :)

Khazul 12-07-2008 06:59

ten pleb thorus~ nigdy w vision nie byl ogarnij lol, to tylko przydupas qentego

Vlaaaadek 12-07-2008 13:06

Orzech po pol roku milosci zostal potraktowany jak smiec ;/// smutne

Biooolyy 12-07-2008 13:13

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Vlaaaadek (Post 2175167)
Orzech po pol roku milosci zostal potraktowany jak smiec ;/// smutne

HAHAHAHAHAHAHAHA Vlladek napisz mi na GG, bo mie kminie xD jak nie masz mojego gg matiz ma albo tomasz, albo napisz tu na prv xd

Hellsir 12-07-2008 13:33

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Poul (Post 2174548)
"Apropo noobów, to u was jest cała gwardia z non-pvp :)"

Oczywista aluzja do mnie i do reszty osób które przyszły z Candi. Koleś gralem na non-pvp i co z tego? Mam być gorszy? Zresztą jak na osobę z non-pvp która nie powinna w ogóle tu grać to trochę pofragowałem.

Nie mówię, że jesteś gorszy, ale wiesz jak człowiek się naogląda filmów z non-pvp jak wykonują questy i płaczą, bo zabrakło mf to wyrabia sobie zdanie na ten temat. I podchodzi tak samo do każdego gracza, który ma coś wspólnego z non-pvp.

$eetho 12-07-2008 13:39

Karol pograj w Wowa.

thoro 12-07-2008 14:10

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Hellsir (Post 2175215)
Nie mówię, że jesteś gorszy, ale wiesz jak człowiek się naogląda filmów z non-pvp jak wykonują questy i płaczą, bo zabrakło mf to wyrabia sobie zdanie na ten temat. I podchodzi tak samo do każdego gracza, który ma coś wspólnego z non-pvp.

Szkoda ze nie widziales ze tak samo plakali na pvp ;]
Na kazdym swiecie sa pro i sa nooby. Zobacz moze filmiki Moonlbades albo Ruthless.
Idac Twoim tokiem myslenia bedziesz myslal ze wszyscy na n-pvp to pro'sy.

Hellsir 12-07-2008 15:11

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez thoro (Post 2175263)
Szkoda ze nie widziales ze tak samo plakali na pvp ;]
Na kazdym swiecie sa pro i sa nooby. Zobacz moze filmiki Moonlbades albo Ruthless.
Idac Twoim tokiem myslenia bedziesz myslal ze wszyscy na n-pvp to pro'sy.

Chyba źle zrozumiałeś mojego posta i nie myślę, że wszyscy na non-pvp to nooby, ale trudno, żebym wypisywał nicki, nie bądźmy szczegółowi, aż do tego stopnia ; )

Suczy 12-07-2008 15:58

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Khazul (Post 2174794)
ten pleb thorus~ nigdy w vision nie byl ogarnij lol, to tylko przydupas qentego

Jak vison rzadzilo na servie to mojej postaci tu jeszcze nie bylo. A co do qentego, tak jest ode mnie z rl ale to nie zmienia faktu ze walczylismy przeciw sobie on zawsze byl za wami przeciez. Wiesz o tym a pierdolisz glupoty dechy mam z takich ludzi.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:43.