Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Iridia (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=194)
-   -   Plotki z Iridii (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=131839)

Maxxonek 19-02-2009 23:42

Bedziesz free dopiero jak napisze posta na forum, takze flacha nie rozwiazuje Twojego problemu -.^ I jak pojedziecie beze mnie to pocalujesz klamke bejbe ;>

poreda 20-02-2009 10:56

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Tristan_da_Sworder (Post 2470284)
pierdolony nubie nie rozumiesz ze jak ich przyjdzie tyle co bongo to nie ma rownych szans? jak chcesz sie na*******ac 20 x 150lvle vs 20 x 60 lvle? Ja wiem ze dla ciebie ciezko jest to pojac wiec wez sobie moze jakies korki z logicznego myslenia, a po paru latach bedziesz mogl wykreowac swoj wlasny kierunek filozoficzny antybongosizm czy tez emerikanizm, ale narazie jestes zbyt tepy i nie rozumiesz najprostszych rzeczy. Nie pisza swoich deadow bo maja wyjebane na to bo maja 3x mniejsze lvle a zabijaja tyle samo typa z wyzszymi lvlami i to innym powinno byc wstyd ze w chuja sie daja robic. ale sory ty jestes tu starszy i mondżejszy wienc czekam olsnij mnie twoja zlota mysla

sajnowane baj rzulty

I tak te twoje marne argumenty mnie nie przekonaja. Co to za problem ubic w 10 jednego?

A tak na marginesie, jaka u was musi panowac przemoc w domu ze wy tak sie wyzywacie na tej klawiaturze xDDD

Karolek98 20-02-2009 11:10

nieraz jest to problem ubic 1 osobe 10 ;)

poreda skoncz naprawde pierdolic glupoty na tym forum, bo mnie juz powoli krew leje, daruj sobie... nie to ze cos do ciebie mam bo mnie twoja osoba kompletnie nie interesuje, ale drazni mnie to ze tutaj adedin sie produkuje, a chlopak ma racje naprawde... to ty dalej uwazasz ze ja masz, zamiast bezsensownych 10 nastepnych stron klutni przyznaj mu chodz raz racje..
myslisz ze mnie nie drazni ze jakbym mial ochote xermvisa czy innego pajaca zabic to stalo by 10 noobcharow murem? oczywiscie to mnie tak w*****a ze pojecia nawet nie masz... ale jak sam wiesz to jest rodzaj taktyki. sam kiedys stosowalem podobny tylko ze mwall char, to dostawalem przeklenstw i bluzg tylko na morde ze ci sie to w glowie nie miesci. wiem ze to jest drazniace, ale nie oni jedyni stosuja taka metode.

Anas Kiro 20-02-2009 11:14

Oj Michas wiesz co jest przykre to ze ci nikt nie pomogl jak cie rookowali a bylo 10 twoich ziomow online.A tiffonia owszem pograsz jak sie ban na miesiac na niej skonczy ktory wkrotce bedzie.Powodzenia na tej nowej drodze która obrałeś ,,kumplu".Tak wiem kebaby dadza ci pieniazki i chara moze nawet juz mi murat mowil i bardzo sie z tego ciesze;)

Diego325 20-02-2009 11:37

Czyli xandar był rzeczywiście kapusiem?

W pełni zasłużony hack w takim razie.

Ps: Donosiłeś za kasę, czy z własnej nieprzymuszonej woli?

Pajmol 20-02-2009 11:49

Karolek dobrze powiedziane wygrales piwo zimne lane

a jak xandar byl kapusiem to dobrze ze go zrookowali sprzedawczykow trzeba eliminowac:}
@Yosh word

Yooshi 20-02-2009 12:04

Lol, xandar piles z nami piwo 3 tygodnie przed wojna, a pozniej w chuja tak poleciales ... Taa to jest gra, ale to co zrobiles to frajerstwo

Adedin 20-02-2009 15:43

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez poreda (Post 2470952)
I tak te twoje marne argumenty mnie nie przekonaja. Co to za problem ubic w 10 jednego?

A tak na marginesie, jaka u was musi panowac przemoc w domu ze wy tak sie wyzywacie na tej klawiaturze xDDD

możesz sobie mówić co chcesz, ale pół słowa jeszcze o 'przemocy w domu' i wypierdolę Ci tutaj taka wiązankę, że głowa boli. Wszystko ma swoje granice a to, że my się tutaj wykłócamy nie znaczy, że musisz komuś jeździć po rodzinie. Nie potrafisz kogoś obrazić? Chcesz się wyżyć? W 3 klasie mieliśmy taka 'zabawę', że rzucaliśmy się papierowymi kulkami - porzucaj trochę w ścianę - możliwe że Ci pomoże.

Kiepa buahah

Sakan 20-02-2009 16:19

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez poreda (Post 2470952)

Żaden, tylko nie wiem czy czaisz ale oni chcą zabić samemu nie będąc zabitym.
To jest taktyka, musieli by być naprawdę dziwni żeby wpadać w 3 osoby na 20.
Mam takie pytanie, udajesz głupiego czy masz to "we krwi"?

Tak na marginesie to Ja nie trzymam strony Bongo i mnie tak samo wpienia to że nie mogę ich ubić bo ustawili noob hary... Jednak według mnie ty byś chciał żeby dali się zabijać i wtedy by wszystko było cool. Mam nadzieje że przemyślisz głupoty jakie piszesz i zmienisz zdanie.

PS.

Jest jeszcze opcja żeby ich noob hary zabijać naszymi noob harami.

Karolek98 20-02-2009 18:47

taka prawda no... gdyby nie noobchary dlugo by sie nie utrzymali ;D bo za kazdym zabiciem kogos pol iridi by wpadalo tracili by lvle i wogole.
a biorac pod uwage inna opcje ze by pkowali w duzo osob i na defa uciekali, to utrudniało by im zebranie wystarczajacej liczby osob na pewna godzine. a noobchary gwarantuja im to ze moga robic to o kazdej porze takze kolejny plus.

Pippah 21-02-2009 00:17

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Anas Kiro (Post 2470961)
Oj Michas wiesz co jest przykre to ze ci nikt nie pomogl jak cie rookowali a bylo 10 twoich ziomow online.A tiffonia owszem pograsz jak sie ban na miesiac na niej skonczy ktory wkrotce bedzie.Powodzenia na tej nowej drodze która obrałeś ,,kumplu".Tak wiem kebaby dadza ci pieniazki i chara moze nawet juz mi murat mowil i bardzo sie z tego ciesze;)

EMA ziomy

Anas TY tO WOGOLE SKONCZ pierdolic te farmazony ty poprostu jedtes SKONCZONY niewiem poco sie w*******esz bongo by cie rozjebalo swoimi 2 najgorszymi harami
BONGO to ludzie naprawde zgrani ale niestety nic nie zrobia
bo stoja z lvl a reszta podnosi swoje lvl wiec ich walke mozna porownac w tej hwili z walka z wiatrakami
zabjaja 1 osobe 100+ traci ona 1 lvl i 100k ktore odrabia w2 dni a was zabijaja i tracicie po min 2 lvl nie mozeciw expic
POREDA nie kluc sie z nimi oni nigdy nie przyznaja ci racji to sa ludzie ktorzy nie umieja przegrywac cia gle zyja nadzieja ze wygraja
BOPONNNGGOO po huj zaczeliscie nowa wojne jak byliscie FRRRRE tylko wasza glupota byla zeby zaczac nowa wojne mogliscie odroboic lvl spokojnie porobic QUESTY a potem znowu zaczac PK ale wy poprosty jestescie glupi i nie potraficie normalnie myslec i to nie byl INSAULTING poprostu w tej grze tez trzeba ryszyc glowa ....X(X(X(

Akunis 21-02-2009 00:40

@ karolek-SIgnettttttt
@ emeric-koksie mozesz wyskoczyc nasze 10 noob charow na waszych 30 noob charow ok ?
@up ^ fakt glupota lecz my jestemy po to by sie rozpustowac a nie expic ;]

Sakan 21-02-2009 01:01

Ale gdybyście przyexpili moglibyście bardziej "rozpustować".

Pippah 21-02-2009 01:21

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Akunis (Post 2471953)
@ karolek-SIgnettttttt
@ emeric-koksie mozesz wyskoczyc nasze 10 noob charow na waszych 30 noob charow ok ?
@up ^ fakt glupota lecz my jestemy po to by sie rozpustowac a nie expic ;]

;(;(;(;(
ZALLL
widzisz ty i tak nic nie rozumiesz albo masz 10lat albo jestes nie kumaty
wiem ze dla was ROZPUSTA to FUUNNN ale myslac twoim tokiem to za miesiac bedziecie mogli robic ROZPUSTE w kosciele jak ksiadz wam pozwoli :D:D:D
ty sie lepiej nie odzywaj bo robisz OBCIACH BONGOSON wiekszy niz ANAS KIRRRO :D:D:D:D

Pippah 21-02-2009 01:37

AAAAAAAAA
I JESZCZE JEDNO niewiem jak wy ale dlamnie rooooccckkkooowanie czyjejs postaci to to jest ponizenie sie do najgorszego dziadostwa w tej grze nawet najgorszy haker okradnie postac i ja zostawi tylo ten ktory nie potrafi dac sobie rady w grze i jest NOOOOOOOOOOBEM ktory nie ma pojecia ile trzeba poswiecic czasu ,inteligencji i pomocy innym gracza zeby zostac PRO graczem moze to zrobic
Nawet gdym mial pasy CHEALIE, MENDILA , HUXY czy innych wysoko lvl graczy nigdy bym ich nie ROOOKOWAL bo to tylko gra na ktora tzrba pracowac zeby cos osiagnac ci co rokuja sa poprostu DNEM SPOLECZNYM to co robia w tej grze przenasza w RL i tam sa NIKIM i taki pozostana dopuki nie naucz sie ZYCIA

CYA

Rzolniez 21-02-2009 07:23

@Pippah Hunted nie jestesmy dlatego ze nowa wojne zrobilismy, poprostu pare osob zaczelo sie nas obawiac ze expimy i Niels znalazl glupi powod ze mu Artharuna Artblooda zrokowalismy i zaczelo biegac znow za nami pol servera, co do wojny z Skadat~(poprawcie jak zle) to Fereepuz sapal do nas w carlin a nie my do niego wiec go zabilsimy.

Abdulwisimulacha 21-02-2009 10:14

@Pippah - to jest tylko twoje zdanie. Mówisz, że to tylko gra, to kto by się przejął zrokowaniem chara.

Adedin 21-02-2009 11:28

pipah aka reksion chyba ;\

co do tego ze padamy i nie expujemy, od długiego czasu utrzymujemy się na serwerze wiec o.O

Tristan_da_Sworder 21-02-2009 11:52

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Adedin (Post 2472217)
pipah aka reksion chyba ;\

co do tego ze padamy i nie expujemy, od długiego czasu utrzymujemy się na serwerze wiec o.O

wiec kiepa hooi :cup:

Forlann 21-02-2009 12:14

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Pippah (Post 2471991)
AAAAAAAAA
I JESZCZE JEDNO niewiem jak wy ale dlamnie rooooccckkkooowanie czyjejs postaci to to jest ponizenie sie do najgorszego dziadostwa w tej grze

Najgorszym dziadostwem w tej grze jest wlasnie spyowanie , zycze dla wszystkich takich ludzi ROOKA :)
Ja osobiscie wyslalbym na rooka nawet anasa , bezoka czy minka gdyby spyowali
A xandarowi chuj w dupe :D

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:52.