Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   O wszystkim i o niczym (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=20)
-   -   Wydarzenia sportowe (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=121450)

Straznik Monopolowego 26-05-2009 23:10

buhahaha
Cytuj:

Ale jeszcze spotkamy się, tym razem poza boiskiem. A wtedy nie będzie z nami sędziego, który by mógł wręczyć czerwoną kartkę
Evra bedzie bil Cesca :D

Arka_Sath_Wielki 26-05-2009 23:23

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Exodus (Post 2552012)
Albo jestes jebnty, albo gadasz tak tylko, zeby sie pochwalic/sciemniac ze dla ciebie Barca i tak jest wybana co by nie zrobila. Jak kibic Barcelony moze miec wybane, na to kto wygra ten final LM?

Źle mnie zrozumiałeś. Chodzi mi o to, że jeśli przegrają nic się nie stanie, bo i tak zrobili w tym sezonie ogromne rzeczy. Oczywiście, że bym chciał żeby Barca wygrała, ale jeśli nie, nie będę miał do drużyny żadnych pretensji.

Gimlos 26-05-2009 23:52

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Arka_Sath_Wielki (Post 2551775)
I tak zrobili w tym sezonie więcej niż każdy z nas się spodziewał.

Wygrana mistrzostwa i Pucharu Hiszpanii to wiecej niz ktokolwiek moglby sie spodziewac? Chyba dla Realu Saragossy.

Yoh Asakura 26-05-2009 23:54

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Arka_Sath_Wielki (Post 2552058)
Źle mnie zrozumiałeś. Chodzi mi o to, że jeśli przegrają nic się nie stanie, bo i tak zrobili w tym sezonie ogromne rzeczy. Oczywiście, że bym chciał żeby Barca wygrała, ale jeśli nie, nie będę miał do drużyny żadnych pretensji.

Tak, tak, tak, mes sre un srub.

A Arsenal zdobył młodzieżowy Puchar Anglii. Liverpool dostał 6:2 w dwumeczu.

Maggic 27-05-2009 00:26

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Yoh Asakura (Post 2552078)
Tak, tak, tak, mes sre un srub.

A Arsenal zdobył młodzieżowy Puchar Anglii. Liverpool dostał 6:2 w dwumeczu.

We are the champions - my friend
And we'll keep on fighting till the end
We are the champions
We are the champions
No time for losers
'Cause we are the champions of the world

uheuhe. brakowało mi AsaQry. W koncu przegladając ten temat bedzie mozna sie posmiac z waszych klotni <3

bolosaf 27-05-2009 15:30

Magic - Cavaliers 116:114

Brawo dla Orlando. Grając przeciwko Cleveland i sędziom zdołali wygrac trzeci mecz i nie pozostawili złudzeń kto awansuje do finału.

Arka_Sath_Wielki 27-05-2009 16:08

Ja pier.... Yoha odbanowali :/ a tak fajnie było.

Tak, dla mnie zrobili więcej. Większość Cules jak się dowiedziała, że trenerem zostanie Josep, pier... głupoty o walce o UEFA.

Xendriel 27-05-2009 16:15

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gimlos (Post 2552077)
Wygrana mistrzostwa i Pucharu Hiszpanii to wiecej niz ktokolwiek moglby sie spodziewac? Chyba dla Realu Saragossy.

I udział w finale Ligi mistrzów po słabym poprzednim sezonie, a także styl gry uważany za najpiękniejszy w Europie. Można jeszcze wymienić, że dokonali tego z trenerem debiutantem i to że połowę pierwszego składu stanowią wychowankowie. W tym wypadku Arka ma rację, po odejściu Ronaldinho i Deco nikt nie spodziewał się, że ten sezon będzie dla Barcelony tak udany.

@Down Tu się z tobą zgodzę.

Yoh Asakura 27-05-2009 16:17

Ale co kogo obchodzi, czy udany czy nie. Po to są w finale, żeby wygrać. A idiotyczne gadanie, że porażką się nie przejmę, bo i tak już wiele osiągnęli to skrajny debilizm. To w takim razie, skoro już doszli do tego finału, a przecież nikt tego od nich nie oczekiwał, to niech oddadzą go walkoverem. I tak już zrobili bardzo dużo, zasłużyli na wolne w dniu 27 maja!

AnonimowyPowrot 28-05-2009 15:15

Barcelona była ogólnie lepsza, chociaż nie przez całe spotkanie. Iniesta stracił chyba wszystko w moich oczach. Nie napiszę teraz wiele, ale do dyskusji chętnie się przyłączę.

Thomisson 28-05-2009 15:28

Dumni po zwycięstwie, wierni po porażce!

Chociaż bardzo żałuję, to obiektywnie trzeba przyznać, że wczoraj Barca była znacznie lepsza i zasłużenie wygrali. Gratulacje : )

Xevez 28-05-2009 15:30

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez AnonimowyPowrot (Post 2552711)
Barcelona była ogólnie lepsza, chociaż nie przez całe spotkanie. Iniesta stracił chyba wszystko w moich oczach. Nie napiszę teraz wiele, ale do dyskusji chętnie się przyłączę.

imo Iniesta zagrał naprawdę bardzo dobre spotkanie

No a co do finału, to chyba każdy widział, jak było ;)

@edit
Pewnie dostrzegliście, jak Messi biegł z piłką i trzech piłkarzy biegło z nim i go przewróciło, po czym Messi wstał i chciał biec dalej, ale sędzia odgwizdał faul. To jest podstawowa różnica między nim a Cristiano.

Yoh Asakura 28-05-2009 15:39

Puyol jest żałosny. Wślizg, gleba, podnosi się, widzi, że nie dobiegnie, to zaczyna zwijać się z bólu. Mes que un srub.

Xendriel 28-05-2009 15:54

Puyol to dla mnie zawodnik meczu. Nie wiem czy Alves zagrałby lepiej.

Z wczoraj pamiętam jedną ciekawostkę o której nie wiedziałem. Chodzi o to, że: "Henry strzelił Manchesterowi 18 razy 9 bramek":D

Maggic 28-05-2009 16:01

Pierwsza akcja? Pierwsza bramka. Cała obrona wraz z Edwinem dała dupy.

Druga bramka... mhm. Angielskie dryblasy Ferdinand czy Vidić nie upilnowali Messiego. Zdarza się. Kur*a ale żeby najniższy zawodnik na boisku znalazł się w polu karnym MU i strzelił bramkę głową? Obrona dała dupy po raz drugi.

Ronaldo - Trochę za bardzo chciał strzelić bramkę, ale zagrał lepiej niż jego koledzy. Jednak Messi > Ronaldo.

Faul Schoelsa na 'BASKŁECIE' (jakoś tak). Jak na moje z 5+ meczy dyskwalifikacji... ale nie mi to oceniać.

Ogólnie wygrał zasłużenie, pozytywny football.

Arka_Sath_Wielki 28-05-2009 16:24

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Yoh Asakura (Post 2552731)
Puyol jest żałosny. Wślizg, gleba, podnosi się, widzi, że nie dobiegnie, to zaczyna zwijać się z bólu. Mes que un srub.

Zazdrość przez Ciebie przemawia, bo Twój wielki Arsenal nic nie osiągnął w tym sezonie co? :) :) :) :) :) :) :)
A Cristiano udowodnił jaka z niego pizda, kiedy nie mógł się pogodzić z porażką i faulował łokciami zawodników Barcy :)

CAMPEONES!

Pan i Wladca 28-05-2009 16:36

Wygrała wasza drużyna i już zaczynacie rzucać mięsem w Ronaldo. Sam meczu nie wygra. Starał się, ale jak Rooney był w ogóle nie widoczny, ten zasrany koreaniec mając piłkę nie wiedział co z nią zrobić i tracił no to z kim miał grać? MU dał dupy ale i tak jestem z nimi. W następnej kolejce Barca nei dojdzie do finału mogę się założyć + to że do finału w LW MU nie przegrał żadnego meczu, Barca przegrała 2.

UNITED!

Yoh Asakura 28-05-2009 16:39

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Arka_Sath_Wielki (Post 2552794)
Zazdrość przez Ciebie przemawia, bo Twój wielki Arsenal nic nie osiągnął w tym sezonie co? :) :) :) :) :) :) :)

Czego mam zazdrościć ? Żałosnej, porcelanowej drużyny ? Kapitana, który zachowuje się jeszcze gorzej niż Ronaldo w wieku 20 lat ? Odpal sobie redtuba, może znajdziesz tam Xaviego i zwal sobie przy nim kuca.

Fintex 28-05-2009 16:44

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Yoh Asakura (Post 2552731)

Bo w arsenalu nikt tak nie robi. są wspaniali, nie wymuszają fauli i nie grają na czas gdy im tego potrzeba. daj spokój i pogódź się z tym, że to część futbolu. Ta gorsza część, ale jednak.

Strasznie się ciesze z tych trzech trofeów :) klasa.

edit: od Xaviego to ty się odpierol. MVP.

Paciuch 28-05-2009 16:47

Barca wygrała zasłużenie, ale troche szkoda mi tych kibiców MU przyjechali kibicować a Manchester tak słabo grał. Podobno kibic MU w Nigerii przejechał ze wściekłości 3 kibiców Barcy, chyba tylko koledzy tych kibiców nie cieszą się z wygranej... ;(

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:50.