Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Iridia (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=194)
-   -   Plotki z Iridii (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=131839)

Ripppppppahhhhh 21-02-2009 12:34

piepszycie smuty koledzy, jedni sa tutaj zeby expic i oddawac pasy na wojne, a drudzy zeby sie na*******ac i blokowac noobcharami :cup::cup: oro _/

Diego325 21-02-2009 13:07

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Pippah (Post 2471991)
AAAAAAAAA
I JESZCZE JEDNO niewiem jak wy ale dlamnie rooooccckkkooowanie czyjejs postaci to to jest ponizenie sie do najgorszego dziadostwa w tej grze nawet najgorszy haker okradnie postac i ja zostawi tylo ten ktory nie potrafi dac sobie rady w grze i jest NOOOOOOOOOOBEM ktory nie ma pojecia ile trzeba poswiecic czasu ,inteligencji i pomocy innym gracza zeby zostac PRO graczem moze to zrobic
Nawet gdym mial pasy CHEALIE, MENDILA , HUXY czy innych wysoko lvl graczy nigdy bym ich nie ROOOKOWAL bo to tylko gra na ktora tzrba pracowac zeby cos osiagnac ci co rokuja sa poprostu DNEM SPOLECZNYM to co robia w tej grze przenasza w RL i tam sa NIKIM i taki pozostana dopuki nie naucz sie ZYCIA

CYA

Poświęciłem mnóstwo czasu, tonę inteligencji a pomagania innym nawet nie zliczę. W końcu zostałem Pro graczem!!! Niestety taki nooob który nie ma pojęcia ile musiałem na to pracować zdradził i zostałem hunted i nie mogę grać! Dno społeczne z niego, to przecież tylko gra ale tyle pracowałem na to a teraz hunted przez niego :/

Pewnie to co zrobił przeniósł na rl i tam też kapuje kogo się da. Ale co mnie to obchodzi, jak on jest pewnie nikim i taki pozostanie, dopóki nie nauczy się życia :/

Zmień dilera i ogarnij się.

Donosicielstwo jest gorsze od rookowania. Mówisz jakby Xandar był w porządku i tu nagle złe Polaki go hackneły.

Jak mu było źle to mógł od razu wstąpić otwarcie do Animy i walczyć.

Xandar Mac'Leod 21-02-2009 20:23

Mialem solidne powody. Wczoraj sie widzialem z Metkiem i Lisem i normalnie sie dogadalismy i przyznali tez moje racje. Nie ma sie czym chwialic ale swoje powody mialem.

Chcesz to sobie nawijaj, ze pewnie w rl ziomkow sprzedaje to tylko pokazuje jaki lamus jestes i ci tibia w mozgu lasuje. Przezywacie to wszystko jak cholera. A prawda jest taka, ze nie chodzi wam o to, ze was 'ziom' wyjebal tylko, ze macie chary hunted a byliscie pewni wygranej.

Jak gowno wiecie na moj temat to nie piszcie. Powstanie jeszcze sto postow ze jestem psem, sprzedawczykiem, pod*******am rli i w ogole trzeba mi rookowac wszystkie chary ale ja mam na to wyjebane. To moj ostatni post w tym temacie.

Tristan_da_Sworder 21-02-2009 20:36

Xandar aka Fenshi The Second ;D

hahahahahha :D<33333333

sajnd
/KUBBAJAO

Maxxonek 21-02-2009 21:58

@Xandar

i tak wiem, że mnie też sprzedasz -.^ tymczasem jedz pizze, a nie się na mnie patrzysz -.^ mam dziewczynę ;o

Yooshi 21-02-2009 22:07

Ja akurat bylem 100% pewny przegranej ;d nawet w najlepszych momentach dla BA, nie wierzylem w to ze wygramy, jak juz ludzie na GF pisali, ze wojna wygrana, zeby organizowac poi serwis itp.
Walczylem for fun, ale spodziewalem sie przegranej ze wzgledu na wiele rzeczy, ale to juz nie wazne ;] jak bedzie nastepna wojna to pewnie tez bede walczyl... bo to juz tradycja ;) ale juz nie walcze po to, zeby wygrac

Anas Kiro 21-02-2009 22:36

Kurwa xandar zal mi dupe sciska juz dluzej tego czytac niemoge w pizdzie mam to ze moj char jest hunted bo ja bylem free i na wlasne zyczenie znow jestem hutned pierdolisz takie glupoty ze sie w pale nie miesci to tobie ta gra zezarla mozg z kazdym postem widac jak bardzo sie ta gra przejmujesz :) pamietaj ,,dziwka sie nie rodzisz dziwka sie stajesz" pozdro ziooom juz niegadam na ten temat :)

Firgasto 21-02-2009 23:08

W każdym aspekcie naszego życia zawsze były zgrzyty na linii Kraków - Warszawa. Ot taki nasz regionalny patriotyzm xD.

Vincento_Vampire 22-02-2009 01:42

metek i lisu mendy pijom i nie zapraszajom foch ide im zrokowac haryX(X(X(

Wasz szczerze,
Shane

~

-Phoenix- 22-02-2009 03:45

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Vincento_Vampire (Post 2473329)
metek i lisu mendy pijom i nie zapraszajom foch ide im zrokowac haryX(X(X(

Wasz szczerze,
Shane

~

Tak jak miałeś zrookować Everanora?:)

Vincento_Vampire 22-02-2009 09:24

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez -Phoenix- (Post 2473369)
[o godzinie 03:35, hehe feniks nocny retard :cup:]Tak jak miałeś zrookować Everanora?:)

Eeee tam po co rokowac sfoje chary, ja wole sobie je kupowac, wbic ze dwa lewele potem dostac chunta za darcie mordy i zgrywanie pr0, a potem sprzedac i KONIECZNIE wbic sobie w forum signatóre rze np

Lord'Paulinka / tysionc piencset sto dziewiencset ek / Elera / [sold] :]:]:]:]:]:]:]:]:]:]:]:]:]:]:]:]:]:]:]:]:]:]

w koncu to pokazóje jak wiele osiongnolem w tej grze!!1B)

aha szukam brata na nowym serweże:cup::cup::cup:

Wasz szczerze,
bardzo dumny zer sfoich tibijskich osiongnienc,
Shane

~

Al'Bundy 22-02-2009 11:53

Haha wincenty zmiazdzyl phoenixowi suty xD

-Phoenix- 22-02-2009 12:24

Nie, jego poprzedni post był napisany o drugiej, a skoro zlądowałem z 'filmu' w nocy to sobie zajebałem posta
I tak /care w was wszystkich i w Everanora nawet kerfejsik wjedzie ;]]]

Vincento_Vampire 22-02-2009 13:32

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez -Phoenix- (Post 2473581)
Nie, jego poprzedni post był napisany o drugiej, a skoro zlądowałem z 'filmu' w nocy to sobie zajebałem posta
I tak /care w was wszystkich i w Everanora nawet kerfejsik wjedzie ;]]]

a nie masz ballz rzeby w ruwnierz grand mashata vinsa carefejsikiem zażucic? :evul::evul::evul::]

Wasz szczerze,
Shane

~

-Phoenix- 22-02-2009 14:21

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Vincento_Vampire (Post 2473660)
a nie masz ballz rzeby w ruwnierz grand mashata vinsa carefejsikiem zażucic? :evul::evul::evul::]

Wasz szczerze,
Shane

~

A Ty ich nie masz żeby przyznać otwarcie, że VV = Everanor + nie możesz pogodzić się z tym, że Cię wykorzystałem żeby wbić 100

???

maek rgp no war

Vincento_Vampire 22-02-2009 16:00

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez -Phoenix- (Post 2473723)
A Ty ich nie masz żeby przyznać otwarcie, że VV = Everanor + nie możesz pogodzić się z tym, że Cię wykorzystałem żeby wbić 100

???

maek rgp no war

a kto tak powiedzial??? ? ? ? ?? ?

Wasz szczerze,
Shane

~

-Phoenix- 22-02-2009 16:03

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Vincento_Vampire (Post 2473846)
a kto tak powiedzial??? ? ? ? ?? ?

Wasz szczerze,
Shane

~

Błąd w precyzowaniu zdania, miałem na myśli konto "Vincento_Vampire" na forum tibia.pl należy do Ciebie, tj Everanor a Ty nie chcesz się to tego przybić bo masz nasrane w majtach

Akcja = reakcja która rodzi za sobą konsekwencje, których Ty najwyraźniej się obawiasz chociaż nie wiem dlaczego.

Touché, dziwko

Vincento_Vampire 22-02-2009 16:09

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez -Phoenix- (Post 2473850)
Błąd w precyzowaniu zdania, miałem na myśli konto "Vincento_Vampire" na forum tibia.pl należy do Ciebie, tj Everanor a Ty nie chcesz się to tego przybić bo masz nasrane w majtach

Akcja = reakcja która rodzi za sobą konsekwencje, których Ty najwyraźniej się obawiasz chociaż nie wiem dlaczego.

Touché, dziwko

hehe rzarcik widac sie feniks wkurza a ja mu uprzejmie i bez wyzwisk wiadomo feniks jak rasta brat karzdego hehe przypominam lekcje czytania ze zrozumieniem z klasy pierfszej podstawuwki i ponawiam pytanie

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez -Phoenix- (Post 2473850)
konto "Vincento_Vampire" na forum tibia.pl należy do Ciebie, tj Everanor

kto tak powiedzial ? ? ? ?? ? ? ? ? ?

a i nie jestem dziwkom nie puszczam sie z byle rolepjalerami bez pvp kturzy bojom sie wyjsc na ob za marny 100 level :cup:

Wasz szczerze,
Shane

~

cfk 22-02-2009 16:29

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Maxxonek (Post 2473102)
@Xandar

i tak wiem, że mnie też sprzedasz -.^ tymczasem jedz pizze, a nie się na mnie patrzysz -.^ mam dziewczynę ;o

Już mamy Twojego reckeya xD
a pizzy i tak nie zjadł. Łeeeejjsssteeerr :)

-Phoenix- 22-02-2009 17:59

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Vincento_Vampire (Post 2473857)
hehe rzarcik widac sie feniks wkurza a ja mu uprzejmie i bez wyzwisk wiadomo feniks jak rasta brat karzdego hehe przypominam lekcje czytania ze zrozumieniem z klasy pierfszej podstawuwki i ponawiam pytanie

kto tak powiedzial ? ? ? ?? ? ? ? ? ?

a i nie jestem dziwkom nie puszczam sie z byle rolepjalerami bez pvp kturzy bojom sie wyjsc na ob za marny 100 level :cup:

Wasz szczerze,
Shane

~

Myślałem, że na pytania retoryczne się nie odpowiada Paweł

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:22.