![]() |
|
dam sobie reke noge ucho i axe z barbariana uciac ze ich gildia to [GUILD]Anty Abstynenci[/GUILD]
Comment: ;] elo elo 250 . szukam gildi bo lubie zabijac bez sensu i dla loota gilda powinnamiec czesto war . bo jak niema rozruby to mi sie kiszna nudzi i wotroba psuje |
Mi sie wydaje ze Biooolyy z ziomkami sa w [GUILD]Happy Gild[/GUILD] bo widac ze tu rodzinne interesy sa i nikt sie nie wybija.
|
http://img382.imageshack.us/img382/2783/uo0333lf4.jpg
http://img382.imageshack.us/img382/2...dbfa8ed183.jpg kto wie co to te cale infinite ?? o chuj ng widac :( |
A mi sie zdaje, że swamp trolle czekają na ruskich:>
Poradze sobie na Selence z ekipą z Pandorii, damy rade:> |
Tibia NG -> Light -> OFF
|
infinity to nowy axe, nie szlyszałeś?
|
Character Deaths
Jul 14 2008, 15:59:10 CEST Died at Level 77 by a slime Jul 12 2008, 13:16:29 CEST Died at Level 78 by a behemoth Jul 12 2008, 10:23:37 CEST Died at Level 80 by a cyclops drone Jul 12 2008, 08:38:45 CEST Died at Level 81 by a dragon lord loololol karol jaki fail wez wystaw na allegro czaraktera bo rzal i bul Jul 07 2008, 13:59:13 CEST Killed at Level 70 by Taifun Devilry Fail - 2 , dinox, kris , czy orzech;/? @up potrzebujesz kasy na celescie; /? |
A mi się dzisiaj przytrafiła dosyć ciekawa sytuacja :D Zaznaczam ze to nie jest żadna propaganda ale chciałbym się z Wami tym podzielić. A mianowicie...
siadam do kompa i dostaje wiadomość na gg: Rea'pall 22:58:37 jestes> Rea'pall 22:58:41 bartek Rea'pall 22:58:45 fast Rea'pall 22:58:53 padlem na poh Rea'pall 22:58:55 a mialem rsa Rea'pall 23:07:25 leza se bohy b robe pammy Rea'pall 23:07:33 mozesz poleciecc zobaczyc No więc zalogowałem i szybko pobiegłem na PoH. W drodze powrotnej spotkałem jakiegoś 47 palka (nie pamiętam teraz imienia) no i stwierdziłem, że do może być potencjalny złodziej. Otrzymałem informację, że ziomek padł blisko temple. Spotkałem puste ciało. Pobiegłem do tego 47 palka i zacząłem go bić i powiedziałem żeby oddał loota. On rzucił bohy na ziemię i w tym momencie biegł Tritii i zabrał bohy. Blue robe ja zdązyłem wziąć. Poprosiłem Tritii'iego żeby oddał bohy. To ten mnie poczęstował soulfire za chwilkę wpadł Avaoth dostałem 2 comba i pozamiatane :p I jeszcze zostałem oskarżony o PA. Mimo wszytsko Tritii finalnie stwierdził "ze nie bedzie mnie juz oral" więc jest wszystko pięknie :baby: |
No nie;(;(;(;(;(;(;(;(
niepodoba ci sie to wyjdz |
Czemu? Całkiem sympatycznie jest ;)
|
Cytuj:
do czasu dobra ide ekpic bo tipja mnie wybrala @Up PGERRRRRRRRRRR LOOL ale dzis gleba xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD |
Powoli odrabiam ;p
00:40 You advanced from Level 55 to Level 56. |
jak nie masz pleców to w końcu i tak będziesz padał
|
@Biooolyy
po co mi kasa na celescie? |
Cytuj:
|
To jak masz plecy to do akademii, bo szkoda padac za free
|
Cytuj:
|
W sumie w jakiej academy by sie nei bylo czy cos podobnego...i tak all maja wyjebane bo to cwane bestie...a najwiekszy cwaniak na furoirze to ostatnio Avaoth z tym swoim wyjebanym po maxie lvlem...:)
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Bo kurwa 20k na promo na selenie potrzebuje lol |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:04. |
|