Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   O wszystkim i o niczym (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=20)
-   -   Wydarzenia sportowe (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=121450)

Arka_Sath_Wielki 28-05-2009 16:55

Może tego, że Barca zdobyła w tym sezonie o 3 trofea więcej niż Arsenal ? :)

Gierubesoen 28-05-2009 17:14

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Yoh Asakura (Post 2552806)
Czego mam zazdrościć ?

Trofeów, o których Arsenal może pomarzyć : )

Straznik Monopolowego 28-05-2009 17:14

Zaczyna sie spinaczka dzieci barcy tak jak w tamtym sezonie MU

Ronaldo to mi wczoraj nawet szkoda bylo, bo robil co mogl a koledzy mu nie pomagali.Rio wogle po tej kontuzji nie powieien grac, bo nawet to co z nim Henry zrobil to byl poprostu zart.Barca byla lepsza a Iniesta genialny poprostu, imo MVP.Pozostaje mi porgatulowac barcelonie sezonu (chociaz w tym finale nie powinno ich wogle byc) i wysluchiwac teraz, 15 letnich TRU kibicow barcy.

Yoh Asakura 28-05-2009 17:50

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Fintex (Post 2552813)
Bo w arsenalu nikt tak nie robi. są wspaniali, nie wymuszają fauli i nie grają na czas gdy im tego potrzeba. daj spokój i pogódź się z tym, że to część futbolu. Ta gorsza część, ale jednak.

Oglądałem wszystkie mecze Arsenalu w tym sezonie. I nigdy nie widziałem takiej komicznej sytuacji. No sorry - Puyol zrywa się do pogoni za piłką, zauważa, że nie dobiegnie i nagle pada na ziemię jak rażony piorunem, trzymając się za nogę i umierając ? To jest bardziej niż żałosne. To coś więcej niż klub. To już cyrk.

Cytuj:

Trofeów, o których Arsenal może pomarzyć : )
Bo ?

Pan i Wladca 28-05-2009 18:16

A właśnie, mówione nazwisko Puyola przez Szpakowskiego "Puziol" to jakiś żart czy to się tak naprawdę wymawia? U mnie zawsze się "Pujol" mówiło ;p

Duch Niespokojny 28-05-2009 18:29

Kiedyś w jakiejś hiszpańskiej telewizji słyszałem właśnie "Puziol"

Xendriel 28-05-2009 18:30

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Yoh Asakura (Post 2552868)
Oglądałem wszystkie mecze Arsenalu w tym sezonie. I nigdy nie widziałem takiej komicznej sytuacji. No sorry - Puyol zrywa się do pogoni za piłką, zauważa, że nie dobiegnie i nagle pada na ziemię jak rażony piorunem, trzymając się za nogę i umierając ? To jest bardziej niż żałosne. To coś więcej niż klub. To już cyrk.

Żałosny to jest Yoh, który nie może znieść, że ktoś z tego forum cieszy się z sukcesów swojej ulubionej drużyny i robi wszystko by popsuć kibicom Barcelony humor, ale mu się to nie uda bo ten sezon jest granatowo - bordowy:)

@2x Up Bo Szpakowski to Katalończyk ;)

Yoh Asakura 28-05-2009 18:32

Rotfl. Ja tylko stwierdzam fakt. I komentuję zachowania żałosnego zawodnika.

Exodus 28-05-2009 18:35

Na nsport tez mowili 'puziol', wiec tak chyba jest poprawnie.

Duch Niespokojny 28-05-2009 19:54

Nom, pewnie powinno też być pisane "Puziol", tylko się komuś klawiatura przestawiła na qwertz

Yoh Asakura 28-05-2009 19:56

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Exodus (Post 2552897)
Na nsport tez mowili 'puziol', wiec tak chyba jest poprawnie.

:D:D:D:D:D:D:D:D
sugeruj się nsportem, może nawet cię przekonają, że tottenham to naprawdę bardzo dobry klub!

Fintex 28-05-2009 20:10

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Yoh Asakura (Post 2552868)
To coś więcej niż klub. To już cyrk.

Akurat "Mes que un club" nie odnosi się raczej do gry piłkarzy, ale do innych wydarzeń historycznych. Poczytaj sobie.

Takie zachowanie jak Puziola wczoraj jest powszechne na wszystkich boiskach. widze podobne w każdym oglądanym spotkaniu....

Dziś o 2:30 w nocy gra orlando z cavs :) oczywisice bede ogladał. szkoda, ze Howardowi anulowali technika.. jeszcze 1 i by pauzował mecz a wiadomo co to oznacza dla Gortiego. Dzisejszy mecz LAL z DEN cholernie wyrównany w 3 qtr, ale pozniej odziwo Odom pozamiatał wszystko. czuje, ze w obydwóch meczach rozstrzygniecie padnie dopiero w meczu nr 7.

Yoh Asakura 28-05-2009 21:04

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Fintex (Post 2552996)
Takie zachowanie jak Puziola wczoraj jest powszechne na wszystkich boiskach. widze podobne w każdym oglądanym spotkaniu....

No nie dziwię się, w końcu oglądasz każdy mecz Barcelony. :)
Ja tam w Premiership widzę coś takiego baaaaardzo rzadko.

AnonimowyPowrot 28-05-2009 21:18

Z tego co wiem od ojca, był kiedyś jeszcze jeden Puyol, jego także czytano "Puziol". Mało tego! Wiele nazwisk graczy Argentyny było także wymawiane w ten sposób. U nas przyjęła się wersja angielska, ale niektórzy uparcie trzymają się oryginału. Dla mnie bez znaczenia.

Jeśli chodzi o wpadkę... "Ładna akcja Ete'ego!"

Iniesta i Messi za bardzo szukali faulu, na siłę odbijali się od obrońców.

Co do symulacji Puyola - widzieliście jak się Busquets zwijał? :D

@Edit

Tottenham to jest bardzo dobra drużyna ;)

@Down

Aktualnie praktykują to tylko w swojej ojczyźnie.

@Tevez

Potwierdzone?

Swoją drogą, jak najbardziej pasuje do United...

Gierubesoen 28-05-2009 21:27

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez AnonimowyPowrot (Post 2553068)
Wiele nazwisk graczy Argentyny było także wymawiane w ten sposób.

Aziala ftw:cup:

Xevez 28-05-2009 21:39

Busquets się zwijał po faulu, za który Scholes powinien wylecieć z boiska, więc nie widzę nic dziwnego w tym, że go zabolało, a jeśli nie, to symulował w najbardziej odpowiednim momencie;d

Yoh Asakura 28-05-2009 21:46

Tevez odchodzi z United.

Faytah 28-05-2009 22:42

I dobrze. Jego mentalnosc nie odpowiada roli jaka odgrywal w ManUtd czyli rezerwowego.

Pan i Wladca 28-05-2009 22:50

@up
No dokładnie, ani on ani Berbatow nie pasują do Manchesteru.

Exodus 28-05-2009 23:08

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Yoh Asakura (Post 2552978)
:D:D:D:D:D:D:D:D
sugeruj się nsportem, może nawet cię przekonają, że tottenham to naprawdę bardzo dobry klub!

wiesz co, jest takie powiedzenie "jesli jedna osoba cos mowi, to pewnie plotka, jesli dwie to warto sie nad tym zastanowic, jesli wiecej to pewnie to prawda" widzisz chyba powiazanie, w moim poscie nie chodzilo o to, ze w nsport sa sami najlepsi i najmadrzejsi komentatorzy, tylko o to, ze raczej to jest poprawne, skoro "wszyscy" tak mowia, ciezko, zeby wiekszosc sie mylila

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:50.