![]() |
|
Może tego, że Barca zdobyła w tym sezonie o 3 trofea więcej niż Arsenal ? :)
|
Cytuj:
|
Zaczyna sie spinaczka dzieci barcy tak jak w tamtym sezonie MU
Ronaldo to mi wczoraj nawet szkoda bylo, bo robil co mogl a koledzy mu nie pomagali.Rio wogle po tej kontuzji nie powieien grac, bo nawet to co z nim Henry zrobil to byl poprostu zart.Barca byla lepsza a Iniesta genialny poprostu, imo MVP.Pozostaje mi porgatulowac barcelonie sezonu (chociaz w tym finale nie powinno ich wogle byc) i wysluchiwac teraz, 15 letnich TRU kibicow barcy. |
Cytuj:
Cytuj:
|
A właśnie, mówione nazwisko Puyola przez Szpakowskiego "Puziol" to jakiś żart czy to się tak naprawdę wymawia? U mnie zawsze się "Pujol" mówiło ;p
|
Kiedyś w jakiejś hiszpańskiej telewizji słyszałem właśnie "Puziol"
|
Cytuj:
@2x Up Bo Szpakowski to Katalończyk ;) |
Rotfl. Ja tylko stwierdzam fakt. I komentuję zachowania żałosnego zawodnika.
|
Na nsport tez mowili 'puziol', wiec tak chyba jest poprawnie.
|
Nom, pewnie powinno też być pisane "Puziol", tylko się komuś klawiatura przestawiła na qwertz
|
Cytuj:
sugeruj się nsportem, może nawet cię przekonają, że tottenham to naprawdę bardzo dobry klub! |
Cytuj:
Takie zachowanie jak Puziola wczoraj jest powszechne na wszystkich boiskach. widze podobne w każdym oglądanym spotkaniu.... Dziś o 2:30 w nocy gra orlando z cavs :) oczywisice bede ogladał. szkoda, ze Howardowi anulowali technika.. jeszcze 1 i by pauzował mecz a wiadomo co to oznacza dla Gortiego. Dzisejszy mecz LAL z DEN cholernie wyrównany w 3 qtr, ale pozniej odziwo Odom pozamiatał wszystko. czuje, ze w obydwóch meczach rozstrzygniecie padnie dopiero w meczu nr 7. |
Cytuj:
Ja tam w Premiership widzę coś takiego baaaaardzo rzadko. |
Z tego co wiem od ojca, był kiedyś jeszcze jeden Puyol, jego także czytano "Puziol". Mało tego! Wiele nazwisk graczy Argentyny było także wymawiane w ten sposób. U nas przyjęła się wersja angielska, ale niektórzy uparcie trzymają się oryginału. Dla mnie bez znaczenia.
Jeśli chodzi o wpadkę... "Ładna akcja Ete'ego!" Iniesta i Messi za bardzo szukali faulu, na siłę odbijali się od obrońców. Co do symulacji Puyola - widzieliście jak się Busquets zwijał? :D @Edit Tottenham to jest bardzo dobra drużyna ;) @Down Aktualnie praktykują to tylko w swojej ojczyźnie. @Tevez Potwierdzone? Swoją drogą, jak najbardziej pasuje do United... |
Cytuj:
|
Busquets się zwijał po faulu, za który Scholes powinien wylecieć z boiska, więc nie widzę nic dziwnego w tym, że go zabolało, a jeśli nie, to symulował w najbardziej odpowiednim momencie;d
|
Tevez odchodzi z United.
|
I dobrze. Jego mentalnosc nie odpowiada roli jaka odgrywal w ManUtd czyli rezerwowego.
|
@up
No dokładnie, ani on ani Berbatow nie pasują do Manchesteru. |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:50. |
|