![]() |
|
A Lisu jest z ŁKSu ;/////////////////
|
up
wogole zamknij ryj palancie... zagonic kumpli juhu jestem super.... kretyn ta tifonie jeszcze ci dojebiemy spoko ;] zaganiary trzeba tepic |
Cytuj:
mamy to czego wy nie znacie dzisiaj wrogu wczoraj bracie ;) Wasz szczerze, Shane ~ |
Sie porobolo fiu fiuf ifu fiu.....
|
Co masz na myśli?
|
siet a dalbym sobie glowe uciac ze vincento to kielek ;d
|
Niniejszym,
biorąc sobie na świadków wszystkie tibijskie cudaki, o których czytałem w książkach w bibliotece Zen, przyznaję się, że przez te ostatnie czternaście miesięcy to JA i tylko JA spamowałem to forum jako Vincento_Vampire. ;) hehe rzarcik pozdruwki dla fanuf:cup::cup::cup: |
Cytuj:
Nie można było tak od razu?:) |
Cytuj:
Wasz... ehh:confused: |
A ja prubowalem fajcic :P
A tak serio to ja to Harru, Rippaaaaah czy jak go tam stary zwal, advincv, Meteon!, Rzolniez, -Phoenix-, eeetanz, Stonecutter, Anum, Xandar Mac'Leod, Panicz, Chaos, Crealeth, Everanor no i oczywiscie Vincento_Vampire bo eweq klamie!xPPPP end meny meny mor |
nie mow hop koleszko, nie mow hop !
dla nas zawsze zostaniesz nadwornym przesmiewca iridi :[ |
eno bo sie pogubilem......
To ktos tu NIE wiedzial, zeto byl Evek, czy cos? Tak czy inaczej pozdro. @Xandar - z LKS'u to jest poreda czy jak mu tam |
Cytuj:
|
to co sie odzywasz ?^^
|
A zdeletowani? ;( jako ze jakis zly haker dorwal sie do mojego chara i wbil deleta ;(;(to musze wreczyc careface wszystkim xD
Jeszcze tu wroce, a dama to smiec i placi za buziaki!! :p:p |
a ja se wracam na Iridię czytam i śmieje
Coś dla bongosów
21:52 Bolter from Iridia [59]: qrwa bongo rozjebalem ciebie tez rozjebie słyszałem że typ jest prze chuj i gra na Iridji 4 lata a ma 13 lat ;/;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;( |
Coś dla bongosów
21:52 Bolter from Iridia [59]: qrwa bongo rozjebalem ciebie tez rozjebie słyszałem że typ jest prze chuj i gra na Iridji 4 lata a ma 13 lat ;/;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;( |
napier ty nabasie xd
|
Coś dla bongosów
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:37. |
|