![]() |
|
65-70 skile (dopoki masz niskie skille wyrównaj shielding do broni ktorej uzywasz) i gonisz na EF lub na DC -1, -2 (moze byc waste, ale exp ładny)
|
2x up
Ja mniej więcej na tych samych skilach podobnym eq i 30l lev jechałem spokojnie na ef a jak tower był free to też biłem tyle że bez dragów |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
22 knight skille 65/65. Eq: k set, crus helm, crimson sword (od 25lvl wyvern fang) fur boots, medusa shield. Gdzie mogę expić?
P.S. Sorry za double posta :P |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
A ja mam pytanko odnośnie expienia knightem FACC lev 33 skille 60/58 eq k set demonka crus helm i bs nie mówcie że mam skilować bo pytam się o expa najlepiej jakby nie było waste ef odpada
|
40 Sorcerer [FACC]
33mlvl b robka,p legi, guardian shield, WOI, WOCE. Chciałbym dużo możliwości dla dobrego expa i możliwości na duza kase. Pozdro. |
Fibula
Ja tam sie nie przejmuje że nie mam kasy.
Bo kiedy chodze na Fibule to po godzinie całkiem sporo idzie nazbierać.;) Dla niskopoziomowych postaci polecam rotwormy.:) Dla takich co sie czują pewnie polecam beholdery. Ja tam czasem chodze od kiedy kupilem klucz za 800gp i mi sie podoba.B) Mam na tibii 3 postacie jakby ktoś chciał pogadać to piszcie do:Sojczan,Sojczan Knight i Sojczan Warrior. Mam nadzieje że głupstw tu nie napisałem bo to mój pierwszy tekst .:D |
Cytuj:
@loonyxd guardy, mintwalin, ghostland, te smieszne wyverny po drodze na OF |
Fibula beho z monkiem.
|
Cytuj:
-OF -Hellgate (tu duża możliwość waste) -MotLS |
Cytuj:
ty grałes knightem? - kazdy guard na tych skillach mu zada obrazenie conajmniej po 20, kilka go złapie - waste jak c..j! w 1h mu zejdzie 10-20bp potów? na guardy skile 75/75, 40 lvl oraz zawaliste eq! knightem wogole tam sie nie opłaca siedziec. - OF - niby na czym? bedzie gonił te 'spidermany', pare zerków - nawet na hita 1 nie wezmie bo lipa skille, o leaderach i warlordach nie ma co mowic - na 1 warlorda conajmniej 5 potów? leader tez podobnie... - Hellgate - no, juz, bedzie swoim knightem gonił beho a tu mu 5 innych wpadnie... waste - o molts nie powiem bo nei byłem WBIJ SKILE 70 TO BEDZIESZ MIAŁ GDZIE EXPIC, A NA TYCH TO NAWET NA EF SŁABO EXPISZ. najwyzej mozesz isc na ghostland, ghoule i skelety pod mt. sternum... DC-1, soldy - nic wiecej! |
Mam pytanko... Gdzie mogę expić kinem 35 lvl skille 70/70 z eq: noble armor, c helmet, k legsy, meduse shield i bright sword...
Teraz skillam do tych 70/70 bo mam 67/66 no ale wole się już zapytać na "zapas". Po skillaniu mam zamiar zarobić trochę kasy na lepsze eq... |
66 lvl MS,
56 mlvl + robe+spellbook+hat=59mlvl softy.. Gdzie expić ? |
Palladyni:
8lvl Dobic skille 70 wziac boltownice potiony itp, na crypt shamblery, ghule mumie i beholdery, w tydzien 30 lvl wejdzie -.- |
Witam!
Przedstawię swoją postać: 25 lvl \ 24 mlvl Świat: Non-PvP EQ: Crown Helmet, Scfar, Blue Robe, Plate Legs, Vampire Shield, Leather Boots, Necrotic Rod Pytanie: Wiem że EQ nie jest zadowalające, ale gdzie mam w takim razie expić? . Bo Soldki mi się już znudziły, na Guardziochy jeszcze nie chcę iść... Próbowałem bawić się z ghoulami ale Moonlight Rod'em, i powiem szczerze że nie było znowu źle. Ale co wy byście zaproponowali? :) |
Knight 55lvl 79/77 Pacc
gdzie expic knightem 55lvl 79/77 na paccu EQ: DSM, MMS, WARRIOR HELMET, BOHY, RELIC SWORD. DOTYCHCZAS EXPILEM NA MALPACH OK30K EXPA/h. chce zeby byl bardzo dobry loot(mam postman). i dobry exp:):D
|
@Zbir
DC -2 (lurowac sobie pojedynczo potworki) EF Mt. Sternum tomb (nawet najnizej) cyce mt. sternum i poh mintwallin dragi jak chcesz powastowac @Icethrow guardy najlepszy wybor, 30-60 minut tam i masz lvl. bierzesz 2-4bp mana potów i masz 2 lvl ;) btw. eq masz bardzo dobre ale p ammy i bohow brakuje |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:12. |
|