Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   O wszystkim i o niczym (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=20)
-   -   Wydarzenia sportowe (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=121450)

Maggic 28-05-2009 23:15

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Pan i Wladca (Post 2553169)
@up
No dokładnie, ani on ani Berbatow nie pasują do Manchesteru.

Jak na moje taki walczak jak Tevez jest wart każdej kasy... ale lepiej 3mać Drewniatra Drewnatova kupionego za 34mln.

Kele 29-05-2009 00:05

Tevez akurat imho bardzo pasuje do Manchesteru. Berbatov to zupełnie inna sprawa. Niby grał cały sezon, ale jakoś nadal dla mnie jest taki nijaki. Nie ma w sobie niczego wyjątkowego w przeciwieństwie do każdego z Czerwonych Diabłów. Po prostu biega po boisku i stara się robić swoje, bez fajerwerków. Chciałbym, żeby Tevez został, ale jeśli władze klubu sobie lecą z nim w kulki to może nawet i lepiej się stanie. Nie zmarnuje się chociaż świetny piłkarz.

Fintex 29-05-2009 00:37

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Yoh Asakura (Post 2553056)
Ja tam w Premiership widzę coś takiego baaaaardzo rzadko.

Powiem inaczej. Nie chcesz tego widzieć. Tak samo jak nie chciałeś widzieć tego jak Messi został sfaulowany przez trzech obrońców, ale wstał i biegł dalej. Z całego meczu zapamiętałeś tylko wymuszanie Puziola... gdyby to grał arsenal to zapamiętałbyś tą 1sza sytuację.

Thomisson 29-05-2009 07:39

Berbatov jest potrzebny United, ponieważ jest jak na razie jedynym wysokim napastnikiem z prawdziwego zdarzenia w kadrze Diabłów. Jednak wystawianie go na siłę, gdy jest w gorszej formie niż Tevez, to porażka. Argentyńczyk to prawdziwy fighter, zawsze walczy do końca, ma coś, czego brakuje Berbie. Mam nadzieję, że Tevez zostanie i będzie częściej dostawał szansę, również dlatego, że pokazał w tym sezonie, że świetnie rozumie się z Rooneyem, aż miło było patrzeć na ich niektóre akcje ; )

Yoh Asakura 29-05-2009 09:23

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Exodus (Post 2553185)
wiesz co, jest takie powiedzenie "jesli jedna osoba cos mowi, to pewnie plotka, jesli dwie to warto sie nad tym zastanowic, jesli wiecej to pewnie to prawda" widzisz chyba powiazanie, w moim poscie nie chodzilo o to, ze w nsport sa sami najlepsi i najmadrzejsi komentatorzy, tylko o to, ze raczej to jest poprawne, skoro "wszyscy" tak mowia, ciezko, zeby wiekszosc sie mylila

Czyli jak zbiorę tutaj 4 osoby i one powiedzą, że mówi się Czesiek Fenerbegas, to tak musi być ?

Cytuj:

Powiem inaczej. Nie chcesz tego widzieć. Tak samo jak nie chciałeś widzieć tego jak Messi został sfaulowany przez trzech obrońców, ale wstał i biegł dalej. Z całego meczu zapamiętałeś tylko wymuszanie Puziola... gdyby to grał arsenal to zapamiętałbyś tą 1sza sytuację.
No tak, zamykam wtedy oczy. :(
Uczepiłem się Puyola, bo on zachował się najgorzej. Zachowanie Messiego powinno być na porządku dziennym, dlatego nic o nim nie mówię. Bo to tak, jakbym chwalił np. ciebie za to, że wziąłeś oddech. To coś zupełnie normalnego. A przynajmniej powinno takie być.

Exodus 29-05-2009 09:39

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Yoh Asakura (Post 2553305)
Czyli jak zbiorę tutaj 4 osoby i one powiedzą, że mówi się Czesiek Fenerbegas, to tak musi być ?

Dorosnij, komentatorzy sportowi kilku stacji(naraz) sa dosc wiarygodni, wiec jest male prawdopodobienstwo, zeby sie mylili. Jakbys slyszal, ze wszyscy komentatorzy mowia na cesca czesiek, to pewnie sam bys tak mowil po czasie.

Pix888 29-05-2009 12:59

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Xevez (Post 2552722)
imo Iniesta zagrał naprawdę bardzo dobre spotkanie

No a co do finału, to chyba każdy widział, jak było ;)

@edit
Pewnie dostrzegliście, jak Messi biegł z piłką i trzech piłkarzy biegło z nim i go przewróciło, po czym Messi wstał i chciał biec dalej, ale sędzia odgwizdał faul. To jest podstawowa różnica między nim a Cristiano.

ahahah Messi też symuluje, to że akurat wstał i biegł dalej wynikało z zimniej kalkulacji.
Jeszcze jedno ich różni, Ronaldo nie strzela goli ręką, przynajmniej nie przypominam sobie.

Xendriel 29-05-2009 13:36

Pixik, proszę nie kompromituj się już:(

Yoh Asakura 29-05-2009 15:20

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Exodus (Post 2553311)
Dorosnij, komentatorzy sportowi kilku stacji(naraz) sa dosc wiarygodni, wiec jest male prawdopodobienstwo, zeby sie mylili. Jakbys slyszal, ze wszyscy komentatorzy mowia na cesca czesiek, to pewnie sam bys tak mowil po czasie.

No tak, komentatorzy stacji TVP i NSport są baaaardzo wiarygodni. :D

Pix888 29-05-2009 18:25

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Xendriel (Post 2553395)
Pixik, proszę nie kompromituj się już:(

czym? to ty kompromitujesz się ciągłymi atakami w stronę Ronaldo.
Albo pierdoląc , że Messi nie symuluje. Jest to piłkarz genialny, ma szansę na wpisanie się do historii, jest mniej więcej na poziomie C. Ronaldo ,chociaż wg. mnie i wielu ludzi ten drugi jest trochę lepszy. Z drugiej strony wielu twierdzi, że Messi..

AnonimowyPowrot 29-05-2009 18:29

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Pix888 (Post 2553592)
Albo pierdoląc , że Messi nie symuluje. Jest to piłkarz genialny, ma szansę na wpisanie się do historii, jest mniej więcej na poziomie C. Ronaldo ,chociaż wg. mnie i wielu ludzi ten drugi jest trochę lepszy. Z drugiej strony wielu twierdzi, że Messi..

To pewnie dlatego, że ty kibicujesz Realowi, a ja Manchesterowi, ale moim zdaniem także Ronaldo jest lepszy, co udowodnił chociażby w finale.

@Avatar Yoha

No właśnie, co ty tu robisz? ;[

http://www.demotywatory.pl/demot/2580.jpg

@Strona główna

Nie jesteśmy sami :/

Duch Niespokojny 29-05-2009 20:47

Hm... a tutaj z kolei mówią "Pujol"...

Faytah 29-05-2009 21:06

Sam o sobie gdy sie przedstawia takze mowi "Pujol" wiec nie wiem o co ta debata.

http://www.youtube.com/watch?v=QYK7avjmfmY

K.Jay 29-05-2009 22:15

Pujol, Puziol... Co za różnica? Ważne że jest jednym z najlepszych obrońców na świecie. ;) A z tym "Puziol", to można to nazwać spolszczeniem. Tak samo jak np. anglik nie powie "Szpakowski", tylko "Szpakowsky".

K.Jay

Yoh Asakura 29-05-2009 23:08

Co fonetycznie brzmi praktycznie tak samo. B)

Maggic 30-05-2009 00:08

Zawsze można warknąć SzpaQ i Pudżi :cup:

Arka_Sath_Wielki 30-05-2009 10:48

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Pix888 (Post 2553592)

Messi potrafi przegrywać i nie uderza łokciami wszystkich rywali w ostatnich minutach, kiedy mecz jest przegrany.

Gimlos 30-05-2009 10:51

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Arka_Sath_Wielki (Post 2554061)
Messi potrafi przegrywać i nie uderza łokciami wszystkich rywali w ostatnich minutach, kiedy mecz jest przegrany.

A czym on miałby uderzać?

AnonimowyPowrot 30-05-2009 11:09

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Arka_Sath_Wielki (Post 2554061)

...bo trafiłby w kolano.

@Down

Ty to powiedziałeś ;)

Xendriel 30-05-2009 11:31

W dodatku jest cienki i najebany przychodzi na stadion. Wyrzucić go z Barcelony i kupić Cristiano!
http://www.youtube.com/watch?v=BqO-gI0gLDA

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:20.