![]() |
|
shelba witamy po radosnej stronie zycia, znaczy ze se juz nie powalczy przeciwko vision & dusikness
|
Witaj Shelbo w mojej gildii w koncu i ty dostales szanse byc w tak zasluzonym gronie jakim jest [GUILD]Vision Academy[/GUILD]!
17:33 Shelbo [179]: Welcome to the Vision Academy! You have joined the guild. Dam ci zaraz dopisek "Od Stilla". |
moze odrazu range zrob dla tych co sie wyplacili " slowni ludzie " ??
|
On jest slowny bo dal 50k dla mnie bo ja biedak i 5 ryb kazdego rodzaju na klesta :P
|
A jednak [CHAR]Shelbo[/CHAR] nie zagrzal dlugo miejsca w elitarnej guildi [GUILD]Vision Academy[/GUILD].
18:03 Shelbo [179]: You have left the guild. |
Loocik wrócił ;) No to lecimy dalej z odrabianiem :P
|
Karol i Ratillt jestescie tacy fajni jak bede zmienial serwa w co watpie to napewno wybiore furore zebym mogl wam lizac tzn lepiej poznac ;PP a rly to nie jest kurwa wasze forum ! a jeszce bardziej rly why na furorze sie nic nie dzieje -.-" :(
|
@up
Miało wyjść EMO, nie wyszło ;[ popracuj nad byciem elo, karol pracował i dało mu efektyxddd |
Nie mialo tak byc poprostu nudno tu jak nie wiem ...
|
Cytuj:
|
widze ze nie wiesz co to ironia albo jak tu ktos to nazwal style bycia Elo xD ..
PozDRo << jestem juz elo ...? -.-" n/c |
glupi jestes nic wiecej hehe
|
a ty fajny ...
ide slp... |
gorzej niz dzieci ;<
|
odradzu ze imo nie wiesz co ty
|
Cytuj:
Wracaj na Silvera'e. Dobrze zrobiles ze poszedles 'slp' a za 1,5 miesiaca idz do 'sql'. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
falathanu ty smieciu jebany, mam nadzieje ze jak juz wbijesz na kolejna pseudo impre gdzie beda % to tak sie najebiesz ze az puscisz hafta.
Boze jak mnie w*****a to pseudo dziecko ktore stara sie byc elo, a tera dajcie mi bana bo nie bede siedzial z tym niedojebem na jednym forum. Fallathanu < Orc 8o |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:08. |
|