Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Furora (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=191)
-   -   Hyde Park (Furora) <- regulamin w temacie zaostrzony (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=144019)

Vitality1 18-03-2010 17:34

Nic do nikogo nie mam po prostu mi wchodzi to w uszy.
Kumpel mi powiedzial ze jakis koles na forum tu pisze fajne teksty to wszedlem zobaczyc i mi sie spodobalo to ogolnie...

spowalniacz 18-03-2010 17:56

Wydaje mi sie ze konto Vitality to konto seby Furor001, zalozyl je dzis zeby to pisac jakie to fajne teksty seba pisze, moim zdaniem to juz jest kompromitacja do kwadratu ;d

Lion_Lith 18-03-2010 18:01

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Iron_Stysiek (Post 2743657)
Boże, ratunku. Już lepiej się wyzywajcie niż te teksty tu zamieszczajcie. Jeszcze furor seba pisze, że trenuje 5-7 lat to ... Masakra. Przecież takie coś można napisać od ręki, słowa używane przez jo elo raperów (czy kto takie coś tworzy) są na poziomie podstawowym, rymy najprostszego schematu aa-bb, a lista możliwych przekazów zamyka się na kilku, góra kilkunastu, możliwościach (o ile juz jakiś ambitniejszy tekst jakikolwiek z nich zawiera).

to napisz lepszy zbanowany wiesniako-jo-elo-raperze

Partyzant_Felix 18-03-2010 21:25

KUUUUUUUUUURWA! werder 4-4 a valencia na wyjezdzie I ZNOW KUPON W PIZDE

--- Partyzant_Felix dodał 4 minut i 15 sekund później ---

a ten s*****el caly czas probuje wkrecic z furor0001111111111 to nie on HEHEX(X(X(:baby::D:oB)X(X( W*****L MNIE WERDER

spowalniacz 18-03-2010 21:48

Piekny dzien Valencia i Fulham do przodu i za 50 zl 190 wyciagniete...

Werder nie przegral z Valencia, przegral z ich bramkarzem :>!

Gesar 18-03-2010 21:53

Neitha :mag:

dopalacz.Vis 18-03-2010 22:20

No już chyba koniec Seba :( cale forum Ciebie jedzie jak za dawnych czasów słowika :D seba walcz, ja w Ciebie wierze bo przynajmniej tych tępych kaznodzieji w*****asz

Iron_Stysiek 19-03-2010 14:20

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lion_Lith (Post 2743719)
to napisz lepszy zbanowany wiesniako-jo-elo-raperze

Jaki lepszy? One wszystkie są takie same, zawierają te same słowa i mówią z grubsza o tym samym. Napisz tekst z metaforami, porównaniami, różnymi środkami przekazu artystycznego - wtedy powiem, że jest to coś warte. Proste rymy układać każdy może.

Wieśniaku? Jestem z Warszawy. Teraz pochwal się z jakiego większego miasta Ty jesteś ...

Jestem zbanowany, tylko co z tego, skoro mam kilkadziesiąt innych postaci którymi mogę sobie latać.

Dobra, koniec mojego uczestnictwa tutaj, bo się tylko wdam w beznadziejną pisaninę z osobami takimi jak ten powyżej cytowany.

MarianKalina 19-03-2010 14:27

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Iron_Stysiek (Post 2743926)
Jaki lepszy? One wszystkie są takie same, zawierają te same słowa i mówią z grubsza o tym samym. Napisz tekst z metaforami, porównaniami, różnymi środkami przekazu artystycznego - wtedy powiem, że jest to coś warte. Proste rymy układać każdy może.

Wieśniaku? Jestem z Warszawy. Teraz pochwal się z jakiego większego miasta Ty jesteś ...

Jestem zbanowany, tylko co z tego, skoro mam kilkadziesiąt innych postaci którymi mogę sobie latać.

Dobra, koniec mojego uczestnictwa tutaj, bo się tylko wdam w beznadziejną pisaninę z osobami takimi jak ten powyżej cytowany.

I przez idiote odeszla z tego forum kolejna myslaca osoba. Glupota jak zwykle gora. Powrzucajmy sobie dalej i pogadajmy o sprawach carlin to nikt kto cos znaczy tu nie zostanie.

Zoodix 19-03-2010 15:35

@up
dziwisz sie ze nikt niechce tu pisac?xd siedzi taki maly skompromitowany z pelnym wyposazeniem kompleksow o sobie lepek i pisze jakies durnowate teksty bo go w szkole rozkminil na lekcji ze jest cos takiego jak rymy typu aa albo bb albo ab ab xD i teraz klei rozne wyrazy ktore sa o pies wie czym i po co

Vitality1 19-03-2010 16:40

http://zapalek.wrzuta.pl/audio/ag8fK...prod._loco_hcm

Furor? "krytycy na chuj mi skoczyc moga jestescie jak pies ktory goni wlasny ogon"
"ide swoja droga na swoj sposob slowo po slowie i klade spocona lache na to co kto o mnie powie"

LOL?LOL?! nie wierze lol lol?

Lion_Lith 19-03-2010 18:08

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Iron_Stysiek (Post 2743926)

warszaw{k}a to wiocha ;* a jestem z trojmiasta i jest o niebo lepsze od tej wiochy.
no jestes zbanowany juz pisalem a widzisz wczesniej jechales po boterach i teraz sam jestes zlapany bocie pfff
a to ze na nie swoich postaciach mozesz latac to co z tego???? i ja moge sobie na rooku porobic postaci z 1 lvlem i tez bede gadal ze latam na kilkuset postaciach buehehe ;D zal mi cie

Zoodix 19-03-2010 21:02

zal mi cie koolego naprawde

Jety 19-03-2010 22:52

banan wszyscy

millaa 19-03-2010 22:52

aaa

Poranek 8 rano, nie mogę, spać bo muszę grać. Na chatę z kolegami pohandlować uh’ami, rozprawić się z Pekerami. Trudny dzień Tibijczyka czeka. Mama na tibie narzeka, krzesło po lewej stronie, w razie czego tibię krzesłem obronie, ciałem zasłonie. 5 godzina oczy bolą, wyloguje się jak koledzy pozwolą, trzeba się wykazać silną wolą. Level i skille bić, 10 godzin na kompie to naprawdę nic, bo jestem wyhartowany, nagrany. Jestem Tibijczyk pojebany, laski odstawiam na drugi plan bo dziewczynę w tibii mam. eee W piłkę pograć nie, bo czas marnuje się. Po co mi koledzy w szkole, same książkowe mole, mam przyjaciół na Mytcherze, sojuszników na Mytherze. You…

I co szczena opadła ?!

Fan_Dzidzi2 19-03-2010 23:29

[...] na hunta z kolegami, pohandlować uhami [...]

n00b

Lion_Lith 19-03-2010 23:45

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez millaa (Post 2744104)
Poranek 8 rano, nie mogę, spać bo muszę grać. Na chatę z kolegami pohandlować uh’ami, rozprawić się z Pekerami. Trudny dzień Tibijczyka czeka. Mama na tibie narzeka, krzesło po lewej stronie, w razie czego tibię krzesłem obronie, ciałem zasłonie. 5 godzina oczy bolą, wyloguje się jak koledzy pozwolą, trzeba się wykazać silną wolą. Level i skille bić, 10 godzin na kompie to naprawdę nic, bo jestem wyhartowany, nagrany. Jestem Tibijczyk pojebany, laski odstawiam na drugi plan bo dziewczynę w tibii mam. eee W piłkę pograć nie, bo czas marnuje się. Po co mi koledzy w szkole, same książkowe mole, mam przyjaciół na Mytcherze, sojuszników na Mytherze. You…

I co szczena opadła ?!

Oryginalnie napisane przez millaa.vs.stysiek
zawolaj iron styska
hula millaa obok styska
iron lize mu cycole
idzie w las robi swoje
bije mame chlupie cole
bije tate wali srake
millaa lezy prawie kwiczy
stysiek mu przyje#al w dziczy
ja pie#dole zdechl juz w dole
jeja jeja je#ie geja... (nekrofil plax?)

;*

Spaw89 20-03-2010 06:42

ALL:
co tu ku*wa porabiacie? siedziac w domu w tibie gracie?
w garsc sie lepiej wescie ku*wa, wyjdzcie na dwor na podworka

olaf informatyk:
Olaf zjeb*e przestan grac, wyjdz do maniur ku*wa mac..
cisnij klate i bicepsy, bo narazie jestem lepszy

sowx imperzowiec
artur bocie wuteef? na imprezke idzie sie?
wbij na venta pogadamy, omowimy stare plany xd

Kijancz plejer
siema kijancz co u ciebie? dalej w eksa cisniesz plebie?
melanz biba i imprezy, takie zycie sie nalezy

Podsumowanie
nudzi mi sie wiec rymuje, jebie dissy hu*e muje
jedzcie po mnie i dont care, strzalka elo papa hej

Fan_Dzidzi2 20-03-2010 08:03

definitywnie za duzo parówek Piotrek

AwangardowyKaloryfer 20-03-2010 09:51

czego on się naćpał?
jak masz taki towar ,to ja chętnie się dowiem kto jest twoim dilerem o_O

Sienx 20-03-2010 10:29

Dobra coś ode mnie
http://zielinciech.wrzuta.pl/audio/7...st_moje_miasto

Furor001 20-03-2010 14:04

http://www.youtube.com/watch?v=Q97aSJj_iGA

3:05 min

Olaf, chwaliles sie ze masz kase itd. Sprawiedliwosc Cie dopadla;)

Zawsze nad wami...

Jety 20-03-2010 15:30

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Furor001 (Post 2744234)

Zawsze nad wami...

Zawsze nasze chuje nad twoja twarza <3

Furor001 20-03-2010 15:40

No tym razem to sie mylisz:D I nie zlosc sie bo zlosc pieknosci szkodzi8o haha
Morgana owned:)

Victeron

Mar 14 2010, 13:51:11 CET Crushed at Level 375 by Anno Dran, Brandon peich, Caro Atte, Demestos, Eos The Wolf, Feyrety The Wolf, Magiczna Niki, Mern Theon, Morderca bes Serca, Rarytasek, Satomi Wizard, Thomas Kelati and Zirkov.

Podobalo mi sie jak padal i bot mu nie pomogl nawet podobnie jak olafowi :P

Lion_Lith 20-03-2010 19:13

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Furor001 (Post 2744262)
No tym razem to sie mylisz:D I nie zlosc sie bo zlosc pieknosci szkodzi8o haha
Morgana owned:)

Victeron

Mar 14 2010, 13:51:11 CET Crushed at Level 375 by Anno Dran, Brandon peich, Caro Atte, Demestos, Eos The Wolf, Feyrety The Wolf, Magiczna Niki, Mern Theon, Morderca bes Serca, Rarytasek, Satomi Wizard, Thomas Kelati and Zirkov.

Podobalo mi sie jak padal i bot mu nie pomogl nawet podobnie jak olafowi :P

idz ty lepiej mame "kochac" plebie ;D

Furor001 20-03-2010 19:58

Kazdy umie po starszych jechac;)

Zoodix 20-03-2010 20:03

tu sie z furorem zgodze

Lion_Lith 20-03-2010 20:06

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Furor001 (Post 2744314)
Kazdy umie po starszych jechac;)

idz ty lepiej dziadka "kochac" plebie ;D

Furor001 20-03-2010 20:12

Nie bede sie powtarzal;)

http://www.youtube.com/watch?v=BeS98...eature=related

Hail friends from MsF!

spowalniacz 20-03-2010 21:08

Jak w pokemon online w miare szybko sie rozwijac ?

Lion_Lith 20-03-2010 23:51

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Furor001 (Post 2744322)
Nie bede sie juz puszczal ze starszymi panami;)

idz ty moze lepiej babcie przyruchac ?

Furor001 21-03-2010 09:54

Lion jak tam Victeron i Olaf glebe przyjebali to musicie jakos wyjsc z honorem nie?:D:D:D:D:D:D:D:D

thoro 21-03-2010 11:09

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Furor001 (Post 2744234)

Zawsze nad wami...

BOOOSH znowu requiem for a dream...

millaa 21-03-2010 13:19

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Fan_Dzidzi2 (Post 2744114)
[...] na hunta z kolegami, pohandlować uhami [...]

n00b

Z neta ściągałem ; )

Furor001 21-03-2010 13:26

Nie ladnie Mila nie ladnie...

Sowksdiss!

Jak amman jade po sowksie na mych plozach.
Zadzialam jak narkoza uzywajac ostrego noza.
To jest Furora a thais nalezy do nas.
Nie badz taki kozak bo mozesz szybko skonac.
Dla kolezkow piona a dla Sowksa kosa.
Nie lubie tego losia bo wciaz zadziera nosa.
Ze mna szychu i wierni przyjaciele.
Lojalnosc i honor to nasze jedyne cele.
A sk**wiele popadaja w smiertelny nalog.
Sowks zginie w mroku jak alicja w krainie czarow.
Bylo takich paru ktorzy mowili ze wszystko moga.
Nasze fragi pokazuja ze oni to nasz ogon.
Jak je**ny ozon rozpie**alamy Furory atmosfere.
Mowisz SLU? bo jestes je**nym pozerem.
Myslisz ze jestes szefem lecz Ty to zero.
Wyprostujemy Cie i skonczysz jak Victeron.
Smierc pozerom mowisz ze nigdy nie padasz?
Kiedys wyplynie Ci z dupy czekolada.
A wtedy do Ciebie zagadam i co kozaku?
Sowks zreszta chyba wiesz jak padal Papug.
Wez mi do papu masz jape jak odkurzacz.
Wejde jak burza wiec kup sobie przedluzacz.
Niesmiertelna róza zawsze nad Toba.
Kiedys wroce do depo z Twoja uje*ana glowa!

spowalniacz 21-03-2010 19:59

Seba ty kurwa popierdolony debilu, skoncz z pisaniem tych s*****alych pseudo tekstow, myslisz ze jestes kurwa fajny piszac te syfiaste kawalki ? Ty jebany tasiemcu z koziej dupy, zamknij kurwo ta morde i nawet nie kwiknij, jestes zakompleksionym szczylem ktory robi loda za dobre slowo, pojebie bez szkoly, kurwo bez zycia, niedojebie nad niedojebami. Twoj pies sie ciebie wstydzi, twoja sasiadka sie ciebie wstydzi, twoje wszy na dupie sie ciebie wstydza. Zrozum ty jebana kurwo ze huja tu znaczysz i nic tego nie zmieni, zrozum ze byles gownem, jestes gownem i bedziesz gownem, bo jak mówi ksiega Pawla wyzwolonej tibi, z gowna kanapki nie bedzie.

//pewnie ban ;s

Syf_Zor_ 21-03-2010 20:47

Jak w burdelu nie idzie to sie wymienia ku**y, a nie firanki ;p
A wiec ciekawe jak sie zakonczy sprawa masskickow. Ktos ma jakies ciekawe pomysly?

Techno 21-03-2010 21:09

@Furor001 & innych pseudo raperów

Cytuj:

Człowieniu, twoje życie jest naprawdę super
Praca, szama, TV, komputer
Spać, jutro wstać i znów to samo
Codziennie zabija cię ten monotonny amok
Nie wiesz czemu nazwano go normalnością
Wiesz tylko, że jest ci nie w smak
A złością zatruwasz co dzień najbliższych sobie
Cytuj:

Dzieciaku, twoja sytuacja to skrajny szajs
Harujesz bez umowy za marny hajs
Pozdrawiam, niegrający

AwangardowyKaloryfer 21-03-2010 21:20

Ja mam pomysł!!
Idziemy na flaszkę i przy ognisku pośpiewamy dissy furor seby!!!
Ale będzie fun w chuj o//
Co do mass kicków to chyba nic nie poradZimy. Ataki DDossów paŁer!!

Gesar 22-03-2010 09:32

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez spowalniacz (Post 2744626)
Seba ty kurwa popierdolony debilu, skoncz z pisaniem tych s*****alych pseudo tekstow, myslisz ze jestes kurwa fajny piszac te syfiaste kawalki ? Ty jebany tasiemcu z koziej dupy, zamknij kurwo ta morde i nawet nie kwiknij, jestes zakompleksionym szczylem ktory robi loda za dobre slowo, pojebie bez szkoly, kurwo bez zycia, niedojebie nad niedojebami. Twoj pies sie ciebie wstydzi, twoja sasiadka sie ciebie wstydzi, twoje wszy na dupie sie ciebie wstydza. Zrozum ty jebana kurwo ze huja tu znaczysz i nic tego nie zmieni, zrozum ze byles gownem, jestes gownem i bedziesz gownem, bo jak mówi ksiega Pawla wyzwolonej tibi, z gowna kanapki nie bedzie.

//pewnie ban ;s

On przynajmniej pojezdza Ci w jakims stylu a Ty prostaku nic soba nie reprezentujesz.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:49.