![]() |
|
Nic do nikogo nie mam po prostu mi wchodzi to w uszy.
Kumpel mi powiedzial ze jakis koles na forum tu pisze fajne teksty to wszedlem zobaczyc i mi sie spodobalo to ogolnie... |
Wydaje mi sie ze konto Vitality to konto seby Furor001, zalozyl je dzis zeby to pisac jakie to fajne teksty seba pisze, moim zdaniem to juz jest kompromitacja do kwadratu ;d
|
Cytuj:
|
KUUUUUUUUUURWA! werder 4-4 a valencia na wyjezdzie I ZNOW KUPON W PIZDE
--- Partyzant_Felix dodał 4 minut i 15 sekund później --- a ten s*****el caly czas probuje wkrecic z furor0001111111111 to nie on HEHEX(X(X(:baby::D:oB)X(X( W*****L MNIE WERDER |
Piekny dzien Valencia i Fulham do przodu i za 50 zl 190 wyciagniete...
Werder nie przegral z Valencia, przegral z ich bramkarzem :>! |
Neitha :mag:
|
No już chyba koniec Seba :( cale forum Ciebie jedzie jak za dawnych czasów słowika :D seba walcz, ja w Ciebie wierze bo przynajmniej tych tępych kaznodzieji w*****asz
|
Cytuj:
Jaki lepszy? One wszystkie są takie same, zawierają te same słowa i mówią z grubsza o tym samym. Napisz tekst z metaforami, porównaniami, różnymi środkami przekazu artystycznego - wtedy powiem, że jest to coś warte. Proste rymy układać każdy może. Wieśniaku? Jestem z Warszawy. Teraz pochwal się z jakiego większego miasta Ty jesteś ... Jestem zbanowany, tylko co z tego, skoro mam kilkadziesiąt innych postaci którymi mogę sobie latać. Dobra, koniec mojego uczestnictwa tutaj, bo się tylko wdam w beznadziejną pisaninę z osobami takimi jak ten powyżej cytowany. |
Cytuj:
I przez idiote odeszla z tego forum kolejna myslaca osoba. Glupota jak zwykle gora. Powrzucajmy sobie dalej i pogadajmy o sprawach carlin to nikt kto cos znaczy tu nie zostanie. |
@up
dziwisz sie ze nikt niechce tu pisac?xd siedzi taki maly skompromitowany z pelnym wyposazeniem kompleksow o sobie lepek i pisze jakies durnowate teksty bo go w szkole rozkminil na lekcji ze jest cos takiego jak rymy typu aa albo bb albo ab ab xD i teraz klei rozne wyrazy ktore sa o pies wie czym i po co |
http://zapalek.wrzuta.pl/audio/ag8fK...prod._loco_hcm
Furor? "krytycy na chuj mi skoczyc moga jestescie jak pies ktory goni wlasny ogon" "ide swoja droga na swoj sposob slowo po slowie i klade spocona lache na to co kto o mnie powie" LOL?LOL?! nie wierze lol lol? |
Cytuj:
no jestes zbanowany juz pisalem a widzisz wczesniej jechales po boterach i teraz sam jestes zlapany bocie pfff a to ze na nie swoich postaciach mozesz latac to co z tego???? i ja moge sobie na rooku porobic postaci z 1 lvlem i tez bede gadal ze latam na kilkuset postaciach buehehe ;D zal mi cie |
zal mi cie koolego naprawde
|
banan wszyscy
|
aaa
Poranek 8 rano, nie mogę, spać bo muszę grać. Na chatę z kolegami pohandlować uh’ami, rozprawić się z Pekerami. Trudny dzień Tibijczyka czeka. Mama na tibie narzeka, krzesło po lewej stronie, w razie czego tibię krzesłem obronie, ciałem zasłonie. 5 godzina oczy bolą, wyloguje się jak koledzy pozwolą, trzeba się wykazać silną wolą. Level i skille bić, 10 godzin na kompie to naprawdę nic, bo jestem wyhartowany, nagrany. Jestem Tibijczyk pojebany, laski odstawiam na drugi plan bo dziewczynę w tibii mam. eee W piłkę pograć nie, bo czas marnuje się. Po co mi koledzy w szkole, same książkowe mole, mam przyjaciół na Mytcherze, sojuszników na Mytherze. You…
I co szczena opadła ?! |
[...] na hunta z kolegami, pohandlować uhami [...]
n00b |
Cytuj:
Cytuj:
|
ALL:
co tu ku*wa porabiacie? siedziac w domu w tibie gracie? w garsc sie lepiej wescie ku*wa, wyjdzcie na dwor na podworka olaf informatyk: Olaf zjeb*e przestan grac, wyjdz do maniur ku*wa mac.. cisnij klate i bicepsy, bo narazie jestem lepszy sowx imperzowiec artur bocie wuteef? na imprezke idzie sie? wbij na venta pogadamy, omowimy stare plany xd Kijancz plejer siema kijancz co u ciebie? dalej w eksa cisniesz plebie? melanz biba i imprezy, takie zycie sie nalezy Podsumowanie nudzi mi sie wiec rymuje, jebie dissy hu*e muje jedzcie po mnie i dont care, strzalka elo papa hej |
definitywnie za duzo parówek Piotrek
|
czego on się naćpał?
jak masz taki towar ,to ja chętnie się dowiem kto jest twoim dilerem o_O |
Dobra coś ode mnie
http://zielinciech.wrzuta.pl/audio/7...st_moje_miasto |
http://www.youtube.com/watch?v=Q97aSJj_iGA
3:05 min Olaf, chwaliles sie ze masz kase itd. Sprawiedliwosc Cie dopadla;) Zawsze nad wami... |
Cytuj:
|
No tym razem to sie mylisz:D I nie zlosc sie bo zlosc pieknosci szkodzi8o haha
Morgana owned:) Victeron Mar 14 2010, 13:51:11 CET Crushed at Level 375 by Anno Dran, Brandon peich, Caro Atte, Demestos, Eos The Wolf, Feyrety The Wolf, Magiczna Niki, Mern Theon, Morderca bes Serca, Rarytasek, Satomi Wizard, Thomas Kelati and Zirkov. Podobalo mi sie jak padal i bot mu nie pomogl nawet podobnie jak olafowi :P |
Cytuj:
|
Kazdy umie po starszych jechac;)
|
tu sie z furorem zgodze
|
Cytuj:
|
Nie bede sie powtarzal;)
http://www.youtube.com/watch?v=BeS98...eature=related Hail friends from MsF! |
Jak w pokemon online w miare szybko sie rozwijac ?
|
Cytuj:
|
Lion jak tam Victeron i Olaf glebe przyjebali to musicie jakos wyjsc z honorem nie?:D:D:D:D:D:D:D:D
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Z neta ściągałem ; ) |
Nie ladnie Mila nie ladnie...
Sowksdiss! Jak amman jade po sowksie na mych plozach. Zadzialam jak narkoza uzywajac ostrego noza. To jest Furora a thais nalezy do nas. Nie badz taki kozak bo mozesz szybko skonac. Dla kolezkow piona a dla Sowksa kosa. Nie lubie tego losia bo wciaz zadziera nosa. Ze mna szychu i wierni przyjaciele. Lojalnosc i honor to nasze jedyne cele. A sk**wiele popadaja w smiertelny nalog. Sowks zginie w mroku jak alicja w krainie czarow. Bylo takich paru ktorzy mowili ze wszystko moga. Nasze fragi pokazuja ze oni to nasz ogon. Jak je**ny ozon rozpie**alamy Furory atmosfere. Mowisz SLU? bo jestes je**nym pozerem. Myslisz ze jestes szefem lecz Ty to zero. Wyprostujemy Cie i skonczysz jak Victeron. Smierc pozerom mowisz ze nigdy nie padasz? Kiedys wyplynie Ci z dupy czekolada. A wtedy do Ciebie zagadam i co kozaku? Sowks zreszta chyba wiesz jak padal Papug. Wez mi do papu masz jape jak odkurzacz. Wejde jak burza wiec kup sobie przedluzacz. Niesmiertelna róza zawsze nad Toba. Kiedys wroce do depo z Twoja uje*ana glowa! |
Seba ty kurwa popierdolony debilu, skoncz z pisaniem tych s*****alych pseudo tekstow, myslisz ze jestes kurwa fajny piszac te syfiaste kawalki ? Ty jebany tasiemcu z koziej dupy, zamknij kurwo ta morde i nawet nie kwiknij, jestes zakompleksionym szczylem ktory robi loda za dobre slowo, pojebie bez szkoly, kurwo bez zycia, niedojebie nad niedojebami. Twoj pies sie ciebie wstydzi, twoja sasiadka sie ciebie wstydzi, twoje wszy na dupie sie ciebie wstydza. Zrozum ty jebana kurwo ze huja tu znaczysz i nic tego nie zmieni, zrozum ze byles gownem, jestes gownem i bedziesz gownem, bo jak mówi ksiega Pawla wyzwolonej tibi, z gowna kanapki nie bedzie.
//pewnie ban ;s |
Jak w burdelu nie idzie to sie wymienia ku**y, a nie firanki ;p
A wiec ciekawe jak sie zakonczy sprawa masskickow. Ktos ma jakies ciekawe pomysly? |
@Furor001 & innych pseudo raperów
Cytuj:
Cytuj:
|
Ja mam pomysł!!
Idziemy na flaszkę i przy ognisku pośpiewamy dissy furor seby!!! Ale będzie fun w chuj o// Co do mass kicków to chyba nic nie poradZimy. Ataki DDossów paŁer!! |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:49. |
|