Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   O wszystkim i o niczym (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=20)
-   -   Wydarzenia sportowe (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=121450)

Pix888 30-05-2009 12:08

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Arka_Sath_Wielki (Post 2554061)
Messi potrafi przegrywać i nie uderza łokciami wszystkich rywali w ostatnich minutach, kiedy mecz jest przegrany.

On woli przechylić szalę zwycięstwa swojego zespołu strzelając gola ręką.
To bardziej honorowe.

Xendriel 30-05-2009 13:02

Niekiedy też splunie na rywala. Nie rozumiem dlaczego UEFA go jeszcze nie ukarała. Jaki on przykład daje dzieciomX(

@Down Nie wysilaj się bo oni zaraz zrobią spam na 3 strony w którym wypomną Messiemu każdy dwuznaczny gest. To pewnie dlatego, że wiedzą iż Złota Piłka jest praktycznie jego...No chyba że trafi do Xaviego lub Iniesty:D

Arka_Sath_Wielki 30-05-2009 13:02

No pewnie, bo jeśli grałbyś ważny mecz, piłka leciałaby w pole karne a ty w wielkim zamieszaniu uderzył ją ręką, to pobiegłbyś do sędziego i powiedział:
"Panie sędzio przyznaje się, ja strzeliłem ręką, nie chcemy tej bramki" Nie?
Poza tym Barcelona jest klubem, który gra najbardziej Fair Play w Hiszpanii, gdzie Twój Real plasuje się w szarej końcówce. Maradona też strzelił ręką, ale ludzie pamiętają inne wielkie rzeczy które zrobił.

BTW : Pepe jest jeszcze bardziej honorowy, przewracając przeciwnika, kopiąc go dwukrotnie w plecy a następnie uderzając innego rywala w twarz.

Yoh Asakura 30-05-2009 13:15

Jak po faulu (którego nie było) na Arszawinie podyktowano karny, to ten od razu mówił sędziemu, że nic nie było i karny się nie należy (mecz z Portsmouth). Można ? Można. Więc stfu.

Arka_Sath_Wielki 30-05-2009 14:36

Piotr Gruszka podpisał kontrakt z Delectą Bydgoszcz! Bliski tego jest także Paweł Woicki! W tym sezonie walczymy o pierwszą czwórkę!!

Yoh Asakura 30-05-2009 20:43

Czelski zdobyła Puchar Anglii o/

K.Jay 30-05-2009 20:56

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Yoh Asakura (Post 2554615)
Czelski zdobyła Puchar Anglii o/

Jak to ujęli na TVP, "Puchar Pocieszenia". ;) Bardzo mi się spodobało to, że Everton już w 25 sekundzie strzelił gola. I bramka Lamparda też dobra. ;)

K.Jay

Yoh Asakura 30-05-2009 21:48

Najstarszy puchar świata, więcej szacunku.

Maggic 30-05-2009 22:28

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Yoh Asakura (Post 2554690)
Najstarszy puchar świata, więcej szacunku.

Myślę że dla drużyny grającej antyfootball, która została wyrzucona za burtę LM kosztem Barcelony, która odpadła z Curling Cup po rzutach karnych i która zajęła niskie jak na 'murarzy' 3 miejsce w lidzę. F.A Cup to tylko puchar pocieszenia.

Exodus 30-05-2009 22:31

poplacz sie jeszcze, ciagle tylko sie uzalasz nad swoja biedna chelsea, jaka ona pokrzywdzona strasznie ojej

Yoh Asakura 30-05-2009 22:45

Chelsea w półfinale strzeliła gola ze spalonego, o.

Maggic 31-05-2009 00:32

Chodziło oto że drużyna która walczyła o wszystko, została z jednym trofeum. I jest to raczej nagroda pocieszenia.

I będę płakał kiedy mi się będzie podobało i będę się użalał kiedy będzie mi się podobało. Tyle... a Chelsea została pokrzywdzona (oczywiście chodzi mi tylko o półfinal LM), ale widocznie widzę to tylko ja.

Fintex 31-05-2009 04:07

18 pts przewagi Orlando w połowie : o. Gorti dobra zmiane dał, ale nie wiem czemu nie zaliczyli mu zbiórki w ataku ;/. LBJ bez punktu w 2 qtr. ciekawa bedzie druga połówka.

edit: no i Orlando z Lakersami w finale. będzie ciekawie. DH12 królem wschodu. przyćmił LeBrona... Gorti 2ga zmiane mial gorsza, ale nie dziwne jak caała gra pod Howarda była ustawiona. piłka do Howarda ten albo rzuca, albo podaje na obwód i za 3 łupią.

K.Jay 31-05-2009 10:53

Magic w finale! :)

K.Jay

Gierubesoen 31-05-2009 10:56

Chyba pierwszy raz w życiu zarwę noc dla meczu koszykówki : )

Arka_Sath_Wielki 31-05-2009 13:15

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Maggic (Post 2554860)
Chodziło oto że drużyna która walczyła o wszystko, została z jednym trofeum. I jest to raczej nagroda pocieszenia.

I będę płakał kiedy mi się będzie podobało i będę się użalał kiedy będzie mi się podobało. Tyle... a Chelsea została pokrzywdzona (oczywiście chodzi mi tylko o półfinal LM), ale widocznie widzę to tylko ja.

Chelsea została pokrzywdzona w 2 meczu, Barca w 1 meczu więc wszyscy są kwita.

Straznik Monopolowego 31-05-2009 14:55

Czy barca w 1 meczu zostala owalona na 4 karne?

Xendriel 31-05-2009 17:05

Gdzie ty widziałeś 4 karne?:baby: Może niech teraz Barca odda puchar Chelsea, będzie sprawiedliwie. Przestańcie...

@down Powtórki akcji się nie liczą.

Yoh Asakura 31-05-2009 17:20

Cytuj:

Gdzie ty widziałeś 4 karne?
Na Stamford Bridge. No ale czego oczekiwać od fanów barcy-ignorantów.

Swoją drogą, Chelsea nie powinna narzekać na arbitrów, bo w lidze często im pomagają.

Xendriel 31-05-2009 19:04

Cytuj:

Trener FC Barcelony Josep Guardiola chce ściągnąć do katalońskiego klubu legendę AC Milan Paolo Maldiniego. Słynny 40-letni obrońca "rossonerich" kończy piłkarską karierę, a Guardiola widziałby dla niego miejsce w sztabie szkoleniowym Barcy. Szkoleniowiec "Dumy Katalonii" pragnie przekonać Maldiniego do pracy w Barcelonie. Liczy na jego ogromne doświadczenie - Włoch grał w AC Milan przez 24 sezony, w tym czasie czterokrotnie sięgał po Puchar Europy. W reprezentacji Italii wystąpił 126 razy.

- To największy piłkarz Europy ostatnich 20 lat - powiedział o Maldinim Guardiola, który zadedykował legendzie AC Milan triumf Barcelony w Lidze Mistrzów.
Jestem jak najbardziej ZA. Maldini na pewno świetnie zmotywowałby zawodników do pracy:)

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:50.