![]() |
|
enwuem hehe
|
Widzisz ja po tych paru latach w sumie kiedy siedzialem z wami na vencie nauczylem w chuj, ze kazdy robi tylko pod siebie. Bylem przekonany o tym, ze zajebiscie byc prolackiem i mielismy wspolne zajawki. Pare meetingow, browar, joint. Gra, grą. Rl, rlem Jak to mowia - w chuja ciecie tez zajecie. Mozesz pisac, ze zrobilem to dla kasy. Sam najlepiej wiesz ile bylo na charze kiedy mnie shackowaliscie ;) i co. Bylo tam 2kk? nie? to nie pieprzcie, ze chodzilo o kase bo moglem rownie dobrze nie dochodzic do wojny i w tym czasie naklepalbym wiecej a tak stracilem chara i wszystko co mialem :)
Jesli sie okaze, ze byłe DD mnie osra to trudno. To tylko gra ziom. To tylko gra ;) |
haha czego wy się tak kłócicie??? :P nudzi się wam tibijczycy to se popekujcie a nie drzecie japy to tylko gra... :X
Feb 25 2009, 15:50:32 CET Killed Seksowny kuba at Level 45 unjustified Feb 25 2009, 15:37:14 CET Killed King of Zaphires at Level 38 unjustified Feb 23 2009, 14:20:42 CET Killed Nevis Elgaran at Level 52 unjustified Feb 18 2009, 22:53:37 CET Killed Whajtwolf at Level 50 unjustified |
@up
niezly z Ciebie pro - player killer ;o nauczysz mnie? |
polska free czuje ostry power-gaming
|
UP:
Ale chyba nie polaczków co nie? |
Xandar smieciu nie rozumiesz jednego.
To jest gra. Ale ty nie oszukałeś ludzików w grze tylko osoby stojące za nimi. Gra online rózni się od tej gdzie twoi przyjaciele i wrogowie to twór wymyślony przez programiste. TY oszukałeś ludzi kapujesz?? LUDZI A NIE NPC TIBIJSKIE........... |
Cytuj:
jestem piepszonym nerdem, wannabe pro i c,huuj |
Jak ktos chce kupic 124 ms'a na refugii za gp na iridii, to zostawcie mi msg tutaj, lub w grze ... postac ma na sobie 300k~ , eq, 2 tyg. pacc , niewykonane kilka questow i wogole jest super fajna !
Cena to około 1kk, takze jak chcecie sobie przyexpic magiem to piszcie ;] |
A ile to będzie w cukierkach ?
|
Cytuj:
|
Na forum oficjalna deklaracja i Don Wichy padl
|
ja to juz nie ogarniam tego wszystkiego ;p
|
finena i jakis 105 ed spią ;) new warrrr fajnie ze bez polakow ktorzy sa free :D
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
100 lat 100 lat niech zyje zyje nam :) Adedinq <3
|
Cytuj:
http://anime.com.pl/galleries/05/0553/STA44427.JPG |
Pis End Law
|
Cytuj: