Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   O wszystkim i o niczym (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=20)
-   -   Manga&Anime (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=139860)

DDoS 02-04-2009 21:29

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kramer (Post 2512258)
@DDoS
Why ghosta od filmow zaczales ?xdd Ja zaczalem od serii ,dopiero po obejrzeniu za filmy sie wzialem

@Topic
Na stare animce mnie wzielo i padlo na Video Girl Ai ,jak bedzie denne to chyba obejrze drugi raz Ranme z braku innych tytulow =\\

Obejrzałem re-make pierwszego filmu z 1995 roku i się zapędziłem i obejrzałem film z 2004 roku przed serią z 2002 roku, oglądam według dat wychodzenia.

Orog_Rtn 02-04-2009 23:21

polecacie ghost in the sheel?

Tompior 02-04-2009 23:26

Tak.
Nie mogles sie jakos bardziej rozpisac?:D

Serious Sam 02-04-2009 23:30

@Topmior
Jakiś tydzień temu, nikt by mu nawet uwagi nie zwrócił. Nikt by nawet nie zauważył jego postu, wśród spamu : P

@
Ale wolno oglądam anime. W ogóle mam inne rzeczy na głowie. Jeszcze nawet Clannada AF nie skończyłem ^_^

DDoS 03-04-2009 07:33

Naruto manga
Ukryty tekst:
W miarę chapter, team Gai zjechany do 0, przybyli a i tak na nic się nie przydadzą. Hołd biustowi Hinaty :D Pain z czerwonymi włosami kiepsko wygląda, chyba bardziej czarne mu pasowały.

Bleach - jeszcze nie ma

Claymore manga - jak zawsze warto tyle czekać na chapter :D

Otakuma 03-04-2009 09:17

Naruto manga
Ukryty tekst:
Chapter dość dobry ale niczym nie zaskakiwał, niemal w całości był poświęcony eliminacji ostatniego ciała Paina. Mimo, że Gai się tak śpieszył do wioski to wątpię aby stanowił jakąkolwiek pomoc, chyba, że użyją byakugana Neji'ego aby wykrył kryjówkę Nagato.
Co do włosów Nagato, całkowicie zgadzam się z DDos'em

Bleach manga
Ukryty tekst:
Walka Ichi vs Ulq to już przegięcie, nie wiem jakim cudem mimo celowania w głowę hichi trafił w nogi 4 espady. Mógłby tam ktoś nareszcie zginąć, choćby z espady. Ciekaw jestem skąd sie bierze ta litość dla wyżej postawionych hollowów.

@Sam
Right! Tydzień temu takie posty znikały w tonach spamu. Myślę, że ten temat zawsze miał dużo obserwatorów tylko byli przytłaczani tempem i bali się odezwać.

Corgar Frizz 03-04-2009 09:42

@Kuma
Jeszcze tydzień a spam powróci ;p Odbanują rayze, to będzie z kim spamować.

Naruto
Ukryty tekst:
Średnio ciekawy chap. To co się miało stać, stało się. Nic ponad to.

Bleach
Ukryty tekst:

Nudyyyyyy.... Hichigo od 2 chapow dobija Ulqa i nie moze...

Nipah~!
Corgar Frizz

Kramer 03-04-2009 10:28

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez DDoS (Post 2512585)
Claymore manga - jak zawsze warto tyle czekać na chapter :D

Rewelacyjny to nie byl ,ale nadal wole poczekac miech na new ch. niz czytac jakies narutowce

Nari 03-04-2009 10:53

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Serious Sam (Post 2512508)
@Topmior
Jakiś tydzień temu, nikt by mu nawet uwagi nie zwrócił. Nikt by nawet nie zauważył jego postu, wśród spamu : P

@
Ale wolno oglądam anime. W ogóle mam inne rzeczy na głowie. Jeszcze nawet Clannada AF nie skończyłem ^_^

Teraz mamy inwazję na innym forum : P.

@topic.

akcja w GitS idzie do przodu, co raz bardziej mi się podoba.

AzuranskiRookstayerXL 03-04-2009 12:02

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Otakuma (Post 2512618)
Ukryty tekst:
jakąkolwiek pomoc, chyba, że użyją byakugana Neji'ego aby wykrył kryjówkę Nagato.

Ukryty tekst:
Ale Naruto, zdaje się, już zna jej lokacje.

Otakuma 03-04-2009 12:30

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez AzuranskiRookstayerXL (Post 2512663)
Ukryty tekst:
Ale Naruto, zdaje się, już zna jej lokacje.

Naruto
Ukryty tekst:
Naruto zna ale wioska nie. Znając Naruto będzie próbował załatwić wszystko samemu za jednym zamachem. Ludzie z wioski pewnie i tak przybędą do kryjówki Nagato, zapewne pod koniec lub już po walce.
A tak btw to ciekawi mnie jak rozwinie się wątek z Kabuto, oraz wątek Madary

AzuranskiRookstayerXL 03-04-2009 12:48

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Otakuma (Post 2512691)
Naruto
Ukryty tekst:
Naruto zna ale wioska nie. Znając Naruto będzie próbował załatwić wszystko samemu za jednym zamachem. Ludzie z wioski pewnie i tak przybędą do kryjówki Nagato, zapewne pod koniec lub już po walce.

Ukryty tekst:
Nie muszą przychodzić. On i tak przeżyje :P

eerion 03-04-2009 12:49

Cytuj:

Ukryty tekst:

Nudyyyyyy.... Hichigo od 2 chapow dobija Ulqa i nie moze...

Ukryty tekst:
Ale przy odrobinie szczęścia dobije Ishide :P

Po arcyciekawych epach następuje lekki zastój. To normalne. Ale niedługo pewnie naruto znowu z kopyta ruszy ;D

Orog_Rtn 03-04-2009 14:04

Niektórym chyba odbiło, dzisiejszy chapter blicza wybił się ponad poprzednie i to mocno

Naruto manga
Ukryty tekst:
Cóż, team gai po nic to cholerstwo, fakt. Jednak dalsza bitwa Goda z Narutem jak dla mnie jest jak najbardziej na plus. Piramidy piersi? nie xd 8,5/10

Bleach manga
Ukryty tekst:
7/10 lepszy od poprzednich, patrząc na szmaciane odejście nnoitry to już myślałem że po ulqu a tu proszę...Reszta nic takiego ale Yammi miał niezłe wejście

Grocix 03-04-2009 16:58

Bounen no Xamdou obejrzane. Naprawde dawno mnie tak nie wciagnela zadna seria, obejrzalem 17 odcinkow bez przerwy. Swietne wykonanie, animacja, kreska - seria utwierdza w tym, ze Bones robi jedne z najlepszych anime. Na olbrzymia pochwale zasluguje tez swietna oprawa muzyczna (opening, ending <3), a nawet sama realizacja dzwieku - nie spotkalem sie jeszcze w anime, ze z zamknietymi oczami mozna stwierdzic gdzie (za toba, przed toba, na lewo, na prawo, na gorze, na dole) znajduje sie zrodlo dzwieku.
Odnosnie fabuly... Masa zaczerpniec ze starszej serii tego samego studia - Eureki 7. Jesli komus spodobal sie taki przepis na anime, to Xam'd trzeba obejrzec. Niektore motywy w Xam'dzie sa wrecz klonami tych z Eureki, ale tych oryginalnych jest drugie tyle. Do minusow serii poza wyzej wspomnianymi podobienstwami, mozna jeszcze zaliczyc mase niedopowiedzen, wydaje mi sie, ze seria nie stracilaby na podwojeniu odcinkow (czyli tak jak w Eurece, do ponad 50) Same postacie sa swietnie przemyslane (prawie poplakalem sie po tym co zrobil Furuichi :<), a fabula przedstawia naprawde wciagajaca historie. Jaka? Obejrzyjcie sami ;)

Juzefek 04-04-2009 13:50

Nooo a jutro nareszcie wychodzi nowa seria DB, czy raczej remake starej :P

Pacz_knight 04-04-2009 14:28

@up
Ciekawe co z tego wyjdzie. Miejmy nadzieje ze tego nie spitola...

Otakuma 04-04-2009 14:34

@Pacz
Myślę, że nie. Po prostu zrobią Dragon Balla w bardziej treściwej wersji, ponoć mają też usunąć te nudne odcinki. No i jeszcze animacja powinna być o niebo lepsza.

Quezacoatl 04-04-2009 14:40

Cytuj:

ponoć mają też usunąć te nudne odcinki.
Wiec nie beda nawet mieli dosyc materialu na jeden odcinek...

Otakuma 04-04-2009 20:47

@Que
Oj już nie przesadzaj, chociaż muszę przyznać, że z 50 pierwszych odcinków DB które widziałem tylko połowę uważam za ciekawą reszta nuuuudy. Ponoć Z-ka lepsza. Nie wiem...nie widziałem.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:26.