![]() |
|
najs dojebales teraz, a z kim sie niby bija we rule?xd byeeee
|
Napisałem, że "większość" ludzi cieszy sie wakacjami. To nie znaczy, że wszyscy :)
|
Cytuj:
|
najebane macie - klucicie sie o jakiegos jebanego 180 eka -.- rzal i bul kurwa ogranicie kurwa bo jak czytam to forum to zygam wami
|
Hmmm
Vesas Jul 17 2008, 07:54:45 CEST Killed at Level 118 by Sasho Pansa and by Mubian Bron Tak zebyscie o nas nie zapomnieli ;* |
Cytuj:
Niezły frag, spociłeś się ? @down Koleś nawet nie ma gildii, a ty wklejasz ten frag i mówisz, żeby o was nie zapomniano, nie sądzisz, że to co najmniej dziwne ? |
Cytuj:
?? o co ci chodzi ?? |
Cytuj:
chcem byci dumnym czuonkiem virzyn akademi plx ps. mówie serio d; |
Cytuj:
|
Cytuj:
Jakby dali 'od debila', każdy by sie pytał z kąd zna ratillta aka ruska aka zjeba ;< |
Cytuj:
|
nie kce takiego ;[
nie podoba mi sie! @vojphoks bedziemy kolegowac siem na gild czacie ?????????? |
Cytuj:
Nie grasz na furora to sie nie odzywaj. Nie wiesz kto to jest wiec japa. |
Cytuj:
oho thaerus sobie konto zalozyl, bedzie kara zaraz :< |
nie gram ale gralem ;) a ty karolku lepiej bp p armow poszukaj ktory ci 40 lvl ukradl ;* z tego co mi wiadomo to byl sorc i mial tyle capa ze na siebie zabral hahaha
|
nie wiem po co wchodziłem na to forum?! Tylko humor sobie popsułem ;< To co wypisują tutaj te wszystkie dzieci tibii to przechodzi ludzkie pojecie X( po co Ratillt wypisuje jakieś bzdury o paymencie i taka głupot ze ktoś wciagnal Dre do wojny? Jak Dre nigdy nie brał udziału w tej wojnie! Decyzje o przystapieniu do wojny każdy podjal sam. A co do fraga to vesas kiedyś byl w duskiness jesli sie nie myle i brał udział w wojnie ale oczywiście mogę sie mylić. Błagam nie wypisujecie tych głupot na forum bo naprawdę nie idzie tego czytać. Miłych wakacji życze:)
|
Widzisz Karolku thaerus jednak nie pokaral :< odpowiedz no mi jak bylo z tymi p armorami ;)?
|
No karol plisss opowiedz te historie !!! :D:D:D:cup: ups double ;p
|
Cytuj:
@szermonator jaki bp p armorow ? : | |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:49. |
|