![]() |
|
Cytuj:
Pellegrini trenerem Realu, a Ancelotti Chelsea. Teraz to się dopiero zaczną spekulacje transferowe. |
Milan tez ma nowego trenera. Dziwne jest miec trenera mlodszego od polowy pilkarzy =D
|
http://www.youtube.com/watch?v=DumEt9hb0QY
Dzięki Pavel, za gole, asysty, występy, przyczynianie się do zwycięstw, dzięki za pozostanie na tonącym okręcie, dzięki za tworzenie historii Juve, Grazie. |
A on nie zostaje na jeszcze jeden sezon ? Podobno przekonali go w Juve, żeby nie odchodził na emeryturę.
|
Cytuj:
Był Maldini ale on już skończył karierę. |
Cytuj:
Inna sprawa to agent Nedveda, który wymyśla zatrudnienie Czecha w Lazio, mimo że on Pavel ogłosił po prostu koniec. |
Cytuj:
Ja kłótni nie zaczynam , ja tylko ripostuję. |
@Główna treść
Wróciłem, ssajcie. @Bonus pasy hahahaha xD |
Radwanskie pwnd, prowadzac w 3 secie 3-5, przegraly 7-5. POLSKA SZKOLA TENISA HE HE MY ASS
|
Barry w Man City za 12 mln. funtów. Zmarnował się...
|
A Manchester City podobno ma na oku jeszcze Samuela Eto'o i Carlosa Teveza. Jak tak dalej pójdzie, to Man. City w następnym sezonie może być już całkiem inną drużyną.
@edit Kaka oświadczył, że zostaje w Milanie. |
13 lipca Barca dostanie baty.
|
Nie wiem po co The Citizens kolejni napastnicy. Mają przecież Bożinowa, Jô, Caicedo czu Sturridge'a. Nie zapomnijmy o Robinho, Vassellu, Benjanim czy Craigu Bellamy. Zamiast stawiać na młodych to myślą o Samuelu czy Tevezie. :s
K.Jay |
Cytuj:
|
13 lipca gra z Arsenalem w ramach jakiejś akcji charytatywnej.
|
Jak w ramach akcji charytatywnej to będzie pewnie jakiś wynik typu 7-7 albo 8-8 itd
|
Cytuj:
@down W chwili obecnej, owszem. Miałem tu na myśli potencjał - Bellamy już pewnego poziomu nie przeskoczy, Jo ma na to jakies szanse. |
@Up:
Bellamy to bardzo dobry napastnik. Nazwanie go klasowym, i stawianie tym samym na równi z Villą itp., byłoby głupie, ale ma bardzo duże umiejętności i wątpię w to, czy Jo kiedyś osiągnie ten poziom. Bellamy >>>>>>> Jo. |
Wg mnie, Jô, Bożinow, Caicedo i Sturridge mogą w przyszłości być kluczowymi piłkarzami City. Gdybym miał wybrać jednego z nich, byłby to Jô. Robinho też dobry, ale jakby się wypalił. Bellamy na pewno nie długo skończy swoją karierę.
K.Jay |
Bellamy to klasyczny przyklad drewna. Nedzna namiastka Rooneya
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:56. |
|