![]() |
|
Cytuj:
|
a to sie okaze, bo juz wkurzasz swoim pustym gadaniem ... ;)
|
Cytuj:
|
qwa tak grozom powialo ze az kataru dostalem
KIELEK DAWAJ KOCYK |
Ok OK EVERANOR IS LOGING OK OK OK
|
Cytuj:
Wasz szczerze, Shane ~ |
Cytuj:
Cytuj:
:) |
Jak zauwazyles, pare rzeczy zniknelo z mojego profilu na tibia.pl jak nick itp ;) nadarzasz ?
|
Cytuj:
|
Cytuj:
edit: jeszcze mam pytanie, Yooshimi jak ty się wypierdoliłeś na tym rocie? nie rozumiem ? antybot rot? |
wracalem z dl'i na fenrock przez roty i noga wyciagnalem kabel od neta... dziwie sie i tak ze z 1300 hp i shieldem na sobie padlem na rotach, przy czym godzine wczesniej mnie na dl'ach wyjebalo i jakos przezylem ;]
|
rip pubey, szkoda ze mendill nie mial delete warninga :<
|
lol a jeszcze dziś pubej sobie biegał:o
myślałem, że chociaż 200 wbije |
pubey wbije 200lvl,
macie moje slowo :] |
czyli mowisz pabej nie ma dilejt waringa?:D ale baniqi nom;/
|
Cytuj:
pozdro adedin krul golowons oraz gupi feniks:cup::cup::cup: Wasz dalej szczerze, Shane, który właśnie napisał swojego pięćsetnego posta heheheheheh gratki :cup::cup::cup: ~ |
mm no kto wie jak sie dobrze odwola... ale cos czuje ze predzej wbije 200 na nowym charze niz na pubeyu xd
|
unban graniczy z cudem, a tym bardziej undelate kiedy 2 bany sa tak jakby uzasadnione, 1 letterem, drugi wyprzedzajacy tym ich systemem ;/ ale odrobina szczescia i moze sie uda ;p
|
@Koralek
jusz ras muwiles rze nie bendzie wara i popacz sami twoi koledzy rospentali wojne, jusz ci nie wieze bo tylko oszukujesz, pubej nie wbije X(X(X(X(X(X(X(X( |
Cytuj:
bez skojarzen |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:24. |
|