![]() |
|
Gdzie expic sorciem 21 lvl 16mlvl blue robe dragon shield crown helmet p legs, no i rozdzki. Expilem duzo w kazo na kopach, ale tam pkuja, szczegolnie na moim swiecie.
|
No nie moge znaleść tego tombu w Mount Sternum :(
Tibian Earth jest stary juz. Edit: Dobra nie trzeba, mam inne expowisko. |
Zchodzisz i chodzisz se po tombie -.-
|
Gdzie może expić 23 Paladyn 58 Dista, eq w sam raz na level, czyli b robka dragonka itp.
[ PACC ] Wiec gdzie moze taki paladyn dobrze poexpic, a gdzie zarobic. Pytam sie bo kolega sobei pacca kupił. |
Cytuj:
Tarpit tomb -1 lub -2 najlepiej wbilem tam kiedys palkiem w 3h z 20 na 24 :> |
To po co sie pytasz na forum gdzie masz expic?! Zasmiecasz. Proszę, wyjdz i zamknij drzwi!
|
gdrzje expic?
gdrzje mam szybko expic z 14lvl bez heal potionuw?:(
|
Dwarfy w kopalni :) Moze soldierki tez :P :)
|
Cytuj:
lol, masz tam wszystko napisane... GDZIE INDZIEJ CHCESZ EXPIC? idz odrazu na frosty k...a, nie wiem czy kto inny ci cos innego poleci |
POH xD :P <joke> No ja sie zgadzam z up'em :)
|
Siemka, mam pytanko
Gdzie expić na 43 lvl RP ze skillami 75/60 Eq:Blue Robe Blue legs Crus Vampka RS Boh Jestem nie zdecydowany i cały czas zmieniam expa więc proszę o Szybko i dobrą odpowiedź :PP |
Czy dam radę expić na DC moim 23 Druidem (23 m lvl, mamooth fur cape, crown helmet, plete legs, guardian shield, wszystkie rody oprócz Northwind)
Jeśli tak to ile potków brać?? B) ...Zawsze możecie mi polecić inne expowiska... :D |
Cytuj:
co Ci moge polecic? hm, Mount Sterum, na upartego roty na fibuli, soldiery, |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Piraty albo barbariany :) |
Barbariany zajete 23 godziny na dobe,przynajmnij u mnie xd
|
Barby :) Ja tak mysle ze ten duzy camp :P
|
duży camp tylko wtedy jak ktos jeszcze tam siedzi bo sam nie ogarniesz, najlpeiej by bylo na srednim
|
gdrzje expic 14 knightem
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:53. |
|