![]() |
|
Philip padniesz na bank przez weekend majowy... niema bata :DD jak nie to gratuluje postaraj sie damu o.o
Gratuluje i tak wam, ale i tak damu wiedzial co robic bo zapewne mogl cie nieraz ubic z ziomkami, ale nieubil i to sie liczy =) |
nie gadajcie o Astu jego już nie ma . Damu never die - Ujebalismy go on nam jedynie mówil po dedie : padasz . Padłem - nie :D
szkoda boysa no ale ... Damu pokaz jeszcze na co cie stac i wyprzedz krisza wbij na bocie ten 200 lvl i badz kozi aaa haha :D u |
Emef,ty wiesz co mozesz,jakby nie Tadei to byscie mi mogli huja zrobic,padlem bo tadei tego chcial,a wy tylko tam byliscie bo was zawolal,i sie zlecieliscie jak psy.
|
45 Left xD
|
Ma ktos goldfishbowla??
need do rashida, msg na priv ;] |
Idzcie sobie zbic poziom tibii we krwi.....
Alkoholem sie da...majowa idzie... |
@Astu
Już skończ wyżalać się na tym forum... Miałem posta długiego napisanego, ale doszedłem do wniosku, że nie warto go tobie pokazywać, bo i tak gówno zrozumiesz :) http://img81.imageshack.us/img81/1395/27171027he6.jpg @Gosu Ja mam :) @Moria Oj tam już się zaczął xD |
ty gdyby nie brazole tez byś był nikim.Wiec wykorzytuje twoją wizje i nawet nie liżąc dup robie to lepiej ahha
|
Damu jest tak:
Pierw piszesz ze cie nie dotkne... Potem piszesz ze cie nie zabije... Teraz ze cie z kims zabilem to sie nie liczy... A zachwile bedzie ze cie nie zrookuje :D:D:D... http://i122.photobucket.com/albums/o...lip128/124.jpg |
SILENCE !! I'LL KILL YOU
Użytkownik Druid Philip mówi: 2x2+2? Użytkownik Georgesso mówi: 6 Użytkownik Druid Philip mówi: zle Użytkownik Druid Philip mówi: Użytkownik Georgesso mówi: dobrze Użytkownik Druid Philip mówi: 2+2 = 4 Użytkownik Druid Philip mówi: x 2 = 8 Użytkownik Druid Philip mówi: Użytkownik Druid Philip mówi: to nie bylo 2+2x2 Użytkownik Georgesso mówi: a zajebac ci? Użytkownik Druid Philip mówi: huashuas Użytkownik Druid Philip mówi: owned Użytkownik Georgesso mówi: o kurwa Użytkownik Georgesso mówi: 6 jest dobrze Użytkownik Georgesso mówi: i mnie nie w*****aj Użytkownik Druid Philip mówi: dodawanie Użytkownik Druid Philip mówi: pierwsze Użytkownik Druid Philip mówi: Użytkownik Georgesso mówi: nie Użytkownik Druid Philip mówi: jak nie Użytkownik Druid Philip mówi: lol |
22:27 Druid Philip [124]: 2x2+2? << 70 % ppl gets it wrong
22:27 Druid Philip [124]: :P 22:28 Shorioken [128]: lol 22:28 Sir Artur Krazy [99]: 8 22:28 Shorioken [128]: 8 22:28 Shorioken [128]: lol 22:28 Sir Artur Krazy [99]: 2x2+2=? 22:29 Shalka [100]: 10 Georgesso-Your King ! says (22:37): lmao Georgesso-Your King ! says (22:38): ta 10 to nie wiem skąd wy*****la Georgesso-Your King ! says (22:38): juz wiemy czemu sprząta:D |
Up
Spie ahabauhahaubauuabauhauhauahau |
@up
LoooooooooooL :D Flip sluchaj Geo on mature bedzie pisal to sie zna O_o.Spytaj go moze za jakie 100k ci da korki :D |
powolutku..
|
Geo a co ty sie bedizesz fatygowac Philikowi juz nic nie pomoze :P
Dla NORMALNYCH ludzi Najwazniejszymi zeczami sa FRIENDS , RODZINA , "szkola" :) chociaz gimanzujm zeby cos miec w tej glowie a nie tak jak nasz kochony PHILIPEK chodzi niby do SZKOLY W KTOREJ MU PLACA ZA TO ZE CHODZI PODKRESLE ZE TO JEST SZKOLA INFORMATYCZNA no czyli Kolejnosc wykonywania dzialan to chyba podstawa co ja gadam to jest podstawa w szkole podstawowej :P ale co tam w nie ma to jak tibia tibia tibia looknijcie sobie poprzednie strony i zwrodzcie uwage na godizny EDYTOWANIA postow :) rozumiem byc chorym albo miec wolne ale tak caly rok?? albo jzu z piaty rok z zedu ?? :) @Akcja z DAMU Rozumiem ze ma nie jednego wroga rozumiem ze ktos go nie lubi TO JEST normalne nie wyszcy sie kochaja :P ale ktos kto jak mial 60 lvl lizal mu dupe bo on jak gral na SIR DAMU KRAZY mial najwiekszy respect w swoim czasie u polakow waira na forach prosila go o filmiki z akcji walili konia jak solowal burna albo od*******al zajebiste akcje wszyscy go podziwiali a teraz kiedy zaczal grac dla siebie zszedl troche na bok a wrecz przeciwnie TY wiesz do kogo mowie pojawiasz sie wszedzie wbiles pare lvli krecisz sie wkolo ELITY DANERY ktora sprawuje waladze na servie chcesz go zniszcyc nie pamietasz jak on byl twoim autorytetem za czasow nooblvlka ??? A mzoe kieruja toba zazdrosc ze on dostaje kase na expienie zajebisty domek i wszytko co do grania potrzbne od SWOJEGO przyjaciela a ty to wszytko musisz kupowac za RL PIENIADZE bo sam z gry rady nei dajesz ?? :P Przemysl to kilka razy /\ co napisalem wyzej nie odnosi sie do tych ktorzy go nienawidza od DAWNAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA nie bede nickow wymieniac :PP kazdy wie kogo mam na mysli papa =* |
:)
up OWNED ! z rzedu sie pisze a nie z zedu:P
down HAHAHAH no co dobrze w huj wyglada :D |
Podstawa to bajera a twoja sie juz Sciera
http://i240.photobucket.com/albums/f...ZO-Dancing.jpg |
damu rox ;]
|
Olaboga rofl8o
|
Cytuj:
p.s. for mine friends czytajcie se(wiem ze sie sobie pisze i ch z tym bede se se pisac) to forum i niedziwcie sie mi ze logam otsa a nie rl tibie jak tu tak nasrane we lbie ludzie maja ze sie normal grac nieda(niemowie o porkim on akurat we lbie niema zle) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:30. |
|