![]() |
|
Zapodajcie stronke z ktorej bede mogl pobrac, ew. obejzec online nowe odcinki FMA ;)
Moga byc i w RAW'ie ^^ |
@Pacz
W 1. poście masz kilkanaście stron z anime. FMA na 100% będzie na ostatniej. Następnym razem sprawdź najpierw 1 posta. Nipah~! Corgar Frizz |
@pacz
Kilka postów wyżej podałem linka do FMA z hard subem...czytaj/szukaj plx. Masz jeszcze raz, a następnym razem kij ci w oko i tenacl w d... http://urlguard.net/l/http://getfans...t:_Brotherhood |
Oooo! Domo argiato! Musialem przeoczyc, ale i tak jestem ci wdzieczny. ;)
Btw. Niechce miec tentacla w d... ;< |
Cytuj:
Nipah~! Corgar Frizz |
Cytuj:
Wg twojej koncepcji maja zrobić wersje zgodną z mangą tylko bez tego co nie było fillerami w pierwszej serii? Nawet nie chcę sobie wyobrażać jakie monstrum by z tego powstało. Homunkulusy żyją więc i tak będą musieli sie cofnąć z akcją. To czemu by nie zacząć od początku? |
Otakuma:
O ile w przypadku DB jest wyraźny sens przerysowania od nowa, o tyle FMA już nie bardzo. Drugi raz serwować mi historii FMA nie ma sensu. |
Obejrzalem 1 ep DB Kai, wlasciwie ciekawy. Spodziewalem sie jednak dosyc znacznej roznicy w kresce, a to co zobaczylem nie odbiega jakos specjalnie od oryginalu.
Obejrzalem tez Live Action Nana. Jak komus sie podobalo anime to i film warto obejrzec. |
Natsume Yuujinchou zakończone. Muszę przyznać, że tak nieszablonowej serii jeszcze chyba nie oglądałem, a wciągnęła mnie bardzo, mimo że anime jest bardzo epizodyczne, z raczej drugorzędnymi wątkami trzymającymi wszystko do kupy.
Teraz dla kontrastu wrzucam Ergo Proxy. |
Cytuj:
|
@Up
Moze :P @Topic Obejrzałem Biauy Albóm. Zgodnie z przeczuciami, kiepścizna. Plus za Shure, Sennheiser'y i ładny opening - 3/5 :P |
Wie ktoś coś może o mandze po Polsku Dragon Ball AF?
|
Cytuj:
|
@up
I cale szczescie. Juz Sayan level 4 jest strasznie naciagniety, 5 to bylby koszmar... |
@Gangrel
Czyli nie bedzie Saiyaina lv. 69?:< Szkoooooooda. |
Cytuj:
A teraz czas sie odchamic, i zamiast mangi czytnac troche prawdziwej literatury. "Book of the Dead" by Patricia Cornwell. Wydanie ang zeby nie tracic smaczkow. Bedzie zajecie na kilka dni (bo grube calkiem). |
Już myślałem, że niedługo skończą sie fillery w Naruto, a tu dodali listę odcinków po tym podwójnym. Za długo to ciągną już.
Ukryty tekst:
|
E tam, im chociaż jako tako te fillery wychodzą. W porównaniu do tych ostatnich serwowanych w Bleachu, są nawet niczego sobie (poza kilkoma wpadkami typu fart Naruto). Jest akcja, jest jakaś, powiedzmy, dość logiczna fabuła - może być, choć mogliby sobie darować to sztuczne przeciąganie. Natomiast te wszystkie Karakura-Risery i inne gówna to jak dla mnie kompletnie nieudana próba zrobienia czegoś śmiesznego na siłę - osobiście czułem raczej zażenowanie, ni w ząb to śmieszne.
|
Tych dwóch odcinków Bleach nie ściągałem nawet.
Filler w Naruto mnie dobija tylko dlatego, że się przeciąga, a do tego anime nie jest blisko mangi, jak w przypadku Bleach. |
Cytuj:
@Topic Ogladam SAC, po 2 epkach - nie jest zle, kreska fajna, akcji sporo ;) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:28. |
|