![]() |
|
15 palek skile 65/46 pvp
|
Druid,
16 lvl 10 mlvl, thais, Eq, plate set, dark hlemet, Dwarven Shield, Tylko nie rotwormy, ;] |
Kac12Kac:
Nie podales skilli :/ adrianeczeqq: Mysle ze Cyce kolo thais do 18 lvl a potem kopalnia i DC :) matador78: Cyce kolo thais, Ancient Temple :P |
Witam! Gdzie mogę expić 33 Palkiem, skille 76/65, eq: blue set, boh, vampirka, rh, rsy, mlvl 10. Mount sternum oraz tamtejsze tomby odpadają - zbiera sie tam ogrom ludzi, swojego ghoula/skiela lub cokolwiek innego mam bardzo rzadko i wciaz widze kogos przebiegajacego. Z góry dziękuje serdecznie za odpowiedz :)
P.S. Dodam, że jestem graczem Facc ;) |
Cytuj:
|
Witam,nie mam pojęcia gdzie expić knightem 17LVL,skille 50/51 plate set,serpent sword,moge zalatwić lepsze uzbrojenie :)
Dotychczas expilem n zamku kolo AB,ale zrezygnowalem po tym jak ubił mnie jakiś pk... szukam naprawde dobrego expowiska... DZIĘKI :) |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
63 knight, PACC, skille 70.
eq: dsm, warrior helmet, k legs, boh, demonka i mystic blade. aktualnie siedze na barbarianach gdzie podobno jest exp/h 30 wiec szukam czegos gdzie mogloby byc wiecej dziekuje za odpowiedzi |
Cytuj:
Pierwszy resp dragów w Ank (około 40-45kexp/h) Lizardy, jeżeli trafisz na mało ludzi to bedziesz mial jakies 35kexpa/h Nargor na poziomie +3 jakeis 35k/h lub (ale raczej bedzie waste) poziom +4 i tawerne, tutaj nawet 40-45k expa/h Mam nadzieje, że pomogłem Pozdrawiam |
Witam! 98 RP + 104 ED, nie behe. Zależy mi żeby sypało się sporo kaski.
|
Cytuj:
|
Dobra, ja sie spytam. Gdzie mam expic Pallem level 36 skille 65/45+ . 100 rs w depocie :P FaCC :/ Tylko nie EF, OF, Mint
|
Cytuj:
idz na dwarfy guardy |
Cytuj:
|
Asunul:
Niegram, to prawda :) Chociaz moze zaczne bo juz niegram troche :P Dlatego pytam gdzie najkorzystniej ;P |
Zachciało mi się w tibie grać, a PACCa już nie ma.
46 pall, 77/65, 13mlvl Royal Helmet Demon Shield Blue Robe Platinum Ammy Bohy Blue Legs 10 'zaklętych' spearów 9 'królewskich' spearów Nie mam kasy, za to jakiś bp manasów + parę health potów. Chcę jakiś dosyć szybki exp i kasę, później myślałem na zwastowaniu zarobionej kaski na dragach przy Veno. Na razie Guardy i tutaj mam problem, gdzie jest jakaś kopalnia, gdzie jest duuużo tych Guardów. Jak inne pomysły to proszę pisać. (W poradnikach wyczytałem o OF, BK [chyba potrzebny 50lv] - ale nie mam pojęcia czy tam dam radę, jak tam w ogóle jest.) Liczę na 30-35k/h :) PS. Serwer BAAAARDZO popularny - Astera. 950~ ludu online po 1 w nocy. -.- edit.. Chcę szybko wbić 60+ lev. ;PP down.. sprawdzę, dzięki.. o 4 w nocy myślę nie będzie nikogo, nie? |
Jesli chodzi o kopalnie, to moze lepiej tomb pod MT. Sternum. Tam tez jest 'alejka' z guardami. Dosc duzo ich tam jest. Masz tam tez skielety, ghule i takie smieci.. Crypty, Ds'y, Dragi itp. Dobry exp. Ja tam bez capa z lootem wychodzilem xD :PP
|
http://wiki.hunted.pl/images/Kopalnie_Kazordoon.PNG
polecam 4 kopalnie, czyscisz 2 najnizsze poziomy albo jak mowisz mozesz zajrzec do OF, na luzie mozesz wszystko czyscic. exp bedzie b. ładny (40-50k/h) jesli wiesz jak tam sie expi (; mozesz tez zajrzec na wyverny koło OF jak nie ma nikogo, poprosic jakiegos sorca by walnal UE i wbijasz co chwile , zabijasz wyvke, czekasz chwile i nastepna sie pojawia. pewnie duzo osob, ale exp nawet 60k/h @edit zapomniałem o hellgate, ale nie wiem jak tam jest, kto inny musi ci poweidziec |
Witam, 18 Pall, skille 52/36 (rosną), 5mlvl.
Gdzie można dużo expa zdobyć i żeby kasa tez się troche posypała? |
Z takimi skillami to raczej tylko cyclopy, nic więcej mi do głowy nie przychodzi.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:38. |
|