Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Furora (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=191)
-   -   Hyde Park (Furora) <- regulamin w temacie zaostrzony (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=144019)

Baxmen900 18-07-2008 22:33

dawac teraz na raelaa, karaaa

Biooolyy 18-07-2008 22:57

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Baxmen900 (Post 2187062)

Mówisz że ciężko masz w domu=/? No takie życie, może przynajmniej nie naśladuj ojca z tym kara co?

innymi słowami odjeb sie od raela i vladka pedale

Raaeell 18-07-2008 23:01

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Baxmen900 (Post 2187062)

Nom odpierdol ty sie od Raela wsiurze jebany -.-

ovvNator 18-07-2008 23:45

wy*******aj na pandorie bocie

@bialas

a ty w*******aj na selene

i tam se pierdol swoje farmazony a nie tutaj bo zal dupe sciska jak czytam twoje posty

jeszcze raz ;

---> W Y P I E R D A L A J <---

saszoeloziom 18-07-2008 23:55

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez szYMY (Post 2186632)
niedojeb z niespelnionymi marzeniami, tyle o tobie na koniec ;D chcialbys miec takie zycie i ryj jak ja :*

ja bym tu polemizował ... :D

Suczy 19-07-2008 00:08

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez szYMY (Post 2186632)
niedojeb z niespelnionymi marzeniami, tyle o tobie na koniec ;D chcialbys miec takie zycie i ryj jak ja :*

O to wez nam cos opowiedz ze swojego zycia. Chetnie poczytamy;p A co do twarzy to mam to w chuju jak ktos wyglada (facet) a wy sie tak przy*******acie ze zaczynam miec podejrzenia ze nie wszycy sa tu hetero.

Dafney 19-07-2008 01:03

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Hellsir (Post 2185650)
Na ciebie Dafney szkoda słów, przy czym twój nick jest damski ;*. Problemy z orientacją ?

C***a w to wbijam.
A slowa zachowaj dla swojej dziwczyny. Ty z nia gadasz, ja z nia $pie, ale spoko odwioze ja do ciebie przed 22:00.

@Bioooooooooly aka. MR.Snow aka. Invisible man aka. I can't see My d**k aka. Bialas aka. Mleko UHT
Bialy to prawda ze ci stary przemalowal mieszkanie na czarno zeby cie bylo widac w dzien?
A i tak apropo, mozesz juz skonczyc tyle siedziec przed monitorem, nie bedziesz mial od tego opalenizny.

Eneris 19-07-2008 02:30

Już lepiej gadajcie o piłce lepiej wam to wychodziło :P

JechaczNakonny 19-07-2008 03:05

a tam kur** no to moze zaraz ustawka! xD?

Baxmen900 19-07-2008 09:33

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Biooolyy (Post 2187251)
powiedz w prost że byś kurwa sie śmiał a nie

szmata Ovvnator czy jak Ci tam

To mnie zignoruj pedale, nie pasuje Ci to zamknij ryj i idź w kąt, a od seleny sie odjeb niedojebie , bo ostatnio sapałeś o celeste tez ci kurwo dobrze nie było

napisze to w twoim stylu, zebys zrozumial. kur.wo zajeb.ana pro gamemasterze, jestes nikim, a wywyzszasz sie na tym forum, jak niewiadomo kto, idz ogarnij starego, a nie wyzywasz ludzi na forum. sp.ierdalaj na selene czy gdzie tam botujesz, wlacz blackda (jak to piszesz, lans w chu.j oO blackDa ma ;oo) i pozdrawiam. forum seleny to samo do realla twojego wrzutdupa.

LaRrYxX 19-07-2008 09:42

brakuje tu slovika ; /

Mistrzunio_IIII 19-07-2008 09:45

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez LaRrYxX (Post 2187503)
brakuje tu slovika ; /

Też tęsknie

Raaeell 19-07-2008 10:25

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Baxmen900 (Post 2187491)
napisze to w twoim stylu, zebys zrozumial. kur.wo zajeb.ana pro gamemasterze, jestes nikim, a wywyzszasz sie na tym forum, jak niewiadomo kto, idz ogarnij starego, a nie wyzywasz ludzi na forum. sp.ierdalaj na selene czy gdzie tam botujesz, wlacz blackda (jak to piszesz, lans w chu.j oO blackDa ma ;oo) i pozdrawiam. forum seleny to samo do realla twojego wrzutdupa.

Po pierwsze juz ci powiedzialem zebys sie odpierdolil od Bialego zjebie genetyczny a po drugie to on jest moim przydupasem nie ja jego ;)

Biooolyy 19-07-2008 10:38

ODJEBCIE SIE KURWY OD RAELA MOJEGO PRZYDUPASKA KMINICIE SZMATY NIEDOJEBANE? Kurwy siedzą w domu 24/h i tylko forum odświeżają pewnie HAHAHAHA

player01 19-07-2008 10:42

z doglebnej analizy wynika ze bialy mowi o innych przez pryzmat swojej osoby
pewnie jak i wiekszosc z tego forum =(
tak serio?
a moze o rodzicach w realu chcesz pogadac? :))
btw tym zdaniem mi nie pojechales wcale ani z nutka tego czegos
wiecej fantazji :P

Biooolyy 19-07-2008 10:51

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez player01 (Post 2187566)
z doglebnej analizy wynika ze bialy mowi o innych przez pryzmat swojej osoby
pewnie jak i wiekszosc z tego forum =(

Z doglebnej analizy wynika, że jestem na tym forum tylko po to , żeby sie pośmiać, z tego, jak ja kogos pocisne 'lekko' i z nutką tego czegoś, a ktoś mi odpisze KURWO DZIWKO PIZDO SZMATO - właśnie z tego mam największą beke;- D

A przez pryzmat swojej osoby to rodzice mogą o Tobie mówić
o,O

neutral.forum.fighter 19-07-2008 11:01

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez LaRrYxX (Post 2184496)
Jeśli nie znasz nikogo z guildi "Duskiness" lub "Vision" to odradzam kupna postaci - postać po przegranej wojnie.

szczere

ej ja go kupie znam karola i łukasza załatwicie mi unhunta =\?
DRIZER JAK TO CZYTASZ TO POCZEKAJ WYPŁATA DOPIERO ZA MIESIĄC >.>

czytam, czytam całe forum, i widzę, że pod tymi wszystkimi "k***a" i "ja p******e" kryje się banda małolatów dlatego nie robię tego z wielką przyjemnością

mogę poczekać, a raczej nie mam wyjścia, nie lubią mnie na tym serwerze od niedawna, a może od dłużej

a co do tej szczerości to jednak źle bym się czuł po sprzedaży takiej postaci nie mówiąc nic o huncie,
pozdro :)

Baxmen900 19-07-2008 12:21

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Biooolyy (Post 2187251)
powiedz w prost że byś kurwa sie śmiał a nie

szmata Ovvnator czy jak Ci tam

To mnie zignoruj pedale, nie pasuje Ci to zamknij ryj i idź w kąt, a od seleny sie odjeb niedojebie , bo ostatnio sapałeś o celeste tez ci kurwo dobrze nie było

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Biooolyy (Post 2187261)
ODJEBCIE SIE KURWY OD RAELA MOJEGO PRZYDUPASKA KMINICIE SZMATY NIEDOJEBANE? Kurwy siedzą w domu 24/h i tylko forum odświeżają pewnie HAHAHAHA

z nutka tego czegos ? pajacu, sam cisniesz od kurew szmat itd. sam sobie przeczysz ;) ladna beke mam z ciebie.

@ rael zjebie genetyczny to do tatusia mozesz

Diablord 19-07-2008 12:30

Zmiana tematu.
Sporo się meczyłem, żeby zjechać hp i mane do 666.

http://images33.fotosik.pl/325/ce8fd62adb9b36ab.jpg

Teraz na pewno pojawi się Morgaroth, Orshabal, Ferumbras, albo boss Diabolic Impa xD

LaRrYxX 19-07-2008 13:46

z capem tez troche nie xD?

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:27.