![]() |
|
dawac teraz na raelaa, karaaa
|
Cytuj:
Mówisz że ciężko masz w domu=/? No takie życie, może przynajmniej nie naśladuj ojca z tym kara co? innymi słowami odjeb sie od raela i vladka pedale |
Cytuj:
|
wy*******aj na pandorie bocie
@bialas a ty w*******aj na selene i tam se pierdol swoje farmazony a nie tutaj bo zal dupe sciska jak czytam twoje posty jeszcze raz ; ---> W Y P I E R D A L A J <--- |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
A slowa zachowaj dla swojej dziwczyny. Ty z nia gadasz, ja z nia $pie, ale spoko odwioze ja do ciebie przed 22:00. @Bioooooooooly aka. MR.Snow aka. Invisible man aka. I can't see My d**k aka. Bialas aka. Mleko UHT Bialy to prawda ze ci stary przemalowal mieszkanie na czarno zeby cie bylo widac w dzien? A i tak apropo, mozesz juz skonczyc tyle siedziec przed monitorem, nie bedziesz mial od tego opalenizny. |
Już lepiej gadajcie o piłce lepiej wam to wychodziło :P
|
a tam kur** no to moze zaraz ustawka! xD?
|
Cytuj:
napisze to w twoim stylu, zebys zrozumial. kur.wo zajeb.ana pro gamemasterze, jestes nikim, a wywyzszasz sie na tym forum, jak niewiadomo kto, idz ogarnij starego, a nie wyzywasz ludzi na forum. sp.ierdalaj na selene czy gdzie tam botujesz, wlacz blackda (jak to piszesz, lans w chu.j oO blackDa ma ;oo) i pozdrawiam. forum seleny to samo do realla twojego wrzutdupa. |
brakuje tu slovika ; /
|
Cytuj:
Też tęsknie |
Cytuj:
Po pierwsze juz ci powiedzialem zebys sie odpierdolil od Bialego zjebie genetyczny a po drugie to on jest moim przydupasem nie ja jego ;) |
ODJEBCIE SIE KURWY OD RAELA MOJEGO PRZYDUPASKA KMINICIE SZMATY NIEDOJEBANE? Kurwy siedzą w domu 24/h i tylko forum odświeżają pewnie HAHAHAHA
|
z doglebnej analizy wynika ze bialy mowi o innych przez pryzmat swojej osoby
pewnie jak i wiekszosc z tego forum =( tak serio? a moze o rodzicach w realu chcesz pogadac? :)) btw tym zdaniem mi nie pojechales wcale ani z nutka tego czegos wiecej fantazji :P |
Cytuj:
Z doglebnej analizy wynika, że jestem na tym forum tylko po to , żeby sie pośmiać, z tego, jak ja kogos pocisne 'lekko' i z nutką tego czegoś, a ktoś mi odpisze KURWO DZIWKO PIZDO SZMATO - właśnie z tego mam największą beke;- D A przez pryzmat swojej osoby to rodzice mogą o Tobie mówić o,O |
Cytuj:
mogę poczekać, a raczej nie mam wyjścia, nie lubią mnie na tym serwerze od niedawna, a może od dłużej a co do tej szczerości to jednak źle bym się czuł po sprzedaży takiej postaci nie mówiąc nic o huncie, pozdro :) |
Cytuj:
Cytuj:
z nutka tego czegos ? pajacu, sam cisniesz od kurew szmat itd. sam sobie przeczysz ;) ladna beke mam z ciebie. @ rael zjebie genetyczny to do tatusia mozesz |
Zmiana tematu.
Sporo się meczyłem, żeby zjechać hp i mane do 666. http://images33.fotosik.pl/325/ce8fd62adb9b36ab.jpg Teraz na pewno pojawi się Morgaroth, Orshabal, Ferumbras, albo boss Diabolic Impa xD |
z capem tez troche nie xD?
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:27. |
|