![]() |
|
Cytuj:
|
Co wy kurwa macie do tych botów... ja osobiscie lubie boty, dzięki BlackD mogłem się wylać podczas robienia anni... :|
@Jedzcie, pijcie ale sie kurwa nie zabijcie. 13:59 Dorus Sorcer [13]: Hi... Ban this player 13:57 Marta The'Bolter [59]: NEWTIBIA BOT NG FOR FREE LINK SECTION -http://www.redtube.com/303 She message this on Trade chanel Znajomy nick~ Pozdrowienia Ludki Tibijskie Huopki. |
zieloq
no to pozdro jesteś żałosny w tym co piszesz, sam bocisz a innych oskarzasz o bocenie. Przyznałbyś się dzieciaczku jak było ;* ps. możesz mi nie zabijać slimow? |
Elo pro wam XD
czytam posty i czytam i petrus jesteś ciotą która daje dupy na dworze i tak samo twoi pro evul kumple na Charmoni też są zajebiści wiesz ? :D PS.. KTO JEDZIE NA RADIO ESKA ?!!!!!!!!! |
qrwa ludzie ogarnijcie sie, poczytajcie początek wątku, była pełna kultura i nikt się nie wyzywał, nie obrażał, i wszyscy byli hepi. wrzucajcie zdjęcia a nie obrzucajcie się mięsem/błotem. To świadczy o was, o waszej kulturze, i o tym, jak was wychowali rodzice. chociaż zachowujecie sie tak jakbyście byli lumpami spod monopolowego.
dziękuje, skończyłem. przemyślcie to. pozdrawiam. |
|
A oto moj pierwszy SS z Honery..
POzdro i czekam na komentarze;) [IMG][img=http://img292.imageshack.us/img292/7291/lolxdft4.th.png][/IMG] |
Cytuj:
*nie gram na Harmonii (tak się pisze mistrzu) *a ja twoja stara widziałem na dworze, może się pomyliłeś? *po 3 raz się kłóciliśmy już i wyzywales mnie od dzieciaków i 3 posty później stwierdziłeś słodko ze masz 12 lat ;| to wiesz nie wiem jaka masz granice wieku pajacu pozdro poćwicz i DOROSNIJ EDIT elo Alient |
|
dbl. zedytowane, na nst. stronie
|
Cytuj:
Obrzucanie się mięsem = obrzucanie się błotem. Na podstawie postów w internecie nie możesz mówić, ze ktos jest niepoprawnie wychowany, większość obecnych tutaj osób w życiu nie powiedziałoby drugiemu człowiekowi takich, a nawet podobnych rzeczy do tych co tutaj wypisuje, a co do rodziców to zupełnie inny temat i inna kwestia, nie masz prawa się odzywać na temat rodziców, bo ani nas, ani tymbardziej naszych rodziców, lump spod sklepu też człowiek, więc wnioskuje z tego że jesteśmy człowiekami, a jak wiadomo człowiek ma prawo do chwili słabości, do popełniania błędów. Cytuj:
Ta druga gwiazdka to przegięcie... I Ty masz osiemnascie lat chłopcze ? Kaftan i Knebel - tyle Ci się od życia należy. Co do trzeciej gwiazdki, miał rację, że wyzywał Cie od dzieciaków, pewnie te stwierdzenie, że ma 12 lat było czystą ironią, a pan pełnoletni nie potrafi tego zrozumieć - POWRÓT DO PODSTAWÓWKI. Każesz mu dorosnąć, zastanów się sam nad sobą i nad swoimi wypowiedziami, to one są na poziomie niższym niż rów mariański... /Pozdrowienia igrek ! |
lol eksiwa ;o
http://img261.imageshack.us/img261/7012/13386665vn4.png |
Cytuj:
Co do mojego wieku to się kurwa grubo mylisz... nie jestem dzieciakiem tak jak ty i nie siedzę przed tibia 24 na 24 mam rl life a nie tak jak ty -.- może cała rodzinka u ciebie gra w tibie wraz mamusia z tatusiem ? hmm... całkiem realne z twojego toku myślenia wynika że jesteś głupim małolatem któremu rodzice nie dali miłości w dzieciństwie lecz na*******ali patelniami bądź innymi rzeczami... Wiem jak się piszę Harmonia celowo napisałem "Charmonia" tak dla twego świętego spokoju a teraz ciąg się fajo i s*******aj expić na poh ;] Care thx za poparcie apropo mam praktyczni już za parę miesięcy 18 :) |
Cytuj:
i na przyszlosc zapisuj jako .jpg Cytuj:
2. człowiek albo dobrze wychowany jest, albo nie. 3 mówiłem że nie?? 4. poprawną forma to ludźmi 5.chwili, a wy sie wyzywacie juz pare dni, to nie jest chwila |
@Care dobrze mamo, a raczej tato.
Polonia gratz masz rl life nie mozliwe gzzzz !!! Fajny jestes ale mnie nie wzruszasz ani troszke. Cytuj:
No z kolei twojego toku myślenia i z tych słów to raczej nie wynika ze masz to 18 lat za parę miesięcy ale cóż jak mówisz... mnie może rodzice walili patelnia a ciebie wychowano w domu dziecka bo nie chcieli twoi miec takiego czegos pod dachem, a raczej nie wychowano bo takie słowa to chyba wiśniaki w puszczy nie używają nawet ;< czołem lamusku EDIT: proponuje zawieszenie broni i dawanie ssów 150 lvl Burdinox gratz bro ;* http://img372.imageshack.us/img372/4...0000tv2.th.png |
Gratz stare YF~
@Fokus Odezwałbyś się czasem xd |
|
@up
super, gz. |
no super głupi jesteś super
|
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:44. |
|