![]() |
|
Za co jedziecie Mitine za to ze w jego slowach jest iskra prawdy?? nie rosmieszajcie mnie ;) na tamte czasy gdy my bilismy te swoje lvl z predkoscia nadswietlna Damu byl od nas zdeczka lepszy i nikt sie z tym nie kryl ze chcial nalezec do jego gildi albo chociaz go znac
A tera jest jak jest nie wnikam w to;) Jeszcze 2 h i fajrant nie chce mi sie w robocie siedziec:p:p @down Emef tak czy siak czy gral nim rafal czy 2 owner i mial plecy u SRK nie zmienialo to nadal faktu ze ludzie chcieli byc z nim kojarzeni i nie ruszani ;] Ale tez masz racje z tym jakbys "teraz zmienial serva z tym samym poczatkiem" to inaczej by Cie ludzie przyjeli bo sami maniacy juz w tibie graja pg walna to nawet MDW sie kryje :P a kiedys to sam wiesz jak sie dziubalo te lvl xD @Ogolnie slowo "asslicker" jest troche dowciapnie stosowane przez prawie kazdego uzytkownika tego forum kazdy kazdego moze tak nazwac a niewiedziec jak jesy naprawde gdyby kazdy wyrazal swoje poglady to by mial chyba hunta jak sola kiedys od Plebei xD |
Druidka nie zgodze sie z toba .
Jak bym zaczynal na innym servie i mial bym ten start co damu ( mnóstwo hajsu + 2 sharerów br to bym jeszcze fasciej pizgal te lvle + plecy u br bo sam respectu u nikogo nie mial oprocz u tych co mu lizali pipke) i nierozsmieszajcie ze bedzie mial respect bo nigdy ie mial nie ma i miec nie bedzie. A co do tego czy bym napisal sorry to załoz sie ze nigdy bym tak nei napisal :D 1 ded w ta czy w ta ale z honorem ;p |
Kurde ale wy niektórzy macie dziwnie w głowie.
Hu* was to obchodzi czy napiszę do best ziomka, że jest najlepszy itd to bd asslickerem? Kur** już nie mogę patrzeć na to. Nauczyli się nowego słowa i co by ktoś nie napisał to asslicker i to samo. Wrzućcie na luz omg to tylko gra, chociaż dla niektórych wątpie. |
@kris
znamy sie? @mitina/druidka signed @emef plakal bys i tyle |
odrazu mówie nie patrzecie na nick "fathit" bo ostatnio jak mi Herager użyczył konta to już niektórzy kilo budyniu i ooo ahhh Cato to Herager, no coś pojebane i konta nie działają ... tylko stare chodzą ok, przynajmiej mi
ej ja wam radze uważać co piszecie tu czuwa pewien player Pawelosso_14 to jest taki kozak że afff dobra n/c kłóccię się ile wlezie ;) a no i ja be asslicker, frajer, moja mama i tata... wiem, zaraz tak ktoś napisze to w stylu użytkowników tego forum itp ok spoko gz wam nie napisze bo to strasznie kontrowersyjne, wychodzi że asslicker i te sprawy w sumie trochę się nudzę i dlatego tu pisze;) a tak poza tym co up to chciałem wam zaproponować OTS(danera war) hoster by się znalzł myśle o Georgesso hehe nie no jak bedzie chiał to mógłby hostować mapką już się zajme już właściwie jest jedyne co zostało to wybalansować postacie;) i rzecz najważniejsza postacie z Danery których jak narazie nie mamy a wiem że kiedyś był taki ots jakiś "yannick" czy jakoś tak hostował go ale on też już niema, to tylko jedno małe pytanko. Ma ktoś postacie z danery? ;) na jakichś tam forach są ale pobrałem dwa rary i avast omało mi kompa nie rozsadził więc zrezygnowałem jest jeszcze jeden taki kolo który stawiał ots(jordan ots się nazywał) no i jakby mógł to niech napisze do mnie na priv albo w tibi, on chyba się na tym zna więc można by było postawic jakiś siuuupny otsik :P:P albo rpg(każdy będzie mógł się wykazać) ale to chyba jakiś br czy tam swe musiał by się zająć hostowaniem;) neostrada może tego nie wytrzymać czy tam te polskie lany itp;) ok tyle, sorry że tu pisze bye Cato~ uhahaha jak ja kocham tak pisać :D:D sobie pisze co sobie myśle a rozprawki to ni chuja ;/ i wogóle to miała być wypowiedz na 3 linijki ale to forum jest tak pojebane że 3 razy mi się skasowało musiałem się rozpisac :D:D pojeb jestem i tyle ;/ w chuj ;/ pozdro psycha :D:D ty też tak lubisz hahaha :D:D:D:D i porki też ostatnio przyszalał :D:D ale nuda |
@up lol
pojebało cię :) |
|
ja mam danera war otsa lol
|
Up ty to w y p i e r d a l a j stad8o
|
Cytuj:
matka nie nauczyla ze psy glosu nie maja? |
Cytuj:
|
Cytuj:
Leżeć. :) Ziomuś jak śmiesz ty jesteś nikim, twój czas sie skończył dawno i co czekasz na bycie legendą? AAA już rozkminiam mr.swoje zdanie i ogólnie twoje zdanie jest ważne i każdemu z danery zależy na twojej wypowiedzi? ziaam każdy wie że jesteś nikim :baby: |
Jak Czytam Te Posty To Mi Sie Chce Płakać Ze Śmiechu :]:]:]:]:]
@Cato Pod Jaką Tibie Robisz Ots'a?? |
up
no myśle że pod aktualną ... |
@up
hmm myślę że lepiej było by pod tibie 7.92 ale twoja decyzja a co do gg hostera wysłałem ci na priv B)
|
Ja Jestem Za Tibią 8.1.Ale Tak Jak Oczko Mówię Twój Wybór ;););););)
|
Secret Service Quest
Finall Mission http://img294.imageshack.us/img294/2702/21125012ez9.jpg I nagroda: http://img366.imageshack.us/img366/3205/10131058lq7.jpg |
@up
Vodur Co To Za Nagroda???:confused::confused::confused:
|
@up
nie wiadomo co to jest, w przyszlych upach sie dowiemy pewno 93 lvlik: http://img214.imageshack.us/img214/2135/93lvlikja6.jpg |
Banished: until May 09 2008, 13:28:27 CEST because of offensive statement
Co sie stalo filipku ? u.o bez offa: http://i204.photobucket.com/albums/b...Stasko/lol.jpg |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:31. |
|