![]() |
|
Victeron znowu piach bez bota to juz kazdy moze pasc;)
Nie przyjade do nich bo niczym nie zawinili a pozatym tibia to tibia a rl to rl ale jak chca do mnie przyjechac to zapraszam;) |
Cytuj:
to działa w 2 strony, tibia to tibia, więc po co mówisz, aby "te kozaki" przejechali te 20 km by ci wpie...lic, oni w odróżnieniu od ciebie, izoluja tibie od rl zycia ogarnij sie koles najpierw piszesz cos na Karola, po czym on cos na ciebie, a ty "nie oceniaj ludzi których nie znasz" teraz "wpadajcie kozaki" po czym "ja tam nie pojade bo tibia to tibia, a rl to rl" ogarnij sie chlopcze;s edit \/ nikomu noobie nigdy sie nie podlizywałem i podlizywać sie nie będe [; |
Mowilem ze nie przyjade bo nie mieszam Tibii do rl. Bo to tylko gra.
Powiedzialem ze jesli ONI chca niech przyjada do mnie. "wpadajcie kozaki"? pisalem tak? nie. Tak pisalem na Karola bo chcial widziec mnie w rl to mu pokazalem plecy bo go nie szanuje. Ten na mnie najechal. NAUCZ SIE CZYTAC ZE ZROZUMIENIEM a nie tylko przekrecac wyrazy probojac sie podlizac wazniejszym od Ciebie. |
Furor z ciekawosci ile na klate cisniesz?:d
|
Seba a jak ty sie wkreciles do bojowki Amici ? Chyba nie wpadles i powiedziales ze na*******asz 7 na solo ? ;d
Lizales im naplety.... |
Cytuj:
|
to co, lechia dzis wygrywa 3:1 :}
|
No chyba nie lałeś, legia legia legia !!!
|
seba mieszasz sie w zeznaniach ;D
|
chuj z tym pajacem
|
Cytuj:
--- Furor001 dodał 2 minut i 20 sekund później --- Cytuj:
I nie jestem seba tylko Mateusz!! T.A.G. a oto jeden z ostatnio dodanych tematow na forum tibia.com:) "Morgana player's, need your's help again to win the war vs. We Rider! Signed AY " hahahaahah Morgana w plomieniach i co Vision nie reaguje boicie sie?. ZaWsZe nAd wAmI! Victeron niedlugo 350+ jak dobrze pojdzie. na Furorze fajnie bylo sobie was pouwalac:P |
to czego miales nick na tibi furor seba? zabrales passy jakiemus malolatowi z podstawowki?
|
Furor i jego bojownicy!
http://img535.imageshack.us/img535/7466/3cecd68381.jpg Jakby ktos nie poznal ten z prawej, w czarnym dresie Aha zapomnialem dodac. Furor to jest doslownie WYZNAWCA kultu JP (Gimnazjalisci mowia ze to znaczy Jebac Policje, a od starszych uslyszalem ze to tajny znak Pereza Hiltona i oznacza "jestem pedalem") |
to teraz Ty sie pochwal;) jestes zwyklym przychlastem pewnie.
Sadzac po Twoim poscie jestes rlem wedellka i saversusa pewnie. No to teraz ja pokaze jakich macie ludzi. http://www.photoblog.pl/icotynato Saveersus ten z prawej. Jednak to wy jestescie typowe pedaly :D Bielsko-biala sie zatkala. |
Cytuj:
A jak chcesz to sobie poszukaj, ja juz sie chwalilem. Co do pedalow to na tym zdjeciu widzialem dosyc. Czlowieku masz dupe szersza od barow, raczki jak patyki, jaka jest twoja technika walki? Gryziesz po kostkach? |
Uwierz mi ,nie chciałbyś poznać Syf Zora w ciemnej uliczce :)
|
zobacz na date dodania tej fotki;)
Uwierz ze chcialbym go spotkac w sumie to kazdego z was. No ale w Tibii chyba nie bylo przypadku zeby ktos sie pofatygowal i przyjechal;) Zapraszam bo przez Internet kazdy jest madry. |
Hahahahah ,jak WidzĘ Tego GoŚcia Na Środku Z TĄ Elo KlatkĄ ,Że Ptaka Tam MoŻe TrzymaĆ ,ba Nawet Papuge + Opis Montury I Mam Zgona O/
|
Przeczytaj ostatnie zdanie w moim poprzednim poscie.
Zgadajcie sie z Nowa Sola i przyjedzcie;) Nie przyjedziecie. |
a po co mam robić do ciebie ponad 2000 km ,żeby cię zbić ?;o
następnie wylądować w pierdlu? wybacz ; > poza tym ,jeśli byłbyś tego wart ,diabllord myślę dawno by cię ustawił:) |
i co kozaku? wyszlo na jaw kim jestes. boisz sie wiezienia?
"ten by cie ustawil tamten by cie ustawil" Nie widziales nigdy mnie w akcji to nie pi**dol. http://www.photoblog.pl/icotynato "jeszcze jakis problem?" |
Cytuj:
Aha Twoje slowa "Uwierz ze chcialbym go spotkac w sumie to kazdego z was." A chwile pozniej "Zgadajcie sie z Nowa Sola i przyjedzcie Nie przyjedziecie. " No zdecyduj sie czlowieku... Aha data zdjecia to czerwiec 2009 czy cos, wiec stare nie jest. Cytuj:
|
Akurat o walce wiem 1000% wiecej niz Ty chlopcze Sebo. kkkkkkkkk
|
Cytuj:
Twierdze ze nie przyjedziecie nie mowie ze nie macie przyjezdzac |
;O" boisz się więzienia"
a na chuj mi tam lądować? co bym powiedział rodzinie? trafiłem do pierdola ,bo obiłem małolata ,który mnie bluzgał na forum z tibii? momentlnie by mnie do psychiatryka przenieśli. |
[quote=Syf_Zor_;2746131]
Cytuj:
Co Ty bez uszu przyszedles? |
no , na chuj mu uszy ,jak on czyta ,a nie mówi/słucha?;(
widzę brak myślenia. co do bójek ,uwierz mi dostałbyś nie mały wpierdol. Ty byś wział 200 kolegów ,Tomek zawołałby 5 i byście mieli owneda. swoje widziałem ,więc wiem co mówię :). |
Cytuj:
pierw bys musial to zrobic nie wiem co potrafisz czego nie wiec nie bede pisal jak Syf Zor ze bym Ci napie**olil. Dla przeciwnika trzeba miec jakis szacunek. Ci co twierdza ze wygraja potem walcza... ale o zycie na ojomie. --- Furor001 dodał 2 minut i 38 sekund później --- Cytuj:
TY WIESZ CO TY GADASZ CZLOWIEKU? WIESZ CO TY GADASZ?8o8o8o8o8o 5TY RAZ JUZ MOWIE NIE ZNASZ NAS NIE WIDZIALES NAS W AKCJI. "tomek zawolalby 5 i byscie mieli owneda" tekst roku hahahahaahahahahahahaahahah |
hmm.. szacunek ,do kogoś ,komu się nudzi ,bluzga każdego cały czas i zasłania się kumplami twierdząc wpadajcie?;o
spoko ;) wiem co mówię ,jeśli twoi kumple wyglądają tak ,jak na fotce którą rzucił montura ,to byście miali konkretny rasz ; > |
Cytuj:
|
Cytuj:
http://www.photoblog.pl/icotynato tu masz ludzi z mojego miasta. WTN TLP 100% JP. |
Cytuj:
Skoro kazdy tak spina to i ja zepne sie - s'il vous plaît. http://img641.imageshack.us/img641/6...bakurwajes.jpg |
Jape 3maj internetowy napinaczu. Bo Ty najbardziej sie napinasz "czego Ty nie potrafisz w Tibii i w rl"
Ciota jestes. tak samo jak na northport utani gran hur i znikales z ekranu. Teraz wiem ze jestes zwyklym dzieciakiem i pozerem. Probojesz stac sie tym samym wazniejszym na tym serverze ale idiote z siebie robisz jak dla mnie...ale jak lubisz sie podlizywac innym to co ja na to poradze;) |
Hah ,co zimny się zrobił po tej fotce ; >
W sumie ,nie dziwię się ,że on się tak napina. W sumie to jest dziecko pokolenia JP. Zapewne kiedy ktoś go tknie za*******a na policję. |
Cytuj:
|
btw seba to pewnie ten o kulach ,nie chcial dac dupy jak w prawdziwym pierdlu to mu noge polamali. dlatego tak, jak wspomnial montura ma dupe szersza od barow heueheuehu
|
Cytuj:
Wszyscy jestescie pozerami;) |
Cytuj:
Nie wiem co bylo dalej no ale ja od tamtego czasu mam szacunek do kazdego internetowego napinacza ktory wrzuca na NK zdjecia typu JP itd. |
Skoro kazdy tak spina to i ja zepne sie - s'il vous plaît.
hmm.. s'il TE plaît. on nie zasługuje na zwrot przez vous :P |
Cytuj:
Kazdy jest mocny w swojej grupie. Niewielu jest ludzi ktorzy sa mocni bez przyjaciol u boku. Jakbym za*******al na policje ze mnie pobili to zhanbilbym sam siebie. Przyjedzcie bo pie**oleniem nic nie zalatwicie. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:39. |
|