![]() |
Cytuj:
http://allegro.pl/show_item.php?item=217159974" |
ale burza huh
|
@ Taer
xD Nie to Spajpan czy Slajpan albo jak mu tam jest - to on jest winien :p |
Cytuj:
Cytuj:
|
Hmm była podobno wojna vmr vs ng i as, ale cos ja widze ze vmr sie nie zabija z ng a ng zabija as, albo mi sie cos pojebalo albo im, jak to teraz z wojnami na obsidi jest? ;d
|
Cytuj:
kazdy z kazdym ajjjj |
o ile mi wiadomo to mannow zabil jakiegos rl dorpaza, dlatego sie teraz zabardzo nie lubia ale wojna pierszy raz slysze...
|
ehhh Boondock~ i Nightfall zabijaja wszystko co sie rusza i ma 60+ lvl
mam nadzieje ,ze ktoregos razu posuna sie za daleko i w*****a mannowa :D |
jakie osoby z tamtych gildii? Co jest z gildia AS mieli wojne z NW ona się rozpadła i AS teraz mają z kimś wojne czy random pk?
|
Nie rozpadliśmy się tylko przyłączyliśmy do boondock saints tzn tylko część dostała invite ale nvm. Jeśli chodzi o bs i nf no to muszę przyznać że PA "lekkie" ale na razie nikt nie może tego powstrzymać
|
burdel na kolkach krotko mowiac
|
Jul 21 2007, 15:39:39 CEST Captain Roman AccBan multi-clienting (Failed to perform MC test), account will be deleted in case of further rule violations! 30 days.
Bez komentaza mam polowe wakacji z glowy a chcialem miec 75lvl po wakacjach jak wbije 60lvl bede sie cieszyl bo narazie mam 48lvl a jak mi ban zniknie zostanie 12 dni do konca wiec jak sie zmusze troche i dziennie wbije lvl to 60lvl bedzie. Mam nauczke ; d juz nigdy nie uzyje mc boje sie 3 bana i papa =(((! |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
bR? ; o maybe MADE IN TAIWAN :cup::cup:8o8o
|
Cytuj:
|
buu mialem nadzieje ze tu tez suv juz krzyczal jaki to price list nie jest hujowy xD
|
akurat jak ja chce g legi kupic to akurat price list omg ale powinny byc tansze :P
|
Cytuj:
|
Cytuj:
No no prosze bardzo znaffca zawsze znajdzie jakies rozwiazanie :D "taki"drogie ze szok |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:00. |