Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Titania (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=203)
-   -   Eiv vs Aliance (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=129519)

Szczuru.pl 02-09-2007 20:23

Tak fajnie panowie, zgadzam się z Wami, ale może byście zmienili miejsce na jakiś czat albo gg bo chyba po za wami nikogo tu nie obchodzą jakieś wasze wiejskie urodzinki i przeżycia z tym związane..

@Filmik

Kiko 125 hp plx? :D Sorawka, że nie mogłem w nocy wstać ale nie byłem u siebie :P i tak bym wiele nie pomógł a raczej tylko była by deska :P

Master Vilum 02-09-2007 21:50

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Szczuru.pl (Post 1636929)
Tak fajnie panowie, zgadzam się z Wami, ale może byście zmienili miejsce na jakiś czat albo gg bo chyba po za wami nikogo tu nie obchodzą jakieś wasze wiejskie urodzinki i przeżycia z tym związane..

@Filmik

Kiko 125 hp plx? :D Sorawka, że nie mogłem w nocy wstać ale nie byłem u siebie :P i tak bym wiele nie pomógł a raczej tylko była by deska :P

Teraz tak piszesz a jak wy pisaliscie..." OHOH NAJEBALISMY SIE I NAS POLICJA GONILA O YEAH"

Wiec po co sam takie pierdoly piszesz wy tez moglibyscie przejsc na jakis czat lub gg

Mefisto.16.Psk 02-09-2007 22:16

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Szczuru.pl (Post 1636929)

@Filmik

A huj Cie to interesuje ****u jeżeli nie chcesz patrzec to nie czytaj. Zawsze Cie kurwa nie lubiałem i nie będe lubiał. Wiec zamilcz.

@jez
Nom udało sie udało niepowiem ale sciaganie Skocza o 6 rano z parkietu nie jest zbyt fajne.;))

yongg 02-09-2007 22:47

Ale tematy jest wyraźnie o czym innym, a nie o nastolatkach co zerwały sie z łańcucha i dorwały sie do alko ;] Probowałem to przypiąć i przyłatać do tego tematu no ale ni cholerki nie pasuje wiec idź się chwalić gdzie indziej.

Jez17Psk 02-09-2007 23:04

@Widakey
Idź ty w chuj, a kto kiedyś gadał : ohoho najebałem się i padłem na rotach lol my przynajmniej sie jakoś normalnie bawimy a nie kurwa po pijaku dalej z uporem maniaka przed komputer...no life

@yonng
poskarż się mamie -.- jeżeli coś Ci sie nie podoba to po chuj to czytasz, jeśli uważasz ,że nasze posty są nie na temat to może oświecisz nas all jakimiś NEWS z titani ? ;o

@Mefisto
Hhahaha oj racja... ,,patrzcie qrwa parkiet mnie wzywa'' i dzida na środek :D:D:D

Szczuru.pl 03-09-2007 00:02

My sie najebaliśmy, chwaliliśmy się owszem tak jak wy, lecz my potem odjebaliśmy smiechowe akcje w grze co sie wiązało bezpośrednio z Tibią, a to jeśli mnie oczy nie mylą jest forum o Tibii :D Ty więc milcz

Lubiał? może lubił :P

yongg 03-09-2007 00:04

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Jez17Psk (Post 1637230)
@yonng
poskarż się mamie -.- jeżeli coś Ci sie nie podoba to po chuj to czytasz, jeśli uważasz ,że nasze posty są nie na temat to może oświecisz nas all jakimiś NEWS z titani ? ;o

Twoja riposta do mnie nie przemawia, czytam bo myślałem ze chciałeś wnieść coś do tematu, ja tez spędziłem miło weekend ale nie pisze o tym na forum żeby przyciągnąć na siebie uwagę. A co do news jeśli będzie się coś ciekawego działo to zapewne ktoś napisze.
A teraz kids szykujcie sie na jutrzejszą premierę skazanego na szkołę (school break)

Miku 03-09-2007 00:40

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Master Vilum (Post 1637064)
Teraz tak piszesz a jak wy pisaliscie..." OHOH NAJEBALISMY SIE I NAS POLICJA GONILA O YEAH"

Wiec po co sam takie pierdoly piszesz wy tez moglibyscie przejsc na jakis czat lub gg

zgadzam sie =)) po co szczuru tak pieprzysz, jak sam sie podniecales melanzem u skrapiego? robiles to, ok - to nie staraj sie orac ich za to co pisza teraz. (tylko bez placzow na rl pls)

Jez17Psk 03-09-2007 12:05

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Szczuru.pl (Post 1637334)
My sie najebaliśmy, chwaliliśmy się owszem tak jak wy, lecz my potem odjebaliśmy smiechowe akcje w grze co sie wiązało bezpośrednio z Tibią, a to jeśli mnie oczy nie mylą jest forum o Tibii :D Ty więc milcz

Lubiał? może lubił :P

Tak ty rzeczywiscie odjebałeś ,,śmiechową akcję'', ale chyba sam sie z niej za bardzo nie śmiałeś co? Nom tak to jest forum o Tibi,w takim razie ja na parkiecie darłem jape : jebać tibie!!! więc nie sap ,że pisze tutaj bo to też miało jak ty to napisałeś ,,bezpośredni związek z gra'':p:p:p

@yonng
mam sprawe edit post i wykreśl ostatnie zdanie :P

Martinesz 03-09-2007 22:33

Czekal _/

Ganic 04-09-2007 00:44

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Komisarzyk (Post 1635589)
Bolter sorry ze sie powtorze ale zalosny jestes :)

-ten twoj fake
-tekst w stylu "mam 129 i tu rzadze"

Uwazam to za mistrzostwo swiata na tym forum.
Az zaczne czytac to regularnie dla tkaich tekstow.

On napisal "mam 129 i tu zadze" wiec, ja spadlem z krzesla :P nic innego nie pozostawalo zrobic.

Skrzatorr 04-09-2007 16:34

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ganic (Post 1639089)
On napisal "mam 129 i tu zadze" wiec, ja spadlem z krzesla :P nic innego nie pozostawalo zrobic.

A ja mam spojler i mój samochód leci 130 na dwójce =).

Szczuru.pl 04-09-2007 17:00

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Jez17Psk (Post 1637688)
Tak ty rzeczywiscie odjebałeś ,,śmiechową akcję'', ale chyba sam sie z niej za bardzo nie śmiałeś co? Nom tak to jest forum o Tibi,w takim razie ja na parkiecie darłem jape : jebać tibie!!! więc nie sap ,że pisze tutaj bo to też miało jak ty to napisałeś ,,bezpośredni związek z gra'':p:p:p

@yonng
mam sprawe edit post i wykreśl ostatnie zdanie :P

Ryłem się przez tydzień z tego deda na rocie tak jak cały tgk :D Dla mnie to zabawa palancie a nie Tibia rl życie jak wasz all psk team uważa :D Miku nc :D

Mefisto.16.Psk 04-09-2007 17:19

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Szczuru.pl (Post 1639446)
Ryłem się przez tydzień z tego deda na rocie tak jak cały tgk :D Dla mnie to zabawa palancie a nie Tibia rl życie jak wasz all psk team uważa :D Miku nc :D

Wiesz nie będe lepiej mówił co o tobie sądze bo mnie zbanuja na tym forum. Jeżeli nie wiesz czy ktos z PSK przenosi życie rl na tibie to stul jape i się nie odzywaj bo chuja wiesz a gadasz dużo.

Szczuru.pl 04-09-2007 17:30

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mefisto.16.Psk (Post 1639490)
Wiesz nie będe lepiej mówił co o tobie sądze bo mnie zbanuja na tym forum. Jeżeli nie wiesz czy ktos z PSK przenosi życie rl na tibie to stul jape i się nie odzywaj bo chuja wiesz a gadasz dużo.

Dużo? Raz na 5 stron tematu piszę, ale dla Ciebie to chyba za dużo więc powiem Ci że ja na to wasze psk mówie poMpa i pozdrawiam :D

Martinesz 04-09-2007 21:00

Yampi _/

Jez17Psk 04-09-2007 23:09

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Szczuru.pl (Post 1639446)

I na chuj mnie zaczynasz wyzywać ? Po co znowu próbujesz wszcząć kłutnie, przecież ja Ciebie nie wyzywam tylko mówie co na temat myśle a Ty odrazu z palantem wyjeżdżasz. To właśnie pokazuje twój poziom inteligencji skoro odrazu próbujesz się bronić prymitywnymi wyzwiskami. Nie wiem qrwa z każdym prawie z Tgk da sie normalnie pogadać tylko nie z Toba (nie żeby mi na tym zależało) ale coś w tym musi być ;o

@Miku & Vilum
:)

Miku 04-09-2007 23:24

@ myszka
kto sie smial ten sie smial =) nawet nie chce m isie z toba klocic napinaczu przez kabel, siemanko ;d

bez pozdrowien

Master Vilum 04-09-2007 23:47

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Miku (Post 1640237)
@ myszka
kto sie smial ten sie smial =) nawet nie chce m isie z toba klocic napinaczu przez kabel, siemanko ;d

bez pozdrowien

Bez pozdrowień?!?! A idź myślałem że pozdrowisz mnie i mojego psa :(

Morii 05-09-2007 00:44

nie wiem czy tutaj sa jacys moderatorzy, ale ten temat nadaje sie do kasacji, takowa wojna nie istnieje, powinnien zostac zamkniety.

pozdrawiam Morita.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:45.