Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Nebula (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=202)
-   -   Shadows World, Family Guys + kilku freedom figterow -.-' vs VIRIBIU UNITS (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=134780)

Waw 22-12-2007 19:39

A tam co to za różnica chłopak czy dziewczyna.

Wasz Wawiernia

Bosy_Wiesniak 22-12-2007 20:37

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Waw (Post 1801191)
A tam co to za różnica chłopak czy dziewczyna.

Wasz Wawiernia

Czasami jest. Znałem kiedys taka dziewczyne, była tak brzydka, ze wolalbys ladnego chlopca. Ehhh,
Zdrowie meksyku po raz piąty...

Kapitan Chrupek 22-12-2007 21:07

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Bosy_Wiesniak (Post 1801350)
Czasami jest. Znałem kiedys taka dziewczyne, była tak brzydka, ze wolalbys ladnego chlopca. Ehhh,
Zdrowie meksyku po raz piąty...

Marta?? <jakies_znaki?>

Bosy_Wiesniak 22-12-2007 22:19

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kapitan Chrupek (Post 1801408)
Marta?? <jakies_znaki?>

Jak powiem, ze marta to mi payment wskoczy o 200k.
Apropo paymentu, zanim opowiem wam anegdotke, napijmy się..

Zdrowie meksyku po raz szósty <bek> ....VIVA MEXICO.....

Tibia to zabawna gierka, wchodziłem do wojny mając 3kk hajsu i itemow na drugie tyle. Moj przyjaciel Sunze nie mial na blessy czyli rownowartość jego sakiewki wynosiła >50k.
Wojna trwała jakieś pół roku. Moja sakiewka po wojnie zawiera z 20k zresztą pożyczone, a w itemach mam jakis k armor i nie swoje bohy.
Trzy dni temu pisze do mnie Shakyel: "Tana max pay for you payment more later my friend"
odpowiadam Shakyelowi jako, ze lubie go bardzo. "NO I WONT PAY MY FRIEND". Shakyel odpisuje: "you not pay tana pay for you and me and more". Pytam więc tany co on na to. Mowi mi "ta zapłacimy za ciebie w poniedziałek". Dzien pozniej mowi "no zapłacimy o ile guildia sie zgodzi".
Dwa dni pozniej mowi(ale juz nie do mnie) "nie zaplace bo nie mam z czego".
Nasz leader sprzedawal na allegro 2kk hajsu w momencie jak w kasie guildi brakowalo na wszystko. Viceliderzy LH robili outfity. Cahl poszedl z masa na hydra hunt zlotowali RH oczywiscie poszedl na guildie. Cahl zobaczyl bladego ch.ja. Masa dostał inva od jakiego pedalka do domku. Cieszył sie jak male dziecko, dostał itemki na 40k.
Ktoś pyta "to guildia dostala?" "Nie, to ja prywatnie dostałem" odpowiada.
Jaki z tego moral? Jesli ktos wam bedzie pier.olil w przyszlosci o honorze, braterstwie, przyjazni nie dajcie sie w to wciagnac. Olejcie cieplym moczem. Życze moim kolegom z LH milej gry na nebuli, szkoda ze na paymenty bylo tylko stac tych ktorzy byli przy korycie.
Chce zebyscie wiedzieli, ze mam to w dupie :P, ale moze was to uchroni w przyszlosci.
Zdrowie meksyku po raz siódmy <BEEEEEEEEEEEEK>.

fakir18 22-12-2007 22:43

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Bosy_Wiesniak (Post 1801522)
Jak powiem, ze marta to mi payment wskoczy o 200k.
Apropo paymentu, zanim opowiem wam anegdotke, napijmy się..

Zdrowie meksyku po raz szósty <bek> ....VIVA MEXICO.....

Tibia to zabawna gierka, wchodziłem do wojny mając 3kk hajsu i itemow na drugie tyle. Moj przyjaciel Sunze nie mial na blessy czyli rownowartość jego sakiewki wynosiła >50k.
Wojna trwała jakieś pół roku. Moja sakiewka po wojnie zawiera z 20k zresztą pożyczone, a w itemach mam jakis k armor i nie swoje bohy.
Trzy dni temu pisze do mnie Shakyel: "Tana max pay for you payment more later my friend"
odpowiadam Shakyelowi jako, ze lubie go bardzo. "NO I WONT PAY MY FRIEND". Shakyel odpisuje: "you not pay tana pay for you and me and more". Pytam więc tany co on na to. Mowi mi "ta zapłacimy za ciebie w poniedziałek". Dzien pozniej mowi "no zapłacimy o ile guildia sie zgodzi".
Dwa dni pozniej mowi(ale juz nie do mnie) "nie zaplace bo nie mam z czego".
Nasz leader sprzedawal na allegro 2kk hajsu w momencie jak w kasie guildi brakowalo na wszystko. Viceliderzy LH robili outfity. Cahl poszedl z masa na hydra hunt zlotowali RH oczywiscie poszedl na guildie. Cahl zobaczyl bladego ch.ja. Masa dostał inva od jakiego pedalka do domku. Cieszył sie jak male dziecko, dostał itemki na 40k.
Ktoś pyta "to guildia dostala?" "Nie, to ja prywatnie dostałem" odpowiada.
Jaki z tego moral? Jesli ktos wam bedzie pier.olil w przyszlosci o honorze, braterstwie, przyjazni nie dajcie sie w to wciagnac. Olejcie cieplym moczem. Życze moim kolegom z LH milej gry na nebuli, szkoda ze na paymenty bylo tylko stac tych ktorzy byli przy korycie.
Chce zebyscie wiedzieli, ze mam to w dupie :P, ale moze was to uchroni w przyszlosci.
Zdrowie meksyku po raz siódmy <BEEEEEEEEEEEEK>.

to akurat jest smutne
ale hmmm....
czy ty czasem nie poszedles do LH za Tana??
Jezeli tak to zajeb.... kolega

Kapitan Chrupek 23-12-2007 00:12

dobry zwyczaj nie pożyczaj..
Taki duzy a dal sie wyCH*jac... cos jest nie tak :<

TheDwarf 23-12-2007 21:02

Zdrowie meksyku po raz osmy.

Btw. slyszeliscie ze darif wysha... tzn. wbił 150? Gz dla niego xD

fakir18 23-12-2007 22:26

A tobie hidek chybaz zal dupsko sciska tego 150 lvla coo??

fakir18 23-12-2007 22:27

A tobie hidek chyba zal dupsko sciska z tego 150 lvla coo??

TheDwarf 23-12-2007 23:17

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez fakir18 (Post 1803433)
A tobie hidek chyba zal dupsko sciska z tego 150 lvla coo??

A co to za roznica czy masz 90 lv czy 150, nie o to w zyciu chodzi ;D

Boytano 23-12-2007 23:37

Hidek kiedy wmv ;<

TheDwarf 24-12-2007 01:38

mam juz 4 minuty done, ale od 2 tygodni nie chce mi sie robic tego :p

BOtter 25-12-2007 15:13

Ciężko robić film o porażkach :<

TheDwarf 25-12-2007 17:25

Tych porazek bylo tylko kilka, a naszych fragów kilkadziesiat wiec dont worry :p

Sniezynka 25-12-2007 19:32

Hidek tak myk myk ten film zrób, bo czekam na niego od czasu wyjścia pierwszej części. Śnieżynka jest z Tobą B)

nebulanoob 26-12-2007 12:35

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez TheDwarf (Post 1806385)
Tych porazek bylo tylko kilka, a naszych fragów kilkadziesiat wiec dont worry :p

Moze Vu powinno zrobic movie wkoncu zrobili fragów "kilkaset" 8o

TheDwarf 26-12-2007 13:37

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez nebulanoob (Post 1807671)
Moze Vu powinno zrobic movie wkoncu zrobili fragów "kilkaset" 8o

A niech robią, z checia bym zobaczyl :)

Fallathanu 26-12-2007 15:01

@Light Monk

Do it ! Widzialem Twoje w.m.v i bardzo by mnie ucieszylo jesli zrobil bys jakis znowu ;)

Fallathanu 26-12-2007 15:05

CZyli dalej mnie kochasz?

Fallathanu 26-12-2007 15:07

Nie, zrzucilem jedna Twoja fottteee z fotki.pl .
Jestes zly?

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:53.