Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Saphira (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=215)
-   -   Ratujmy Saphire !! (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=142021)

Azarin'or'iustitia 10-03-2008 00:38

omg yoshi ale noobek z ciebie, gdzie kupiles chara? kupiles i teraz kozaczysz do wszystkich, no suuuper, bijesz kazdego a kase na runki i potiony kupujesz na allegro, jestes mistrzem co nie?

Rafix17 10-03-2008 07:27

@up
Jak nie rozumiesz postow josziego to nie pisz takich wypocin, bo on poprostu ironizuje...rozumiesz to slowo? IRONIZUJE

Kensai 10-03-2008 07:46

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Azarin'or'iustitia (Post 1944597)
omg yoshi ale noobek z ciebie, gdzie kupiles chara? kupiles i teraz kozaczysz do wszystkich, no suuuper, bijesz kazdego a kase na runki i potiony kupujesz na allegro, jestes mistrzem co nie?

twoja stara mi sprzedała chara za 2 chuje w jej dupe

jestem mistszem w tym to najzajebistsze blz ;]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]

SzuyA 10-03-2008 16:05

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Azarin'or'iustitia (Post 1944597)

ehm

yoshi przestal grac zanim wyszly potiony :(((

SirAdasii 10-03-2008 20:41

Mnie już denerwuje ta jego ironia, która jest zbyt przesadną i reprezentuje go w złym świetle! NIE MÓWCIE ŻE YOSHI NIE WYCHODZI Z DEPO bo jak byłem w AB to wyszedł na całe 5 sekund (zrobił prawie rundke w około depo dokładnie zrobił ok~15 kratek przy depo! jest naprawdę odważny, bo ja bym sie bał wyjść z depo i expie na ratach pod thais bo mam bliżej w razie pk do PZ a on odważny nie bał się i ktoś używając magic wallów trapnie go! YOSHIII brawo jestem z Ciebie dumny, szkoda tylko tego że nie skonczyles jeszcze 14 lat i nadal czekasz aż Ci zaczną rosnąć włosy pod pachą :( pozdrawiam was cipki :*

Arc 10-03-2008 21:08

@up

chciales byc smieszny, ze niby beczq tak ?

nikt cie tu nie lubi, w y p ie r d a l a j peel retardzie ; ]]]]]]

Rafix17 10-03-2008 21:10

O k***a ale retard... btw yoshi sie chyba nie ma czego bac bo on free jest...

SirAdasii 10-03-2008 22:14

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Arc (Post 1945715)
@up

chciales byc smieszny, ze niby beczq tak ?

nikt cie tu nie lubi, w y p ie r d a l a j peel retardzie ; ]]]]]]

name?????????????

Omnadren 11-03-2008 00:51

to co sie dzisiaj wydarzylo mnie przeroslo bez kitu.... koles ktorego znalem dosc dlugo i myslalem ze jest wporzadku zrobil akcje ktora nie powinna miec miejsca...... zaproponowal zebysmy pouncili sobie dlki , zgodzilem sie , nie podejzewalem zadnego podstepu! wzielismy party poszlismy na dragi i dle w ank,zabilismy pare po czym on powiedzial ze go mama wola:baby: poczekalem na niego , patrze wywalil mi jednego hita myslalem oii tam joke taki :confused: a tu patrze wpada mi z 5 typa z wilyfobia i mnie klepia mysle sobie "ta ku'rwa mnie wystawila"i zacyznam uciekac , na szczescie dalem rade:cup: wpaldi w 6 ppl z czego 1 100+ i nie potrafili ubic palka 75+ co za leszcze! a do tego goscia co mnie wystawi ltak perfidnie to brak slow! z takimi frajerami to tylko do piachu! ja wiedzialem ze saphira jest zapsuta ale nie myslalem ze az tak! ten gosciu ma juz brazowy jezyk od asslikerstwa.... ale on to lubi!

SzuyA 11-03-2008 09:05

@omna
ej men dasz jego nejm ????????????? :)

Omnadren 11-03-2008 10:15

jasne ze podam :D i pewnie nie zdziwi Cie jego nick :) "Serogan" tak wlasnie on :) ale obiecuje ze ta parszywa menda padnie! za to co zrobil to nie ma litosci!

Rafix17 11-03-2008 15:19

Ja sie pisze zeby go ubic...odrazu widzialem o kim mowisz. Ten koles lizal mi dupsko jak mial 40+lvl i aradowi zrezta tez. Teraz woli lizac innym, bardziej wplywowym ;; To samo Kladdey kolejny cwaniak, ale nawet jesli beda mogli tu grac dalej dzieki swojemu podlizywaniu sie to dla kazdego gracza nie tylko Polaka beda niczym. Poprostu ci co teraz rzadza tu wykorzystuja ich, bo malo jest takich frajerow, ktorzy potrafia wystawic kolege.

Siergiey 11-03-2008 16:38

kyrwa na co czekamy lejem ich w ryj chlopacy w koncuy udalo mi sie kupic bp manasuw jedziem na nich

Omnadren 11-03-2008 17:10

szczerze to pierwszy raz sie spotkalem z takim frajerstwem w tibi! ale te polaczki co moga grac an tym serwie przez brazowy jezyk to sa tylko pionkami w ich rekach , i swe uwaza ich za frajerow ktorymi moga sia posluzyc w kazdej sytuacji , wiedza ze tacy ludzie nawet kolege wystawia zeby w spokoju pograc! :/ dlatego oni sa im potrzebni tylko do takich rzeczy! polacy tylko tak potrafia! ale pewnie wczesniej czy pozniej i oni dostana hunta=] jak cos panowie to ja moge ubijac tych pedalkow! dla ba teamu szacunek za to ze ubijaja tych pedalow i sie nie boja jak co poniektorzy=/ jak cos to ja tez moge pomagac ich lac:) nie ma problemu

Rafix17 11-03-2008 17:56

@up
Ab'Team to tylko grupa kolegow, ale bijemy troche frajerow jako gildia Disorder;]

Omnadren 11-03-2008 22:32

to mam nadzieje ze moja pomoc sie przyda w ubijaniu tych nobkufff ;] i tak juz nie pgoram na tym serwie takze mi wszystko jedno a serogan i tak musi pasc!

Cindy 12-03-2008 07:52

Od razu wiedziałem, że to on... sam niedawno MI lizał dupę. Potem przeszedł do W-fobii i taki "kozaczek" się zrobił...
Nie rozumiem takich ludzi...

Omnadren 12-03-2008 12:24

najgorsze jest to ze wystawil dla nich kolegeX( to juz jest masakra....!

SzuyA 12-03-2008 16:29

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Cindy (Post 1947871)
Od razu wiedziałem, że to on... sam niedawno MI lizał dupę. Potem przeszedł do W-fobii i taki "kozaczek" się zrobił...
Nie rozumiem takich ludzi...

ave mistrzu!
fajny smoczek w avku :))

SirAdasii 12-03-2008 16:32

up@ fajny podpis... tylko nie realny... Asardusto dziewczyna i ma cipe i nie mógł zachlapać fotel..

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:09.