![]() |
Jak tak oglądałem film to sie dziwiłem, czemu Vision toleruje zachowanie supportera takiego jak Kerugo. Koleś jest pojebany :D
|
Cytuj:
|
lol? provider rox....
|
widzę że parę osób na forum wróciło ^^
a co do Kerugo moim zdaniem ass~ pełną gębą + texty niestety ma z basha ; p lans lans lans @Firenzik info z forum? @down baxmen900 sorry przepraszam za moją luke w informacjach szefie z edron :<< |
Hahahahhaha... wracam ze studiow do domku patrze i prawie sie udlawilem bo akurat spozywalem obiadek jak zobaczylem co jest grane ;]
ciesze sie ze chlopaki wrocili ;] Diab shar i stary sklad przyfragujcie cos dla mnie Hail Aberratio & Duskiness ;] /old Merlin of Furora |
Mordo Ty Moja! Elo.
|
uidishfgiulshdfluhsdFUhsIUHDFiushfhidUFhiuhfhdfihd fihs
|
MOZECIE powiedziec kto to ten "orzech" bo wiecie nie jestem dobrze zorientowany.:baby:
|
Laen Loys to Orzech xD
|
double ;x <10znaków>
|
Cytuj:
eek! |
Dziękuje za Rozjasnienie.
|
Cytuj:
|
Tez mi tak sie zdaje ze Orzech nie kupil Taifuna =/
|
Cytuj:
eek! |
Cytuj:
heh... ziomowal jak ziomowal... znali sie z aldory z venta... a co do qel to geddziu podobnie jak w mighty agnes sie podkochiwal (szczeniacka milosc) no a gdy sie dostaje kosza to sie olewa znajomych :( a co to taifa to info na 87.3 % ze kupil go orzech (1 z ownerow laen loysa) |
Nie macie dowodu ze zostal sprzedany.
Tak czy siak nie sprzeda Taifuna bo to jego char na ktorym only gra. mozecie mi nie wierzyc ale ja wiem swoje.(NIE PISAC ZE JESTEM LIZODUPEM)B) |
Ot takie coś trafiło dzisiaj do mnie .
http://img136.imageshack.us/img136/3237/taifbd5.jpg i f4jterowskie: Pozdro dla kumatych! eek! |
Trochę sie tego spodziewałem, Etteron zrobił coś na wzór Black Galaxy - [GUILD]We takin over[/GUILD]
|
LOL,to cos ma niby "grac taifunem" i niby "wyjebac vision z serva"?:o.
Ehh pozyjemy zobaczymy mam nadzieje ze vision wyjebia:p |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:10. |