![]() |
Cytuj:
|
Wytłumaczenie to wy macie..
Napiła ? ciekawe czym chyba Pikolo albo Tymbarkiem 8o Na Małym Spotkaniu ? GeY Party? :o Jak im sie chciało coś ubic to mogli sobie na deery isc "ekipa" może by nie popadali :baby: |
Wszyscy są kozaki prócz BF(Black Future) jeśli jeszcze istnieją :>
|
Cytuj:
Nie skomentuje czesci o tymbarku i gey party.. Jak poszedl test na koniec podstawowki, hektor? x) |
Ostanie akcje polaków dają nadzieje :D
Czytałem na forum tibia.com ze Hugo Zolgard sie wypłacił , wie ktoś może ile płacił ?? |
jeden chuj, bo i tak to nowy owner
|
1kk humn ciepło ciepło
|
więc ile miał do zapłacenia? i co w ogóle zrobił, że musiał płacić?
|
^ hahahhaHAHHAHAAHA ?????????!!!!!!!!!!!!1
|
@down, dosłownie
niezrozumiale piszecie. [; Ktoś napisał, że 1kk, Eneris skomentował to 'ciepło, ciepło', więc chyba nie do końca? |
bum bam lubudu.zaplacil 5kk a smerfy wbiegly do enerisa na chate bo chcially sie schowac przed tanaka gargamelem
|
Snow Widow
May 06 2008, 13:36:21 CEST Killed at Level 69 by Legito Dyklo May 06 2008, 13:45:01 CEST Killed at Level 61 by Zetrax and by Legito Wladimir nupov May 06 2008, 13:44:37 CEST Killed at Level 90 by Shika Raquil and by Ram Zes. Możecie jakoś to skomentować?? Bo mi brak słów... |
Powinienes sie cieszyc, to przeciez fragi dla was. A co ja to moge komentowac, jedyne czym moge sie usprawiedliwiac to to, ze myslelismy ze jest was 3 [Snow Widow padl od 3 osob], a bylo was 5, zablokowal mnie wlasny noobchar, no i bez paca bylem, takze doszlibyscie mnie spokojnie, ale jakos strasznie nie rozpaczam z tego powodu. 3 fragi dla was, gratz.
|
Aser Knis
May 06 2008, 14:29:33 CEST Killed at Level 95 by Zetrax and by Acor Toth Loot: Boh, Mms i bag. czyżby brak kasy na backpack i blessy? "Wspierajmy Siejników, tak łatwo padają". |
u nas nie jest tak jak u was ze polowa nie ma szkoly, na ten czas wszyscy maja wyjebane na tibie, sa matury, koniec roku sie zbliza x[
|
No dokladnie..
|
dobra lares, nie zniżaj sie do ich poziomu ;s
"spierajmy siejników ... " Eneris myślałem że masz wiencej klasy a tu taki tekst ... ;s |
Hehe to wlasciwie my to zaczelismy od: "Wspierajmy Polakow, tak latwo padaja", wiec nie ma co winic Enerisa.
|
Cytuj:
|
no juz troche czasu od tego zlecialo x]
|
| Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:06. |