![]() |
Cytuj:
|
Cytuj:
+12 ? myslisz ze ktos sie tym przejmuje? przez tak dlugi okres to nie jest taki wyczyn. O.o kupiles pacc? wbijesz 200 i znow padniesz. Proste. |
Cytuj:
|
tylko pytanie jest,ilu z was to szpiedzy a ilu tylko sie podaje za "jol jol ziom interregnum jestem jol jol"
|
moze smiecie to za mocne slowo. Calis ma rl w inter~ ja tez mam i co z tego? co myslisz ze glupia gra zmieni po miedzy nami jakies stosunki? to tylko pixele.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
z dnia na dzien coraz bardziej nie zadziwiasz |
Mi sie tam jego żart podobał ..
Cytuj:
Tak jak mówisz, padł jak szmata. |
Cytuj:
|
Cytuj:
wydaje mi sie ze dyslektycy tez nie "odruzniaja" zartu od kupy (?) |
Pocisk Hahahha
|
bartas uspokoj sie,
ogolnie zauwazylem iz nawet na forum wiekszosc osob przed wojna pisala ze notop to taki elo koks pro, a teraz 95% it pisze ze jest idiota br |
Cytuj:
Zara teksty nie podlizujuj sie sua mea bo ci nie da nic i tak plxor |
Poczta i PKP strajkuj±,domagaj± się podwyżki ale na polski się uczęszczac nie chciało.Kole¶ ogarnij się i przestań pisac na forum bo nie dosyc ,że jeste¶ ¶wińskim blondynem bez rl to jeszcze potwierdzasz to na forum.Umyj dupe i fujare i dyziaj na disco może wygruchasz jak±¶ pijan± dewote.
|
Cytuj:
@bartas yeah :D ale tak to juz jest jak sie nie zdalo matury i sie pracuje w pkp |
Cytuj:
z ta dysortografia i kolorem wlosow to walkujecie temat rok a i tak nikt sie tym niepodnieca,prucz dzieci z ciezkim dziecinstwem.A na bank mi to zwisa wiec pisz sobie ile chcesz,jezeli przy pomocy wysylania postow dochodzisz do orgazmu |
Wojna Trwa ...
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:13. |