![]() |
Juz stoi ale zaglowac sie ni **** nie da (przynajmiej an niemiecki) :S
|
Zajęło mi to ponad pół godziny, ale jestem z siebie zadowolony.
Moderatorze, have fun :D @topic Ja wolę osobiście lvl bić na Pandorii niż na TS się 'bawić' |
Cytuj:
Ja też się lognołem chociaż trochę se czekałem:evul: |
wbilem na teste 8) 5 minut czekania :DDDDD jakis team?
leci ktos gdzies na cos :e ? |
Kto Chce Peczyc Pisac Do fire Prince Archer
|
Cytuj:
|
ja pitole conecting mam od pol godziny kto mi powie: mamto trzymac dluzej czy sprobowac tak co chwila??:D kto wbija dzisiaj po 00? ^^ ja dzisiaj po 13 wbilem z taka sama latwoscia z jaka stracilem 4 lvle ;p
|
gralem chwile ;p ale padlem i mysle ze juz nie wbije :< wiec dam ssy
http://i35.tinypic.com/244znrt.jpg http://i35.tinypic.com/izuubt.jpg |
JA P I E R D O L E NA TEJ REFUGIi/CELESCIE GRAJA SAMI PO K U RWIENI LUDZI. JEST TEAM, NAGLE KTOS MNIE ZACZYNA NA*******AC (XAFER) i ELO PADŁEM z 10 typa mnie klepalo.. JA PIER DOLE ŻAL KOMPLETNY
|
czytając komentarze wszystkich naprawdę szkoda mi waszych rodziców, polowa odpowiedzi zal komentować.... ja odkąd włączyli Test Serwa wbijam za każdym razem co prawda czekam z 5 minut no ale problemów nie mam
|
@up o rly ?
|
22:49 GM Angel [2]: The following players were banished/deleted for being online on the Testserver and their home server: General of Thais, Don Juan Assiackher, Xarantiel, Incineratus, Viashee Pewuroda, Endrox, Walker Chia, Walores, Coro Brus, CezetKnight & Nevax'hood
lepiej nie grajcie na mc ;] |
Cytuj:
|
X( Najgorsze w tym wszystkim jest to, że jak już jestem na liście oczekujących to np jestem 23 a za chwilę 70 ;> :wiking:
|
zapomniałem dodać ze mam P.A. aa i bez kolejek tez wbijam :P
|
A ty też masz tak że Ci się pokazuje kolejka potem ~5min nic i znowu kolejka?? ;]
Stary widzę że ja też zmierzam w stronę 1 teraz już 40 jestem ale to po 30 min czekania xD Tak myślę że ~12 powinienem wbić a jak tylko wbije lece wydać all kase na poty i ide poczyc wszystkich którzy staną mi na drodze ;] i tak aż do bana ;> |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
jest jakiś pk team z t.pl? chętnie się gdzieś wybiorę moim 35 palkiem :P
|
Cytuj:
Wczoraj pokazała mi się kolejka na 1 osobę ale zaraz się połączyłem. :) |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:13. |