![]() |
@up
oho @orsh o tej porze co on byl to sie kurwa spi, a nie lata po lesie edron ;/ |
Mucha nie siada synek
Kto to za Arma Matur lol
|
Krzysiek kupil komputer ze ma zainstalowana Viste? :D:D:D
|
Cytuj:
|
Jego stary komp ledwo co chodził A Ty Szczygieł mówisz o skórkach? Krzysiu nie umiałby ustawić :baby: + wieksza rozdzielczość monitora ^^
|
bardzo dobrze zrobili, w koncu gm'y sa od banowania ludzi, ktorzy lamia zasady tej gry, prawda?
|
Cytuj:
|
Oj krzysiu krzysiu... tutaj mozesz byc 260 ms - addon ... w real life bedzie i jestes tylko 0 ... gruba klucha - cipa ... ktora kebab i tortille kolegom w zebach nosi... karaj ludzi na expa tutaj , tak jak zycie Ciebie skaralo ... chcesz nam moze opowiedziec? Kozaczysz na Guardii , bo nigdy kolegow nie miales albo mieli Cie za zwyklego dupowlaza i sie odwrocili po czasie? Co ty chcesz osiagnac wychodzac z domu do swojej slynnej "restauracji" ... robiac "zakupy" ze swoich 4000 zl w banq!! dla siebie i dla kolegow... jol ! Czekajmy az tibia upadnie, czym sie zajmiesz? Bedziesz biegal po miescie i auta nadupcal "exevo gran mas vis" "exevo gran mas vis" ... a moze trapowal ludzi w kolejce do banku? Zycze Ci powodzenia, dzieki tobie przynajmniej gp moje z allegro zlazi ;*
ps nadal czekam na fotke i adres , bo cos wypekales wczoraj ps2 bez chara byles 0 , teraz jestes na minusie czlowieku ... ktorego teraz kupisz? |
Cytuj:
|
Taa, Mati "sharował" ze mną 2 dni , nazwij to jak chcesz xd
wbił mi chyba 2 lvl'e na wrl i quary pobił ;] a co do "ściery" jak tak go nazywasz, to uwierz, że w głowie ma poukładane chłopak i nie krzyczy do każdego ' kara ! ' |
hehe ;/
ale ten cera banuje za darmo na cascie ;/ |
Ja sie odnioslem do twojego rl life, a ty znow z Tibia wyjezdzasz? No masakra nie pytam z kim sharujesz tylko ile za chara dales na 240 lvlu? huh :< Nigdy sam nie zapracowales na chara od 1 lvla, prawda?
"Wczoraj byly kicki i nie logalem, pozdrow mame." no wlasnie ... gimnazjalna zagrywka ;< rownie dobrze moge powiedziec , u mojej dobrze pozdrow swoja jol. To co z ta fotka ? Mowiles ze masz wyjebane , a jednak sie wstydzisz czy jak? No nie mam pytan, czujesz sie wjechany na ambicje? Ps jak wrocisz z "restauracji" to odpisz ;* |
Cytuj:
|
Kurewsko mi zazdrościsz patrząc na mój grill
Cytuj:
Gingerbread cookies Pierwszy taki @Down: Było pytanie chyba co to szkoła jest a nie jaka to tak w moim dobitnym tłumaczeniu bez przecinków |
Cytuj:
|
czysiek do szkoly
|
Cytuj:
|
Jak się ma okienka pięcio godzinne to się cisnie na forum
|
Ja pierdole jak zwykle musicie sie cisnac .`.`.`.`.Anczej pokaz mi kurwa chodz jedna osobe na tym otsie ktora zrobila chara od zera i gra nim sama nie szarujac to raz . . .dwa smiejesz sie z krzycha. . . a cala guardia jebie sie z ciebie panie HITING HORSE . Masz jakies braki to napisz do ziarna i nie zachowuj sie jak denis jedryjas !
PJONA! |
masz zebys nie pierdolił ze sie anonimowo napinam lub wstydze czy cos ziaaam !
http://img97.imageshack.us/img97/6995/bsk.png Wiesz o co kaman czy tu tylko sprzatasz? |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:28. |