![]() |
Mass Effect nikogo już nie będzie obchodził, kiedy na półkach pojawi się Mafia 2:evul:
|
co do najlepszego rpg final fantasy XIII
a najlepszego mmorpg FINAL FANTASY XIV i koniec tematu co do najlepszego rpga i mmorpga :cup: |
FF pewnie wygra w ilości sprzedanych sztuk, chociaż mass efect 2 też coś może zdziałać<hype+sequel niby dobrego "rpg">
Lecz i tak jako fps< w multi> zarządzi nowy battlefield. |
Cytuj:
Chociaz jesli chodzi o MMO, to bym jeszcze dyskutowal. Na rynek ma wejsc GW 2, tyle ze niewiadoma jest data premiery gry. NCSOFT zapowiedzial tytol na 2010-2011. Pozostaje nam czekac. ;p |
Omujborze, dałem się namówić na zainstalowanie Divinity II. Nie polecam ._.
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Mam do was pytanie. Planuje zakup jednej z tych dwóch gier - Left 4 Dead 2 lub Call of Duty Modern Warfare 2. Zależy mi głównie na grze w sieci.
Co byście polecili? |
MW2 lol. Left2Dead to przeciętniak i musiałbyś być jakimś specjalnym fanem żeby był to dla ciebie lepszy wybór. MW2 to najlepiej sprzedająca się gra wszech czasów. Co tu porównywać :P
(o nie, zaraz szynka mnie pojedzie xD) |
@up
Nie, bo AFAIK Wii Sports. To też decyduje o jej jakości? L4D2 FTW. Ten shooter przynajmniej nie zostanie zdeklasowany przez nowego Battlefielda, bo lepszego co-opa po prostu nie ma. EDIT: : DD That's my job. |
Cytuj:
Zmieniajac temat: http://www.battlefield.pl/news-2863-...zone!#comments Cytuj:
|
Może powinniśmy się już do tego przezwyczajać... następne pokolenie graczy pewnie nie będzie widziało nic dziwnego w klikaniu: multiplayer > start game" i tyle : P
|
Chyba zdecyduję się na L4D2. Choć MW2 to niesamowita gra, to jednak jest to kolejna kalka gry wojennej. A w takim L4D2 mam ciekawy klimat oraz nutkę świeżości, bo nigdy nie grałem w sieciowe FPS'y z Zombie w roli głównej.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Wlasnie odpalilem Ninja Blade.
Gra fajna, aczkolwiek troche przebajerowana. Ogolem niezla siekanka i mily klimacik. Duzo fajnych mozliwosci jesli chodzi o sama postac i jej combosy. No, to ide dalej zwalczac zaraze w Japoni... xd |
Możesz też sobie kupić jedynkę L4D, rozgrywka się nie zmienia prawie wcale, za to masz fajniejszy klimat i mniej wydasz
|
Również zagrywam się w DA, i muszę przyznać, nie spełnił moich wszelkich oczekiwań. Mimo to, jest jedną z lepszych gier jaką grałem.
Troszke podobny do Darkensanga :] |
Cytuj:
|
Lol nie ma co oszczędzać sobie tych paru złotych i brać gorszą grę. Left2Dead 2 jest o niebo lepsze od jedynki i musiało by kosztować ze 200 zł, żeby bardziej się opłacało brać pierwszą część.
|
Zakupiony i Odpalony AC II przerósł moje oczekiwania, sama grafika mnie zachęciła, a Ubisoft coś nakręcił w tej grze że nie można od niej odejść.
Historia taka sobie, ale i tak dla mnie wystarczy, wkurza mnie tylko mieszanie Angielskiego i Włoskiego obok siebie, ale to już szczegóły. Naprawdę polecam tą grę. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:36. |