![]() |
Also the server is down for maintenance, all new monsters are getting weaker a bit, and the PoI quest made easier.
No dobra więść, ciekawe o ile słabsze będą :P. |
Cytuj:
Grats Aver super screeny z TS'a :P A o ile mi wiadomo to PK na TSie dla tutorów może się skończyć nawet stratą pozycji tutora :D 14:54 GM Laylee on Candia [2]: Remember that killing other player without their permission is STILL prohibited here. Keep your killing instincts for real server or public test. If you kill other players here you WILL be off this server and you might even loose your tutorship! 8o @Pepi To pod DL'em to jest zwykła książka tylko nowy wygląd ma :P 15:30 You see a book. It weighs 13.00 oz. @Aver Masz może jakieś zdjęcia z Dream Challange Area? o_O |
Ten test jest zajeżysty xP!!! Ej, a wiadomo cokolwiek o tym trzecim addonie? :D
|
Cytuj:
|
No no widze aversin świetne ss'ki.
I mam jedno pytanie- czy infernal bolt będzie możliwy do kupienia./zlootowania? Jakie dmg sie nim wyciaga? (jesli wiesz ofc) |
gz aver zajecia 3 miejsca, co do updejtu.. jakos na niego nie czekam. Bo i po co? Facc? I na co tu czekac?
|
...Na kartkę świąteczna od Alexa :)
Gratulacje wszystkim |
Gdzie to jest :
screen Avera |
in di dżangyl xD
Huum... dziadostwo to cholera :s Wszystko jakieś takie mocne i polowa ludu i tak sie na to nie wybierze, bo i po co umierać po kilku hitach... Mi się tam niezbyt update podoba, przynajmniej nie w kwestii potworow. Za to te nowe itemki są śliczne *_______* (szczegolnie ksiązki) Signed, ogólnie niezadowolona Prs |
Cytuj:
|
Gratuluje Aversin nowego addoniku oraz fajne fotki z TSa ;)
|
To teraz 2 ss'ki ode mnie :]
Nowy Domek z Lebronnem :p http://i135.photobucket.com/albums/q...mus/SS0140.jpg I teraz cos na co czekalem bardzo dlugi czas -> 60 mlvl 8o http://i135.photobucket.com/albums/q...mus/SS0138.jpg |
Hyh ^^
Witam w klubie Lyk :0 Signed, Prs |
No Screeny Spoko..... Mam pytanie, a mianowicie od jakiego lvl przyjmojecie do GIlidi??:)
|
Gz 4 all postaci, gogo 200lvl ;p
Aversin bij bij 9mlvl ;pp |
Nice SS :] Pzdr dla Hide~(100lvl gogogo) i Byśka(200lvl gogogo) :]
|
Gratulacje dla Byśka to chyba nie w tym temacie :P Btw, ładna chatka, Lykemus!
|
Najs Lyk~ | zarowno Mlvl jak i Domku :p
btw.odwiedz mnie kiedys ;) |
Cytuj:
|
up@
Nie lubie trolli. Topic@ Cos sie opuszczacie... temat coraz bardziej przygasa :S ~.~ Kusnier |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:01. |