![]() |
Ja uważam że excalibug istnieje właśnie pytam all npc w thais
|
@Up to już wiemy xD
Hmm właśnie planuje pójść na poi izrobię zdjęcie jak biore look na tego sworda. Może to jest zwykły fake :) |
@Up
To raczej nie jest fake... Ktoś to musi odkryć ja tylko czekam aż go ktoś zdobędzie |
Nie wiem czy ktoś o tym napisał ale nie chciało mi się przeglądać tylu postów, ale Noodles, pies króla był kiedyś rycerzem i może to on miał Excalibug?
Jak ja lubię takie tajemnice B) |
@up Ja wole rozwiązania ;)
|
hmm jednak przecztaj te 89 stron bo to było wypisane już dawnooooo temuuu na jakiejś 30 stronie albo 50 xD
|
może zebrać jakas dużą ekipe wybrać sie na poi i spróbowac rozwiązać jak myslicie :)?
|
Sorry double post ale temat spadł :P
|
Według mnie excalibuga jeszcze nie ma, ale będzie, z tego powodu że gracze się już porządnie rozwijaja i cipsoft daje coraz nowe podpowiedzi i w końcu doda tego excalibuga i jeżeli ktoś przeczytał wtedy dokładnie ich podpowiedzi dojdzie do tego jak to zrobić i według mnie dodadzą go za 2 uptade
|
Mi też sie zdaje , że jeszcze niema excalibuga a dojdzie w nastempnym update
bo wkącu cipy szykują coś wielkiego .A pozatym w kaz doszła jeszcze jedna droga która prowadzi w strone bazyla ale jest zamknięta może w następnym update bezie otwarta. |
To jest cos o wojnie, mintwalin, beholderach i excalibugu. Ale zaciekawilo mnie cos innego bylo tam cos takiego "EXEVO GRAN MAS VIS", więc była o niego walka. Jest w tym tekscie dużo nazw NPC, może trzeba z nimi pogadać.
PS. Jest za dużo tematów o excalibugu. |
nie wiem co o tym myslec.:/ Jest tam wzmianka o exevo gran mas vis... i o wielu innych rzeczach:/... trzeba znalezc klucz do tego języka :]
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Jedno słowo "było".Może ktoś wkączu raczy przeczytać te all strony. |
Cytuj:
|
@Da Brax
Daj link do filmu z ktorego jest ss :P |
No to morze tak : Jesli kto ogladal filmy na temat tego miecz exalibug
no to na prawie kazy film o tym miecz to bylo ze Jakis tam rycerz dostal ten miecz od boguw czy jakos tak a potem ty mieczem mial zabic jakie potwora ale mu sie nie udalo i wbij ten miecz w skale i tylko rcerz o czystym sercu mugl go wyjdz . A morze w tibi bedzie cos takiego hociasz w ta watpie ale jak by tak bylo to morze ten miecz naprzyklad morzna go bylo wujac z tej skaly na skilach 100 :p nie wiem ale kto wie :) |
@up
Dlaczego piszesz morze....nie wiesz że to zbiornik wodny ?? :P Według mnie ta twoja teoria nie ma sensu :/ |
Cytuj:
|
I co jak masz wystarczająca duże skile możesz go zgarnąć ?? bezsens :/
|
| Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:10. |