![]() |
Offtop: Baba z wozu, a Chuck ja z polobrotu.
Huh, a moze znowu nie taki offtop? Baba = Katrila ;]. |
teraz taka moda na chucka a ja z niego z klasa polewalem juz rok temu ;P wiec ejstescie juz wszyscy "Pase" xDDD
|
Akcja na Taifunie D.
Taifun D. zostal skazany wyrokiem smierci. Ja wraz z cala ekipa postanowilismy wykonac wyrok.(Nastepnym razem pomoze nam "CZUK NURIS")
Film: http://rapidshare.de/files/12517373/youaredead.rec.html As I said Time will tell what we can do. Przepraszam ze taifun nie padl ale nasza ekipa jest mloda i powoli sie zgrywa =) ale gwarantuje wam ze dusk dlugo o nas nie zapomna. Your, Imargam |
a ja mam pytanie czemu polowa m walli byla zucana albo sobie pod nogi albo za niego? ;P polewam z tego rsa co padlod draga xD patrze poatrze a on yellow ... i dead xD dusski przynajmneij przylecialy cala ekipa a nie jak uv ze po jednym przybiegali jak naby i zabijali ich pokoleji jak mortals chcilalo sklepac serka...
|
Cytuj:
Co do Chucka to mi sie podoba: ,,Chuck Noris codziennie oddaje krew do pck, lecz nigdy nie swoja |
Lolx...Ale jestescie daremni...9min filmu Taif raz na yellow...
Czy wy nie mozecie sie pogodzic ze koles ma talent do gry ktorgo wam i mi brakuje...?problem w tym ze sie nie rozwalam ze zlosci gdy ktos jest lepszy ode mnie...podnieca was to ze koels bedzie mial jednego deda straci z 2 mln expa ktore odrobi w ciagu dnia a wy bedzie tak i tak miec prze***ane... masaxra po prostu...NIe dacie rady i tyle...SCA i max hit za 67 masaxra...:/ 5 letnie dziecko gra lepiej w szachy niz wy probowaliscie go zabic... |
Cytuj:
Sharowanie accountu nazywasz "talentem" ?? HaHahA Hail and Kill . |
Cytuj:
|
A ja slyszalem plote, ze Gm Tritha~ rozgonil noob trapa na mostku do dragon lair ;].
|
@Anjja
spadaj noobie nie znasz sie nie pisz i zamknij pysk !! gdy taifun zobaczyl trapa na mostku tak sie osral ze odrazu dal loga i do gma pisal gm sie pojawil i popsul nam pierwszego trapa frajer :p dziwne pomogl w trapie a nie widzi jak taifun sharuje w pol roku 170+ duskinessi byli przygotowani ze bedzie attack mam fotke jak sie pojawia gm pozniej wrzoce bo spadam spac spac cya |
@up
drav grasz gdzies teraz? =] |
Cytuj:
|
anjja sama to przyznalas
"to samo miasto" "ci sami kumple"
Hail bielsko biala team ? :O |
@up
To bylo apropo mnie to hail bielsko-biala team?? Niestety zawiode Cie przyjacielu, nie naleze do BB team. Ba, nawet nie znam taifuna mimo ze mieszka u mnie w miescie. Wogole nie znam nikogo z BB team, mam na furorze 3 (a w zasadzie juz tylko 2...) RL kumpli i niestety zaden z nas nie sharuje, nie jest w Dusk~ i nie jest je....ym PA |
Anjja co ty chcesz udowodnic? :|
Gz dla Taifuna ze nie zbanowali go za szarowanie zreszta malo jest osob na Furorze ze 100+ lvlem ktora by grala sama.. @Draverik gratulujesz szarowania a sam szarowales/szarujesz wiec nie rozumiem twoich wontów(wątów?) |
@Anjja
talent do gry lol nie mogl wysolowac 54 knajta niezly kozak z neigo rotfl sharowanie to zaden talent wysoki lvl tez nie jest zadnym talentem @RafcioK jak ty mozesz ich znac jak oni nie wychodza z domu ? wogole widzailes real ownera taifuna rl fote ahahah jakbym wygladal tak jak on tez bym nie wychodzil z domu ahahahahhaahh |
Cytuj:
hihiihihihiihihihi playboyu ty hihihiihhiihih @edit a wlasnie 54 knight ma 800~hp wiec wcale nie jest latwo go u***ac ... |
Co jak jak co ale jesli chodzi o trapowanie to powinniscie pogadac ze Smerfami
|
heh...
http://rapidshare.de/files/12627209/..._wrls.rec.html
Powiem tylko ze zlozylismy sie z magramim na blessy :p P.S: Jak wam sie podobal film? :) |
IkS De!
tyle moge powiedziec o tym filmie ;-) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:07. |